Meme onarımı

merhaba herkese benim meme kanserinden memem alındı.meme yapılacak Dr. Serdar nasır hastasıyım daha önce bu amelyatı olan varmı
Canım hacettepenin hocalarından biridir kendisi. Bi arkadaşım da onu önermişti. Ama ben koltukaltı kesisi ile meme büyütme istediğim için kendisini tercih etmedim. Daha doğrusu görüşmedim . Ama cinsiyet değişimi ameliyatlarında Türkiye'nin sayılı Dr larından biri diye okumuştum. Serdar hoca, kadını erkek erkeği kadın yapabilen bi adammış. Meme ne ki onun için, en kolayıdır bence. Şimdiden hayırlı olsun. Çok da geçmiş olsun :KK66:

merhaba herkese benim meme kanserinden memem alındı.meme yapılacak Dr. Serdar nasır hastasıyım daha önce bu amelyatı olan varmı

Selam arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun ben 6 yıl önce meme ca olmuştum sol memenin yarısı alındı bu yıl şişli etfal Hastanesi doc.dt zeynep sevim kamurana 1. Ameliyatimi oldum doku genisletici konuldu bunların serum fizyolojik le sisirilmesi bitince 2. Ameliyatimi olacağım eylül sonu gibi protezlerim konulacak. Senin aşamalarin nasıl olacak. Herşeyden önce gönlünü kalbini ferah tut. Inşallah hersey yolunda gidecek. Sağlıklı güzel günler diliyorum. .

Tüm süreçlerinin güzel geçmesini diliyorum beni izlemeye al kedi bende seni alıyorum Haberleselim sevgiler..

Çok geçmiş olsun:KK66: hastalığı yenmiş savaşçı güçlü kadınlarsınız.allah gücünüze güç katsın inşallah :KK66:

X