Meme protez cc öneri

SevvalBilge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
25
5
1
40
Herkese merhaba meme protez cc önerisi için öncesi sonrası resim atma imkanı olan var mı özelden
1.58 boy 47 kiloyum
Doktorum en fazla 320 cc olur dedi
Yorumlarda da hep keşke daha büyük olsa diye yazmışlar
1 hafta sonra ameliyat olacağım
Bana da bu ölçü küçük gibi geldi doktoru ikna edemedim açıkçası büyüğe
Ne önerirsiniz

173 boyum. Kilom 65. Ortalama 340 cc taktırdım. Yani minyonsunuz sizde daha küçüğü bile normal durucaktır ama bence burda önemli olan ne istediğiniz. Ben proporsiyonuma uyacak ve göze batmayacak büyüklükte normal bir görüntü istedim ve doktor bunu uygun gördü. Tam da istediğim gibi oldu. Şu an vücut ölçülerim 92-65-105 ve çok memnunum. Önceden göğüs ölçüm 80 falandı.
Ama mesela sizin boylarda ve kiloda bir arkadaşımda 400 cc var ve o da çok memnun. Çünkü biraz dikkat çekici bir boyut istemiş ve gerçekten de öyle. O arkadaşımla ilk tanıştığımda silikon olduğunu anlamıştım çünkü vücudunda tek çıkıntı memeleriydi. Hatta ve hatta biraz ağırlık yağtığından da bahsetti ama görüntüsünü çok sevdiği için küçüğünü asla istemiyordu.
Yani tamamen ne istediğinizle ilgili bir durum.

173 boyum. Kilom 65. Ortalama 340 cc taktırdım. Yani minyonsunuz sizde daha küçüğü bile normal durucaktır ama bence burda önemli olan ne istediğiniz. Ben proporsiyonuma uyacak ve göze batmayacak büyüklükte normal bir görüntü istedim ve doktor bunu uygun gördü. Tam da istediğim gibi oldu. Şu an vücut ölçülerim 92-65-105 ve çok memnunum. Önceden göğüs ölçüm 80 falandı.
Ama mesela sizin boylarda ve kiloda bir arkadaşımda 400 cc var ve o da çok memnun. Çünkü biraz dikkat çekici bir boyut istemiş ve gerçekten de öyle. O arkadaşımla ilk tanıştığımda silikon olduğunu anlamıştım çünkü vücudunda tek çıkıntı memeleriydi. Hatta ve hatta biraz ağırlık yağtığından da bahsetti ama görüntüsünü çok sevdiği için küçüğünü asla istemiyordu.
Yani tamamen ne istediğinizle ilgili bir durum.
Teşekkürler yorumunuz için
Ben dümdüzüm ve doktorda 400 için çok dikkat çeker rahatsız olursun dedi
Maksimum 320 sana iyi olur dedi
Motiva ergonomiks
30 Haziran ameliyat günüm
İnşallah iyi olur

Teşekkürler yorumunuz için
Ben dümdüzüm ve doktorda 400 için çok dikkat çeker rahatsız olursun dedi
Maksimum 320 sana iyi olur dedi
Motiva ergonomiks
30 Haziran ameliyat günüm
İnşallah iyi olur
165 boy 50 kg. 335 cc ergonomix var bende de. Hem ben burdayim diyen hem de acaba protez mi dedirtmeyen bir boyut benim icin. Siz de bi tik buyuk bile durabilir. Dr gogus kafesinizin alamayacagi bir protez zaten takamaz. Bunun kararini operasyon sirasinda deneyerek vericektir. Yani operasyondan 300 ile de cikabilirsiniz 335 ile de. Ben daha buyuk isteseydim en fazla 355 cc secenegim vardi denemis ve guzel olmus fakat dogal olsun istedigim icin 335 tercih etmis. Ama 375 istesem de olmazdi. Cc isini dr unuza birakmalisiniz ki gogus kafesinize en uygun olani taksin, daha kucuk olmasi da sikinti yaratir daha buyuk olmasi da. Simdiden gecmis olsun 🌸

165 boy 50 kg. 335 cc ergonomix var bende de. Hem ben burdayim diyen hem de acaba protez mi dedirtmeyen bir boyut benim icin. Siz de bi tik buyuk bile durabilir. Dr gogus kafesinizin alamayacagi bir protez zaten takamaz. Bunun kararini operasyon sirasinda deneyerek vericektir. Yani operasyondan 300 ile de cikabilirsiniz 335 ile de. Ben daha buyuk isteseydim en fazla 355 cc secenegim vardi denemis ve guzel olmus fakat dogal olsun istedigim icin 335 tercih etmis. Ama 375 istesem de olmazdi. Cc isini dr unuza birakmalisiniz ki gogus kafesinize en uygun olani taksin, daha kucuk olmasi da sikinti yaratir daha buyuk olmasi da. Simdiden gecmis olsun 🌸

Merhaba ben de 8 Mayısta kas üstü Ergonomix 355cc taktırdım. 2 ay olmak üzere. Sırt üstü yatarken sağa sola kayıyorlar, baya yayılıyorlar. Koltuk altıma doğru. Kalkınca tekrar düzeliyorlar. Bu durum normal mi, siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?

Merhaba ben de 8 Mayısta kas üstü Ergonomix 355cc taktırdım. 2 ay olmak üzere. Sırt üstü yatarken sağa sola kayıyorlar, baya yayılıyorlar. Koltuk altıma doğru. Kalkınca tekrar düzeliyorlar. Bu durum normal mi, siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Saga sola kayma degil de yayilma oluyor bende. Dogal meme sirt ustu yatinca hafif yayilir ya o sekilde. Erken sizin henuz , dolayisiyla yararli kapsul yeterince olusmamis olabilir. Ben 6 ay suresince medikal korse kullandim, olduysa bile farketmemis olabilirim. Medikal korseyi biraktigimdan beri oyle bir durum yasamadim. Ama sunu hatirliyorum, masaj yaparken erken donemde protez alttan sikistirinca uste dogru fazla cikiyordu, garipsemistim. Fakat suan olmuyor. Zamanla protez dokularla butunlestikce alani kisitlaniyor saniyorum. Eger durum devam ederse sonrasinda da aklima gelen tek sey gogus kafesinin alabileceginden daha kucuk bir cc nin kullanilmis olmasi. Alan genis protez kucuk olunca (ergonomix kapsul kontraktorunu min indirmek icin daha puruzsuz bir yapiya sahip oldugu icin) saga sola kayma olabilir.

Back
X