- 22 Ekim 2016
- 620
- 204
- 103
- Konu Sahibi benvekeyfim
-
Acaba şuan Cihan Şahin fiyatları nedir, meme dikleştirme için soruyorumBenim dr'un tavsiye ettiği 50 bin demisti,sizin dr 65 bin dedi eger kapsül yoksa..ben birini buldum ayrıca 40 bin dedi.ama devlette biri daha var yorumları cok iyi onunla bir gorusme yapicam.bu ay düğünün var bi bitsinde :) orda tabi hastane vericek fiyati bakalım
Bende cıkarttırmak istiyorum işlem kac saat sürüyor acabaArkadaşlar merhaba,15 senedir meme protezim var.artik cikarticam.kendi doktorum sadece buruna geçmiş.onerdigi doktorlar çok pahalıydı.daha önce bu ameliyatı olan varsa ve sorun yaşamayan doktor onerirse duacısı olurum :)
Neden çıkarttırmak istiyorsunuz ben yeni taktırdımBende cıkarttırmak istiyorum işlem kac saat sürüyor acaba
Biir paylaşım yapmış anksiyete fibromiyalji beyin sisi vs vs birçok seye sebep oluyor üstelik agrılara sebep oluyor falan diye. Benimde bütün bunlar vardı dedim demekki bu sebep olmusNeden çıkarttırmak istiyorsunuz ben yeni taktırdım
Ameliyatın kac saat sürdü seninNeden çıkarttırmak istiyorsunuz ben yeni taktırdım
Neden çıkarttırmak istiyorsunuz ben yeni taktırdımBende cıkarttırmak istiyorum işlem kac saat sürüyor acaba
1.30Ameliyatın kac saat sürdü senin
Fibromiyalji anksiye panik atak prolaktin bir sürü seye sebebp oluyomus bendede bunlar mevcut hem agrı sızı hemde bunlardan dolayıNeden çıkarttırmak istiyorsunuz ben yeni taktırdım
1.30
Ne zaman takdırdınızFibromiyalji anksiye panik atak prolaktin bir sürü seye sebebp oluyomus bendede bunlar mevcut hem agrı sızı hemde bunlardan dolayı
Emin değilim ama bide 7 sene olabilir diye düşünüyorumNe zaman takdırdınız
Hım benim 2.haftam henüzEmin değilim ama bide 7 sene olabilir diye düşünüyorum
İnşaallah sizde sıkıntılar olmazO
Hım benim 2.haftam henüz
İnşaallah sizde sıkıntılar olmaz
Neden cıkartmıyokar bır sebebi mi var ?Bende çıkarttıracağım yakında nasıl görüncek ameliyattan sonra diye endişelerim vardoktorum kapsülün 10% kalabilir dedi 100% çıkartmaya garanti vermiyo
İnce olduğu için çıkartmak bazen riskli olabiliyo , kas altıNeden cıkartmıyokar bır sebebi mi var ?
Kapsul ya da protez aynı sıkıntıyı verir zaten birinden biri cıkması birseyi degiştirmezki verim alamayıZİnce olduğu için çıkartmak bazen riskli olabiliyo , kas altı
Zaten çıkartıcak kapsülü çıkartabildiği kadar %90 oranında çıkacak. diğer türlü eğer zorlarsa, kağıt gibi ince olduğu için ciğerlere zarar verebilir.Kapsul ya da protez aynı sıkıntıyı verir zaten birinden biri cıkması birseyi degiştirmezki verim alamayıZ
Vuu. Peki internetten arastırmıstı. Akciğerde açnme falan oluyormus ama tedavisi varmıs doktorun birley dedi mi bununla alakalıZaten çıkartıcak kapsülü çıkartabildiği kadar %90 oranında çıkacak. diğer türlü eğer zorlarsa, kağıt gibi ince olduğu için ciğerlere zarar verebilir.
Hayır demedi, 10% kalıcak ve patoloji sonucunda negatif birşey çıkarsa diğer kısmınıda alırız dedi bilmiyorum, daha ameliyat olmadım.Vuu. Peki internetten arastırmıstı. Akciğerde açnme falan oluyormus ama tedavisi varmıs doktorun birley dedi mi bununla alakalı
İki ameliyat demek bu. Patolojide ne cıkmasını bekliyorlarki anlamadım al tarafı protezi alacaklarHayır demedi, 10% kalıcak ve patoloji sonucunda negatif birşey çıkarsa diğer kısmınıda alırız dedi bilmiyorum, daha ameliyat olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?