• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezinde dalgalanma yaşayanlar yardım edin

ezgimelodi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
76
8
6
22
8. ayımdayım dalgalanma 4. ayımda falan başladı başta çok azdı ,fakat şimdi sol göğüsümde iyice yayılmaya başladı gibi ve çok korkuyorum tekrar ameliyat olmak istemiyorum revizyon vs benim icin çok zor şimdilik. Doktorum yağ enjeksiyonuda yapamayız dedi çünkü zayıfsın vs dedi zaten onunda dezavantajları varmış.Kilo almamı öneriyor ,kilo alsam örter mi sizce ? Vücut yağ oranım çok düşük daha çok kas yüksek vücudumda ,aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar oldu mı lütfen yazın 😓

merhabalar dalgalanma dediğiniz nasıl oluyor ? banada mentor takıldı 200 cc 220cc meme uclarında ikisi aynı değil biri daha aşşağıda ve soldaki daha şiş ameliyatımın bugün 17. günü tedirgin oldum açıkcası

Çok geçmiş olsun canım. Ucuz diye Mentor'un %80 dolu implantlarını takıyor doktorlar ve ne yazık ki rippling denilen bu durum meydana geliyor. Seni üzmek istemem ama bunun bir iyileşme yolu da yok. Implant değişimi tek çözüm. Yağ vs, geçici çözümler.

merhabalar dalgalanma dediğiniz nasıl oluyor ? banada mentor takıldı 200 cc 220cc meme uclarında ikisi aynı değil biri daha aşşağıda ve soldaki daha şiş ameliyatımın bugün 17. günü tedirgin oldum açıkcası
Ben de 2.hafta kontrole gittiğimde biri daha şiş ve daha göğüs ucu aşağıdaydı protez diperine göre daha geç oturduğu için normal bi durum 🥰şu an 1.ayım eşitler

Daha çok yeni sizin mutlaka düzelecektir.Dalgalanma protezi dokunduğunuz zaman dalga dalga elinize geldiğini hissetmek,benim dışarıdan da belli olmaya başladı çizgi çizgi görünüyor

8. ayımdayım dalgalanma 4. ayımda falan başladı başta çok azdı ,fakat şimdi sol göğüsümde iyice yayılmaya başladı gibi ve çok korkuyorum tekrar ameliyat olmak istemiyorum revizyon vs benim icin çok zor şimdilik. Doktorum yağ enjeksiyonuda yapamayız dedi çünkü zayıfsın vs dedi zaten onunda dezavantajları varmış.Kilo almamı öneriyor ,kilo alsam örter mi sizce ? Vücut yağ oranım çok düşük daha çok kas yüksek vücudumda ,aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar oldu mı lütfen yazın 😓
Dalgalanma iki sebepten oluyor ya protez full silikon değil ya da meme dokusu hiç olmadığı halde protez kas üstüne koymuşsa.. maalesef disardan tedavisi de yok 🤕 çok rahatsız etmiyorsa öyle kullanın 😔

Dalgalanma iki sebepten oluyor ya protez full silikon değil ya da meme dokusu hiç olmadığı halde protez kas üstüne koymuşsa.. maalesef disardan tedavisi de yok 🤕 çok rahatsız etmiyorsa öyle kullanın 😔
Benim %80 dolu olanlardanmış maalesef o zaman bir bilgim yoktu nasıl olursa olsun yeter ki olsun kafasındaydım ama asıl olay ameliyat olduktan sonra başlıyormuş…Meme dokum hiç yoktu ama kas altı konuldu,yağ oranım çok düşük sporcu olduğum icin kas oranım yüksek

Merhaba arkadasim da mentor ile dalgalanma yasadi. Arkadasin soyledigi gb tam dolu olmadigi icin ve deriniz ince oldugu icin bu sorunu yasiyorsunuz. Farkli bir sorundan dolayi revizyon oldu ve mrka degisince dalgalanma sorunu da olmadi. 8.aydasiniz artik odem yok protez yerlesti. Bana da dr arayisindayken birkac dr mentor onermisti. Kendi dr uma danistigimda deriniz ince mentorla dalgalanma yasarsiniz muhtemelen yalnizca o markayla calisan dr lara denk gelmissiniz demisti. Bu sekilde kalir ilerliycegini sanmiyorum. deri ince oldugu icin protezin dalgalanmasini hissediyor ve goruyorsunuz zamanla articak birsey degil. İlk zaman odemden dolayi belli olmuyor.

Merhaba arkadasim da mentor ile dalgalanma yasadi. Arkadasin soyledigi gb tam dolu olmadigi icin ve deriniz ince oldugu icin bu sorunu yasiyorsunuz. Farkli bir sorundan dolayi revizyon oldu ve mrka degisince dalgalanma sorunu da olmadi. 8.aydasiniz artik odem yok protez yerlesti. Bana da dr arayisindayken birkac dr mentor onermisti. Kendi dr uma danistigimda deriniz ince mentorla dalgalanma yasarsiniz muhtemelen yalnizca o markayla calisan dr lara denk gelmissiniz demisti. Bu sekilde kalir ilerliycegini sanmiyorum. deri ince oldugu icin protezin dalgalanmasini hissediyor ve goruyorsunuz zamanla articak birsey degil. İlk zaman odemden dolayi belli olmuyor.
Araştırmak gerekiyormuş ama o bilinçte değildim yaşım da küçük:( Umarım ilerlemez revizyon olmayı gözüm almıyor hiç

Araştırmak gerekiyormuş ama o bilinçte değildim yaşım da küçük:( Umarım ilerlemez revizyon olmayı gözüm almıyor hiç
Suanki hali sizi cok rahatsiz etmiyorsa bence de bukadar kisa surede revizyon dusunmeyin. Kullanabildiginiz kadar kullanip daha iyi arastirip sonra marka degisikligi yaparsiniz. Okadar para harcayip heveslenip istenmeyen bir sonucla karsilasmak uzucu tabiki anliyorum sizi.🙏🏻

Üzülme Ezgi benim de mentor... Yazılan söylenen izlediğin şeyler kafanı karıştırmasın benim de öyle bir durumum olmuştu ama sanki zaman geçtikçe yerine oturdukça daha iyi oldu ona bakılırsa motiva için de sarkma oldu yazan kişi sayısı çok fazla ya da polytec vs için olumsuz yorum yazan... ama yine de kadınlar kulübünün en büyük hatası burada kadınlar markalarını saçma bir şekilde yarıştırıp diğerlerinin üzülmesine sebep oluyorlar kafan karışmasın biraz daha beklemeni tavsiye ederim

Üzülme Ezgi benim de mentor... Yazılan söylenen izlediğin şeyler kafanı karıştırmasın benim de öyle bir durumum olmuştu ama sanki zaman geçtikçe yerine oturdukça daha iyi oldu ona bakılırsa motiva için de sarkma oldu yazan kişi sayısı çok fazla ya da polytec vs için olumsuz yorum yazan... ama yine de kadınlar kulübünün en büyük hatası burada kadınlar markalarını saçma bir şekilde yarıştırıp diğerlerinin üzülmesine sebep oluyorlar kafan karışmasın biraz daha beklemeni tavsiye ederim
Ustume alinmali miyim? Dalgalanma soz konusu oldugu icin mentordan bahsediyoruz. Soylediginizde haklisiniz her markada farkli bir risk soz konusu. Ben bircok yorumumda da belirttim. Hatta hangi markanin hangi riskleri tasidigini da uzun uzadiya anlattim. Burda kimsenin arkadasimizin moralini bozmak icin yorum yaptigini dusunmuyorum. Ben de iyi niyetle yazdim ve yorum sahibine neden boyle bir durumla karsilastigiyla ilgili bilgim dahilinde cevap verdim. Ozellikle belirttim ince deriye sahip kadinlar diye. Cunku mentor da her kadinla dalgalanmaya sebep olmuyor. Yalnizca yorum sahibine bu marka uygun degilmis anladigim kadariyla ayni bende oldugu gb cunku ben de ince derili bir kadinim. Nasil bir ilac herkese yaramiyor ve kimi farkli icege sahip ilac kullanmak zorunda kaliyor, bu da oyle birsey. Konu sahibine yapilan yorumlara baktigimda incitici yada farkli bir markayi on plana cikaran, birinin kendi markasini delicesine savundugu bir yorum goremiyorum.

Back
X