Meme protezini çıkaranlar süreçlerini anlatabilir mi acaba

mrraylc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
41
4
1
32
Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ama sevmedim ve çıkartmak istiyorum. Çıkaranlar süreçlerini analatabilirlemi acaba , günlük hayata kaç gün sonra dönenildiniz , yüksek yastık olmadan nasıl uyudunuz ağrı oldu mu meme de değişim oldu mu merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ama sevmedim ve çıkartmak istiyorum. Çıkaranlar süreçlerini analatabilirlemi acaba , günlük hayata kaç gün sonra dönenildiniz , yüksek yastık olmadan nasıl uyudunuz ağrı oldu mu meme de değişim oldu mu merak ediyorum
Daha çok yeniii.. çıkarttıktan hemen biraz süre ver onlara 😔

Daha çok yeniii.. çıkarttıktan hemen biraz süre ver onlara 😔
Evet yeni biliyorum ama bu halimi hiç sevmedim eski halim beni daha çok mutlu edicek bir anlık hevesle yaptırdım ve çocuk da istemeye başladım bu memelerle emzirmek te istemiyorum :(

Eğer bir anlık hevesle yaptırdım diyorsanız ve pişmansanız bu kez daha kendinizden emin olarak karar alın derim. Kendinize biraz zaman tanıyın, cildinizde kuruluk tek sıkıntınız ise bu sefer de yine pişmanlık duyacağınız bir harekette bulunmayın. Forumda bu deneyimi yaşayanları okuduğumda anlıyorum ki ağrılarınızın olması daha erken dönemde olduğunuz için gayet normal. Ama tabii doktor kontrolünde olmanız en önemlisi. Zaten doktor da çıkartma işlemi için en az 3 ay demiş. O süre zarfında olumlu düşünmeye, kendinizi iyi hissetmeye odaklanın. Yine rahatsızlık duyarsanız yeni görüntünüzden, zaten her türlü çıkartırsınız. Geçmiş olsun.

Eğer bir anlık hevesle yaptırdım diyorsanız ve pişmansanız bu kez daha kendinizden emin olarak karar alın derim. Kendinize biraz zaman tanıyın, cildinizde kuruluk tek sıkıntınız ise bu sefer de yine pişmanlık duyacağınız bir harekette bulunmayın. Forumda bu deneyimi yaşayanları okuduğumda anlıyorum ki ağrılarınızın olması daha erken dönemde olduğunuz için gayet normal. Ama tabii doktor kontrolünde olmanız en önemlisi. Zaten doktor da çıkartma işlemi için en az 3 ay demiş. O süre zarfında olumlu düşünmeye, kendinizi iyi hissetmeye odaklanın. Yine rahatsızlık duyarsanız yeni görüntünüzden, zaten her türlü çıkartırsınız. Geçmiş olsun.

Ağrınız sızınız geçtiği zaman daha çok seversiniz bence, çıkartmak için henüz çok erken. En az 6 ayda zaten şekil alıp tam iyileşme gösteriyor. Kötü düşünüp psikolojisinizi bozmayın. Büyüklüğü az mı geldi size? Yoksa küçük mü?

Maalesef sevemedim. Eski rahatlığımı özledim. Şuanda bunlar bana yük gibi geliyor

Bende meme büyütme ameliyatı oldum bende çıkartmak istiyorum Eşim cikartmami istemiyor okadar para verdik biraz daha kullan diyor ben istemiyorum psikolojik tamamen olayım sürekli kendimi bu düşüncede buluyorum cikariymda zihnim dinlensn

Meme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu

Meme implant mi cikartmak istiyorum eski halime geri donermiyim kas altı 350 CC oldum sarkma yada buzüşme olurmu
Kuzenim de gecen yil yaptirdi ve aninda pisman oldu. Net bir problemi oldugu icin degil de biraz evhamli biri, ameliyat sonrasi olagan iyilesme sureci biraz agir geldi ona. 1.ay kontrolunde cikartmak istedigini soyledi dr una dr 6 ay beklemesi gerektgini soylemis tekrar bir operasyona grebilmesi icin, israr edince 3 aya indirmis ve hic dusunmeden cikartti. 275 cc kullanilmisti kucuk bir protezdi fakat cok deforme olmustu cikarildiginda, bu sefer de cikarttirdigina pisman oldu. Yasi genc toparlar diye dusunduk ama ustunden 1 yil gecti oyle kaldi. Smdi tekrar dusunuyor ama cesaret edemiyor. Bu sarkma olayi belki deri kalitesiyle ilgilidir bilemiyorum ama kuzenimin bi turlu eski haline donmedi 😔

Kuzenim de gecen yil yaptirdi ve aninda pisman oldu. Net bir problemi oldugu icin degil de biraz evhamli biri, ameliyat sonrasi olagan iyilesme sureci biraz agir geldi ona. 1.ay kontrolunde cikartmak istedigini soyledi dr una dr 6 ay beklemesi gerektgini soylemis tekrar bir operasyona grebilmesi icin, israr edince 3 aya indirmis ve hic dusunmeden cikartti. 275 cc kullanilmisti kucuk bir protezdi fakat cok deforme olmustu cikarildiginda, bu sefer de cikarttirdigina pisman oldu. Yasi genc toparlar diye dusunduk ama ustunden 1 yil gecti oyle kaldi. Smdi tekrar dusunuyor ama cesaret edemiyor. Bu sarkma olayi belki deri kalitesiyle ilgilidir bilemiyorum ama kuzenimin bi turlu eski haline donmedi 😔

Yaşayan birinin durumuna şahit olarak ne güzel özetlemişsiniz olayı. Bir estetik ameliyata karar vermeden önce insan mutlaka 'kendi' isteğini, ihtiyacını detaylı olarak gözden geçirmeli. Ömür boyu yabancı bir madde ile yaşayabilecek mi yoksa içselleştirip o maddeyi zaten psikolojik olarak yabancı görmeyecek mi? Eğer beden zihnen-psikolojik olarak kabul etmiyorsa, kişi alışamıyorsa zorlamaya gerek yok elbet. Ama bu sefer de ameliyat sonrası deformeleri iyice düşünmeli. Bunu da yine eş, arkadaş, forumlar vs dinlemeden kendine yönelerek yapmalı. Doktor araştırmalı, en az deforme olacak şekilde kime güvenebilir gibi. Her ne yaptırıyorsanız biraz süre tanıyın kendinize. Kendinizi dinleyin. Doktorlar ikinci ameliyat için o süreyi bence bunun için de uzatıyordur.

Back
X