Meme protezini çıkaranlar süreçlerini anlatabilir mi acaba

İnsan vücudu eşsiz bence benimde bir ay oldu ama alışamadım 6 ay sonra çıkarttırmayı düşünüyorum deforme olayına gelirsek illkai ilk zamanlar öyle olur ama vücut kendini toparlıyor bi zaman sonra tek ihtiyaç zaman sanırım bu durumda
Geçmiş olsun memnun etmediyse rahat etmediyseniz bir anlamı kalmıyor. 375 cc baya büyük bir implant. Ben 165 cc taktırdım o bile baya bir cup büyüttü beni. Hem dik hem şekilli hem de rahat kullanıyorum. Belki tamamen çıkartmak yerine implant küçültebilirsiniz.

Tekrardan o ameliyatı gözüm almıyor süreci de bi hayli zor çıkartırıp tamamen kurtulmak istiyorum.

Kuzenim de gecen yil yaptirdi ve aninda pisman oldu. Net bir problemi oldugu icin degil de biraz evhamli biri, ameliyat sonrasi olagan iyilesme sureci biraz agir geldi ona. 1.ay kontrolunde cikartmak istedigini soyledi dr una dr 6 ay beklemesi gerektgini soylemis tekrar bir operasyona grebilmesi icin, israr edince 3 aya indirmis ve hic dusunmeden cikartti. 275 cc kullanilmisti kucuk bir protezdi fakat cok deforme olmustu cikarildiginda, bu sefer de cikarttirdigina pisman oldu. Yasi genc toparlar diye dusunduk ama ustunden 1 yil gecti oyle kaldi. Smdi tekrar dusunuyor ama cesaret edemiyor. Bu sarkma olayi belki deri kalitesiyle ilgilidir bilemiyorum ama kuzenimin bi turlu eski haline donmedi 😔
Kuzeniniz kas altımı oldu yuvarlakmi damlami oldu

Yuvarlak dual plan
Yuvarlaklar da daha fazla deforme mi oluyor acaba memenin şeklini değiştiriyor yuvarlak olan üstü daha dolgun gösteriyor Hâlbuki bayanların meme şekli damla seklinde . Yuvarlaklar da implantı çıkardığında üst boş kalıyor sonra duzelirmi bilmiyorum tab ibu benim yorumum keşke küçük koydursaydim hala buyuk gibi duruyor gözüme alisamadim küçük ve yüksek profilli koydursaydim doktorum 300 den altı küçük durur dedi ben 335 350 taktrdm ben old olası büyük göğüsler den hoslanmazdm Benim memem küçük deyildi aslında kilo verdgim için küçüldü ben ağırlık antrenmanı yapıyorum memem artık hiç buyumiycek diye yaptrdm küçüklüğünden daha fazla asimetri olmasını taktım kafaya

Yuvarlaklar da daha fazla deforme mi oluyor acaba memenin şeklini değiştiriyor yuvarlak olan üstü daha dolgun gösteriyor Hâlbuki bayanların meme şekli damla seklinde . Yuvarlaklar da implantı çıkardığında üst boş kalıyor sonra duzelirmi bilmiyorum tab ibu benim yorumum keşke küçük koydursaydim hala buyuk gibi duruyor gözüme alisamadim küçük ve yüksek profilli koydursaydim doktorum 300 den altı küçük durur dedi ben 335 350 taktrdm ben old olası büyük göğüsler den hoslanmazdm Benim memem küçük deyildi aslında kilo verdgim için küçüldü ben ağırlık antrenmanı yapıyorum memem artık hiç buyumiycek diye yaptrdm küçüklüğünden daha fazla asimetri olmasını taktım kafaya
Aslinda buyuk olmasi da dert kucuk olmasi da. Gogus kafesinize uygun olan cc den daha ufak bir cc konursa da protez icerde oynuyor saga sola kayiyor. Buyuk konursa zaten dikis acilmasi yada etken sarkma vs gb problemler ortaya cikiyor. Dr zaten gogus kafesinizin alamayacagi bir ebatta protez koyamaz eminim siz ne derseniz diyin uygun olani secmistir. Mesela bana dr operasyon sonrasi bir kucugu olmazdi, bir buyugu olabilirsi fakat dogal istediginiz icin bu boyutu tercih ettim demisti. Yani suan bulunan cc haricinde buyuk istiyorum deseydim en fazla 25 cc fazlasini koydurabilirdim. Deformasyon konusunda yuvarlak yada damla olmasinin etkisi ne kadar inanin bilmiyorum oyuzden yorum yapamam. Deformasyonu en cok etkileyen bence deri kalitesi.

Aslinda buyuk olmasi da dert kucuk olmasi da. Gogus kafesinize uygun olan cc den daha ufak bir cc konursa da protez icerde oynuyor saga sola kayiyor. Buyuk konursa zaten dikis acilmasi yada etken sarkma vs gb problemler ortaya cikiyor. Dr zaten gogus kafesinizin alamayacagi bir ebatta protez koyamaz eminim siz ne derseniz diyin uygun olani secmistir. Mesela bana dr operasyon sonrasi bir kucugu olmazdi, bir buyugu olabilirsi fakat dogal istediginiz icin bu boyutu tercih ettim demisti. Yani suan bulunan cc haricinde buyuk istiyorum deseydim en fazla 25 cc fazlasini koydurabilirdim. Deformasyon konusunda yuvarlak yada damla olmasinin etkisi ne kadar inanin bilmiyorum oyuzden yorum yapamam. Deformasyonu en cok etkileyen bence deri kalitesi.
Teşekkür ederim sayende kendimi suçlamayı birakiyorum

Back
X