Meme reddi

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Kizim bugun 14 aylik oldu iki gun önce emerken isirdi ah diye bagirinca korktu ona bagirdimi sandi memeyi almak istemedi sagip biberonla verdim kana kana icti sonra uyumaya yakın tekrar emdi dunde emdi bugun hic birsey yokken memeyi almak istemiyor tekrar sagdim icti ama memeden emmek istemiyor daha cok erken sutu birakmasi icin tecrubesi olanlar lutfen yazin hemen atlatmak istiyorum bu sorunu

Kizim bugun 14 aylik oldu iki gun önce emerken isirdi ah diye bagirinca korktu ona bagirdimi sandi memeyi almak istemedi sagip biberonla verdim kana kana icti sonra uyumaya yakın tekrar emdi dunde emdi bugun hic birsey yokken memeyi almak istemiyor tekrar sagdim icti ama memeden emmek istemiyor daha cok erken sutu birakmasi icin tecrubesi olanlar lutfen yazin hemen atlatmak istiyorum bu sorunu
Biraz daha ugrasin belki alir.unutur daha..almazsa da çok küçük değil yeterli bence.

Ugrasiyorum hâlâ inşallah alır 20 aya kadar emzirmek istiyorum daha sadece 4 disi var cok erken degil mi daha cok disi olsaydi belki bu kadar uzulmezdim
Haklısınız tabi 2 yaşına kadar emzirmek iyi. Bir sure sonra korktugunu unutabilir ve tekrar emebilir.ama unutmazsa birakir.yani birakirsada uzulmeyin 3 .5aylik degil demek istedim.insallah devam eder saglikli büyür.

Back
X