Meme reddi

Cok fiskiran sut veya az sut buna sebep olabiliyor.
Fiskiriyorsa biraz sagip oyle deneyin. Az ise yine cok az sagip akiskan hale getirin yorulmasin.

Güle güle büyütün bebeğinizi
Daha önce de yazıldığı gibi çok tazyikli olabilir sütünüz, biraz sağıp tekrar emzirmeyi deneyin.
Farklı emzirme pozisyonları deneyin, internette aratıp görsel olarak ulaşabilirsiniz. Özellikle bebeği kucağa alıp ayakta emzirmek hep işe yaramıştı bende.
Çok dert etmeyin, geçici bir durum muhtemelen.

Çok teşekkür ederim bugün mama vermeyeceğim zaten fakat çok fazla uyuyoruz bir sorun olmaz inşallah değil mi :KK43:
Yukarda yazdiginiz gibi kan şekeri düşe bilir.. Sütünü artirmak icin uyandir ve emzir.. Benim kizimda cok uyurdu.Suan aklima geliyor niye uyumasina izin verdim sıkla emzirseydim, pismanim yani.. Sütumde cok gec gelmisti benim..

Canım memeyi ağzına alır almaz sağar gibi yap.
Emer hiç endişelenme. Ama sık sık yap ve bebeğin başını okşa. Bu hareketin anne sütünü çok artırdığını düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba çok şükür bebeğimi 2 gün önce sezeryan ile kucağıma aldım. İstememe rağmen hastanede Bebek kan şekeri düşmesinden dolayı mama verdiler. Odama geldiğimde emme refleksi çok kuvvetliydi fakat sütüm yoktu sütüm üçüncü gün Yani bugün geldi. Şimdi meme veriyorum fakat ısrarla almıyor reddeiyor biberon kullanmadık şırınga ve kaşık ile beslenme sağlamıştık. Yardımlarınızı bekliyorum konum bir süre taşınmaz ise çok sevinirim :KK200:
mama verme sakın aç kalırsa mecbur emer merak etme

Devamlı meme vermeyi teklif edin. Benim bebeğimde öyleydi kucakta hoplata, zıplaya,şarkı soylerek bı şekilde emmeye devam etti.

ilk zamanlar süt zaten şakır şakır gelmez. En faydalı kolostrum adı verilen katı tortumsu süt gelir.
Her annenin sütü vardır zaten midesi küçücük. Sen kendine güven ve sakın mamaya teslim olma.
Göğsüne yakmayacak şekilde kompres yap sıcak su torbası ile. Yada duş al süt için oldukça faydalı.. bebek ilk zamanlar yorulup uyuyakalır sanmaki sütün yok.
sık sık emzirmeye bak. doktorların dediği saat aralığı değil daha sık emzir. ilerleyen zamanda göğüs daha da yumuşayacak sanmaki süt yok yağlı süt var asıl ozaman .. aslında emzirme grupları var facebookta oralara bakarsan daha bilgili olursun bu konuda.. son olarak tekrar kendine güven sütün var doğru emzirme tekniği ve sık sık emzirme yöntemi ile herşey hallolur. Benim oğlum 1 yaşını geçti meme olmadan asla durumunda.. başlarda red durumuda oldu oo neler neler ama mamaya direndim ve başardım.

2 bebegim var. lutfen bebegini beslememezlik etme. sutun vars sagip siringa ile ver ama yoksa lutfen mamadan korkma. sarilik olabilir. bebwgin sariliktan dolayi da uyuyor olabilir. lutfen bebegini bol bol besle. bugunler gecicek uzulme

biraz daha uğraş. eğer istemiyorsa istemiyordur. zorlama. bazı bebekler emmiyor. yapacak bişey yok.

Back
X