Meme reddi

esmacntrk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
6
0
1
25
Meme reddi kızlar kızım 1,5 aylık ve meme reddi yaşıyorum uykulu emiyor fakat uyanıkken asla emziremiyorm ağlıyor kendini sıkıyor memdeyken ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen yaşayan var mı bu durumu nasıl çözeceğiz

Meme reddi kızlar kızım 1,5 aylık ve meme reddi yaşıyorum uykulu emiyor fakat uyanıkken asla emziremiyorm ağlıyor kendini sıkıyor memdeyken ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen yaşayan var mı bu durumu nasıl çözeceğiz
Silikon uc deneyin benim bebegimde de meme reddi var sadece silikon ucla emzirebiliyorum

Bende bugün aldım silikon ucu benimkide gece uykuda yada uykulu emiyor fark etsin krizler ağlamalar benimkide 1.5 aylık bugün deneyeceğim inşallah kabul eder

cok akıyorsa ya da az akıyorsa rahatsız oluyorlar oyle bıseydır belkı hıc bıberon verdınız dımı?

İlk doğduğunda sütüm gelmemişti o zaman vermiştim şimdi de 5 dk fazla emmediği için sağıp biberonla veriyorum
memeden daha zor gelıyor o yuzden reddedıyor ya bıberonu bırakcaksın ya da memeyı sadce uyurken alcak :)

Back
X