Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme reddi kızlar kızım 1,5 aylık ve meme reddi yaşıyorum uykulu emiyor fakat uyanıkken asla emziremiyorm ağlıyor kendini sıkıyor memdeyken ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen yaşayan var mı bu durumu nasıl çözeceğiz
Meme reddi kızlar kızım 1,5 aylık ve meme reddi yaşıyorum uykulu emiyor fakat uyanıkken asla emziremiyorm ağlıyor kendini sıkıyor memdeyken ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen yaşayan var mı bu durumu nasıl çözeceğiz
Bende bugün aldım silikon ucu benimkide gece uykuda yada uykulu emiyor fark etsin krizler ağlamalar benimkide 1.5 aylık bugün deneyeceğim inşallah kabul eder