• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme reddi

Buketsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
88
Bebeğim 45 günlük küvezde kaldı biberona alıştı acaba meme ye geri nasıl alıştırabilirim ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum herkes sütün kesilecek diyor sağdığım için sağmam da sıkıntı olur mı

Bebeğim 45 günlük küvezde kaldı biberona alıştı acaba meme ye geri nasıl alıştırabilirim ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum herkes sütün kesilecek diyor sağdığım için sağmam da sıkıntı olur mı

Sağmak sütü arttırır tam aksine ama düzenli sağmalısın gün içinde 2 saatte bir gece de mutlaka 3 saatte bir uyanıp sağacaksın. Sağarsan sütün azalır diyenler neye göre diyor hiç bilmiyorum.
Memeye geri döner daha çok küçük emzirme danışmanı desteği öneririm devlet hastanelerinde oluyor çocuk doktoruna söyle mutlaka.

Bir çok şehrin şehir hastanelerinde emzirme danışmanlığı var diye biliyorum. Oraya başvurun, çok yardımcı oluyorlar. Eds yöntemini denediniz mi? O yöntemin etkili olduğunu biliyorum ama bebekten bebeğe de değişebilir. 45 günlük sanki hala memeye dönebilecek kadar küçük gibi. Düzenli sağım yaparsanız sütünüzün azalacağını sanmıyorum ama oda bünyeden bünyeye değişebilir

Back
X