• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Meme reddimi yaşıyorum YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mrmy16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
3
Bebegim 11 gunluk meme ucum olmadıgı icin hastanede silikon uçla emzirmeye başlattilar ama dikişlerimden dolayı verimli emziremedim 2. Gün sütüm geldi ama bebekte sarilık yüksek olduğu için mamaya başladık önce kaşıkla verdik ama doymayınca biberona geçtik şuan tekrar şırınga yada kaşıkla besliyorum bir yandanda silikon ucu bırakmaya çalısıyorum çünkü sut hemen gelmiyor silikonla sinirlenip emmek istemiyor o aglayınca bende ağlıyorum sütümdede azalma oldu ne olur bir yol gösterin aç kalmasın diye mamaya devam ediyorum kaşıkla ama öylede tam doymuyor

Çıplak emzirmeyi deneyin .daha çok küçük hemen unutur . En verimli çıplak emzirmedir. Emzirme sonrası sağım yapın. Sütun artması için. Biberon kullanmayın. Eds emzirme destek sondasi yontemini deneyin. Meme ucu emzirdikce çıkar siz bol bol emzirme pozisyon tutuş hakkında video indirin. Aile sagligindaki hemsirelerden yardım isteyebilirsiniz. Bol bol su için 4 litre kadar. Stres olmayın yeter. Stres süt hormonunu baskılar.

Back