Meme reddini aşmış anneler yardım

Lepistesb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
3.012
6.406
88
Merhaba 2 haftalık bebeğime azda olsa biberon verdik biberonla genelde sagdigim sütümü verdik ve suan memeyi alırken savaşıyor istemiyor ağlıyor . Biberon teklif edince biberonu aliyor. Tecrübeli ve bilgisi olan meme reddini aşmış anneler ne yapmam lazım memeyi tamamen red etmeden emmesi icin

Biberon yerine kaşıkla verseydiniz çünkü biberon na alışmış memeyi almıyor meme ucunu eczane den alıp deneyin alır

Maalesef biberonu verdik zaten o yuzden oldu diye düşünüyorum. Meme ucu da denedim evde var olmuyor

Ne kadar ağlarsa ağlarsın emzirmeye çalıstım. Kasık ve sırıngayla besledım. 3 aylık olunca bıberonla mama verdım. 7 8 ayda tekrar emmeyi bırakmak istedi. Israrla emzirdim. Yıprandım ama hala emiyor 13 ay bıtecek. Bol bol emzir.

Ne zaman baslamisti reddi ne kadar sürdü

Ne zaman baslamisti reddi ne kadar sürdü
Sağolsunlar benddn habersiz bebege biberonu vermısler. Alıstı hemen ilk haftaydı. Gögüs ucumda içe dönüktü tam bir zulümdü emzirmek. 2 hafta sürdü ama alıstı. 3.aya kadar kasık ve sırıngayla mama takviyesi yaptım. İnan sonra bıberonunhiç tutmak istemedi. Gecer inşalah seninde

Beraber banyoya girin. Siz yere oturun bebeği emzirir pozisyonda kucağınıza alın. Öncesinde banyonun sıcaklığını ayarlayın. Eşiniz üşümemesi için yavaş yavaş sadece vücuduna su döksün. O şekilde emzirmeye çalışın. Hem ten tene temas hem su bebeği rahatlatır. Böyle tekrar emzirmeye başlayan bi sürü insan var daha başındayken sürecin memeyi bırakmasın

Iki hafta boyunca almadi memeyi kaşıkla besledin ama hic biberon vermedin degil mi

Üşütür diye korkuyorum havalar hala soguk gidiyor

Merhabalar. Benim kızımda meme reddi yaşadık gece gündüz ağlardım ben hiç emziremeyecek miyim diye. Ben gece gündüz süt sağıp chicconun anne memesine benzeyen biberonu ile içirdim ve sürekli meme verdim almadı hep uğraştım hep teklif ettim böyle 6 ay geçti. 6 aydan sonra kendisi biberon almadı sadece meme istedi

Iki hafta boyunca almadi memeyi kaşıkla besledin ama hic biberon vermedin degil mi
Zorluyordum sütümde vardı ağzına alıyordu iki çekip ağlıyordu. Evet kaşık ve özellikle küçük şırıngayla besledım. Ama once ne olursa olsun memeyı denıyorduk defalarca verıyordum artk ıkımızde yorulunca mamayla doyuruyordum

Asla bi daha biberon verme.Emmedigi zaman zorlama.Sakinlesmesini sagla. Uykudayken yada uyku sersemiyken alir.Ben yasadim ve bu sekilde aştim. Kardesimede bu sekilde astirdim.

Şırınga ile beslemek daha kolay gelmıstı bana kaşıktan. 5 ml lik şırıngayla az az verıyordum. Size hangı yöntem guvenli gelıyor sa oyle deneyın

Yolun cok basindayken biberonu tamamen çıkarmak istiyorum ama surec cok üzücü. Agliyorum bir an once gecsin istiyorum reddi .

Cok tesekkur ederim bilgiler icin . Bende memeyi israrla vermeye çalışıyorum bakalim . Cok inatci el kadar bebeler agliyor uykusuz kaliyor yinede pes etmiyor

Asla bi daha biberon verme.Emmedigi zaman zorlama.Sakinlesmesini sagla. Uykudayken yada uyku sersemiyken alir.Ben yasadim ve bu sekilde aştim. Kardesimede bu sekilde astirdim.
Yok biberon vermicem . Sakinlesiyor cok kisa yine araniyor ama meme veriyorum almiyor . Uykusu iyice açılıyor dalmiyor . Ac kalacak degil ya elbet alir kuzum napim arada kaşıkla veririm .

Siringayla nasil besledin

Daha oncede yazmistim ilk cocugum 4 yada 5 gunden sonra emmedi bir hafta ugrastik
Sonunda sakin bir aninda gogsume koydum esim cay kasigina sut sikti ve gogsumden agzina akitti sonra tekrar emmeye baslamisti ama 1 ay fln surdu sadece

Yok biberon vermicem . Sakinlesiyor cok kisa yine araniyor ama meme veriyorum almiyor . Uykusu iyice açılıyor dalmiyor . Ac kalacak degil ya elbet alir kuzum napim arada kaşıkla veririm .
gogsunu tutunca cay kasigiyla yanindan akit.bol gelsin agzina.ac kalinca merbur alacak.Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…