Biberon yerine kaşıkla verseydiniz çünkü biberon na alışmış memeyi almıyor meme ucunu eczane den alıp deneyin alırMerhaba 2 haftalık bebeğime azda olsa biberon verdik biberonla genelde sagdigim sütümü verdik ve suan memeyi alırken savaşıyor istemiyor ağlıyor . Biberon teklif edince biberonu aliyor. Tecrübeli ve bilgisi olan meme reddini aşmış anneler ne yapmam lazım memeyi tamamen red etmeden emmesi icin
Ne kadar ağlarsa ağlarsın emzirmeye çalıstım. Kasık ve sırıngayla besledım. 3 aylık olunca bıberonla mama verdım. 7 8 ayda tekrar emmeyi bırakmak istedi. Israrla emzirdim. Yıprandım ama hala emiyor 13 ay bıtecek. Bol bol emzir.Merhaba 2 haftalık bebeğime azda olsa biberon verdik biberonla genelde sagdigim sütümü verdik ve suan memeyi alırken savaşıyor istemiyor ağlıyor . Biberon teklif edince biberonu aliyor. Tecrübeli ve bilgisi olan meme reddini aşmış anneler ne yapmam lazım memeyi tamamen red etmeden emmesi icin
Ne zaman baslamisti reddi ne kadar sürdüNe kadar ağlarsa ağlarsın emzirmeye çalıstım. Kasık ve sırıngayla besledım. 3 aylık olunca bıberonla mama verdım. 7 8 ayda tekrar emmeyi bırakmak istedi. Israrla emzirdim. Yıprandım ama hala emiyor 13 ay bıtecek. Bol bol emzir.
Sağolsunlar benddn habersiz bebege biberonu vermısler. Alıstı hemen ilk haftaydı. Gögüs ucumda içe dönüktü tam bir zulümdü emzirmek. 2 hafta sürdü ama alıstı. 3.aya kadar kasık ve sırıngayla mama takviyesi yaptım. İnan sonra bıberonunhiç tutmak istemedi. Gecer inşalah senindeNe zaman baslamisti reddi ne kadar sürdü
Iki hafta boyunca almadi memeyi kaşıkla besledin ama hic biberon vermedin degil miSağolsunlar benddn habersiz bebege biberonu vermısler. Alıstı hemen ilk haftaydı. Gögüs ucumda içe dönüktü tam bir zulümdü emzirmek. 2 hafta sürdü ama alıstı. 3.aya kadar kasık ve sırıngayla mama takviyesi yaptım. İnan sonra bıberonunhiç tutmak istemedi. Gecer inşalah seninde
Üşütür diye korkuyorum havalar hala soguk gidiyorBeraber banyoya girin. Siz yere oturun bebeği emzirir pozisyonda kucağınıza alın. Öncesinde banyonun sıcaklığını ayarlayın. Eşiniz üşümemesi için yavaş yavaş sadece vücuduna su döksün. O şekilde emzirmeye çalışın. Hem ten tene temas hem su bebeği rahatlatır. Böyle tekrar emzirmeye başlayan bi sürü insan var daha başındayken sürecin memeyi bırakmasın
Merhabalar. Benim kızımda meme reddi yaşadık gece gündüz ağlardım ben hiç emziremeyecek miyim diye. Ben gece gündüz süt sağıp chicconun anne memesine benzeyen biberonu ile içirdim ve sürekli meme verdim almadı hep uğraştım hep teklif ettim böyle 6 ay geçti. 6 aydan sonra kendisi biberon almadı sadece meme istediMerhaba 2 haftalık bebeğime azda olsa biberon verdik biberonla genelde sagdigim sütümü verdik ve suan memeyi alırken savaşıyor istemiyor ağlıyor . Biberon teklif edince biberonu aliyor. Tecrübeli ve bilgisi olan meme reddini aşmış anneler ne yapmam lazım memeyi tamamen red etmeden emmesi icin
Zorluyordum sütümde vardı ağzına alıyordu iki çekip ağlıyordu. Evet kaşık ve özellikle küçük şırıngayla besledım. Ama once ne olursa olsun memeyı denıyorduk defalarca verıyordum artk ıkımızde yorulunca mamayla doyuruyordumIki hafta boyunca almadi memeyi kaşıkla besledin ama hic biberon vermedin degil mi
Asla bi daha biberon verme.Emmedigi zaman zorlama.Sakinlesmesini sagla. Uykudayken yada uyku sersemiyken alir.Ben yasadim ve bu sekilde aştim. Kardesimede bu sekilde astirdim.Merhaba 2 haftalık bebeğime azda olsa biberon verdik biberonla genelde sagdigim sütümü verdik ve suan memeyi alırken savaşıyor istemiyor ağlıyor . Biberon teklif edince biberonu aliyor. Tecrübeli ve bilgisi olan meme reddini aşmış anneler ne yapmam lazım memeyi tamamen red etmeden emmesi icin
Hiç yıkamadınız mı bebeği şimdiye kadar evin içinde niye üşütsün balkonda mı yıkıyosunuz sankiÜşütür diye korkuyorum havalar hala soguk gidiyor
Yolun cok basindayken biberonu tamamen çıkarmak istiyorum ama surec cok üzücü. Agliyorum bir an once gecsin istiyorum reddi .Merhabalar. Benim kızımda meme reddi yaşadık gece gündüz ağlardım ben hiç emziremeyecek miyim diye. Ben gece gündüz süt sağıp chicconun anne memesine benzeyen biberonu ile içirdim ve sürekli meme verdim almadı hep uğraştım hep teklif ettim böyle 6 ay geçti. 6 aydan sonra kendisi biberon almadı sadece meme istedi ❤
Cok tesekkur ederim bilgiler icin . Bende memeyi israrla vermeye çalışıyorum bakalim . Cok inatci el kadar bebeler agliyor uykusuz kaliyor yinede pes etmiyorZorluyordum sütümde vardı ağzına alıyordu iki çekip ağlıyordu. Evet kaşık ve özellikle küçük şırıngayla besledım. Ama once ne olursa olsun memeyı denıyorduk defalarca verıyordum artk ıkımızde yorulunca mamayla doyuruyordum
Yok biberon vermicem . Sakinlesiyor cok kisa yine araniyor ama meme veriyorum almiyor . Uykusu iyice açılıyor dalmiyor . Ac kalacak degil ya elbet alir kuzum napim arada kaşıkla veririm .Asla bi daha biberon verme.Emmedigi zaman zorlama.Sakinlesmesini sagla. Uykudayken yada uyku sersemiyken alir.Ben yasadim ve bu sekilde aştim. Kardesimede bu sekilde astirdim.
Siringayla nasil besledinZorluyordum sütümde vardı ağzına alıyordu iki çekip ağlıyordu. Evet kaşık ve özellikle küçük şırıngayla besledım. Ama once ne olursa olsun memeyı denıyorduk defalarca verıyordum artk ıkımızde yorulunca mamayla doyuruyordum
Daha oncede yazmistim ilk cocugum 4 yada 5 gunden sonra emmedi bir hafta ugrastikMerhaba 2 haftalık bebeğime azda olsa biberon verdik biberonla genelde sagdigim sütümü verdik ve suan memeyi alırken savaşıyor istemiyor ağlıyor . Biberon teklif edince biberonu aliyor. Tecrübeli ve bilgisi olan meme reddini aşmış anneler ne yapmam lazım memeyi tamamen red etmeden emmesi icin
gogsunu tutunca cay kasigiyla yanindan akit.bol gelsin agzina.ac kalinca merbur alacak.Allah yardimciniz olsun.Yok biberon vermicem . Sakinlesiyor cok kisa yine araniyor ama meme veriyorum almiyor . Uykusu iyice açılıyor dalmiyor . Ac kalacak degil ya elbet alir kuzum napim arada kaşıkla veririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?