• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme silikon ameliyatı

Ddemmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
1
1
1
32
Merhabalar, 2 gün sonra meme büyütme ameliyatı olacam. 34 yaş, 163 boy 52 kiloyum ve iki çocuk annesiyim. 75/A ölçüm ama içi tam dolmuyordu. Doktorum kas altı 350,higt profil kullanacağını söyledi. Bana yaptığı ameliyatları gösterdi öncesi sonrası fotoğraflar ve çoğu 400-500 arası isteyip taktırmış tı.Ben de bir gaza gelip yapmışken değsin diyerek 375 istedim. Doktorum mentor kullandıklarını ama istediğim bir markada kullanılabilecdğini söyleyince motiva istedim. Motiva daha doğal duruyormuş daha yumuşamış ve kapsül riski neredeyse hiç yokmuş fiyatı da 3 bin daha uygunmuş. Çok heyecanlı ve endişeliyim acaba hata mı yaptım 375 olsun diyerek.

Merhaba inşallah hayırlısıyla ameliyatınızı olup istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.Ben de yıllardır istiyorum ama maalesef cesaret edemiyorum risklerden dolayı.Benim de acup ve destekliyi doldurmuyor.Boy ve kilolarımız çok yakın.Eğer minyon yapıdaysanız ve gögüs kafesiniz darsa çok büyük CC ler güzel olmaz.Ben bir kez cesaret edip muayeneye gittiğimde 325cc demişti.

Merhabalar, 2 gün sonra meme büyütme ameliyatı olacam. 34 yaş, 163 boy 52 kiloyum ve iki çocuk annesiyim. 75/A ölçüm ama içi tam dolmuyordu. Doktorum kas altı 350,higt profil kullanacağını söyledi. Bana yaptığı ameliyatları gösterdi öncesi sonrası fotoğraflar ve çoğu 400-500 arası isteyip taktırmış tı.Ben de bir gaza gelip yapmışken değsin diyerek 375 istedim. Doktorum mentor kullandıklarını ama istediğim bir markada kullanılabilecdğini söyleyince motiva istedim. Motiva daha doğal duruyormuş daha yumuşamış ve kapsül riski neredeyse hiç yokmuş fiyatı da 3 bin daha uygunmuş. Çok heyecanlı ve endişeliyim acaba hata mı yaptım 375 olsun diyerek.
ben hiç muayeneye gitmedim
muayene sırasında protezleri inceleyebiliyor muyuz
protezlerin yumuşaklığını anlamak açısından
Bi de motiva daha yumuşak gerçeğe yakınsa
neden mentor falan kullanıyorlar ki

Canım merhaba, Ablam ve ben ameliyat olduk ablamda mentor var çok sert inanılmaz şikayetçi bu durumdan mentoru önermem. Motiva da dönme oluyor diye benim doktor artık kullanmıyoruz dedi. Arion yada Polytech dedi. Arion dünyanın ilk meme protezi üreticisiymiş birde ömür boyu garantisi varmış. Ben Ariondan memnunum tavsiye ederim

2 sene önce mentor taktıran arkadaşım var. Doğal gibi yumuşacık. Ben polytech taktırdım yumuşaklığından çok memnunum. Ama aşırı yumuşak olsun derseniz zaten motiva markası bu konuda bir numara diye geçiyor. Ben aşırı yumuşak yaptırmadığıma da pişman değilim bence dirilik iyidir

Merhaba inşallah hayırlısıyla ameliyatınızı olup istediğiniz görüntüye kavuşursunuz.Ben de yıllardır istiyorum ama maalesef cesaret edemiyorum risklerden dolayı.Benim de acup ve destekliyi doldurmuyor.Boy ve kilolarımız çok yakın.Eğer minyon yapıdaysanız ve gögüs kafesiniz darsa çok büyük CC ler güzel olmaz.Ben bir kez cesaret edip muayeneye gittiğimde 325cc demişti.
Merhaba yazdıklarınızı okuyunca kendi yorumum mu diye düşündüm:) ben de cesaret edemeyenlerdenim şu sıralar çok yaklaşmıştım ama olası aksilikler ve meme kontrollerindeki yaşanabilecek aksaklıklar gözümü korkutuyor. Merak ettim sizin cesaretinizi kıran şeyler nedir?

Merhaba yazdıklarınızı okuyunca kendi yorumum mu diye düşündüm:) ben de cesaret edemeyenlerdenim şu sıralar çok yaklaşmıştım ama olası aksilikler ve meme kontrollerindeki yaşanabilecek aksaklıklar gözümü korkutuyor. Merak ettim sizin cesaretinizi kıran şeyler nedir?
Merhaba yaklaşık on yıldır istiyorum 34 yaşındayım.Silikon yabancı madde olduğu için vücuduma zarar verirse, bağışıklık sistemi yabacı maddelerle savaş halinde oluyor diyorlar .İmplant hastalığından bahsedenler var .Tüm bunlardan dolayı cesaret edemiyorum 🙈

burdan duyduğum devlette olan bir doktordan randevu aldım onunla görüşüp aklımdaki soruları sormak istiyorum. Özeldeki doktorlara lafım yok ama sonuç itibariyle bi müşteri kaygısı oluyordur devlette sanki daha güven duyabilirim gibi geliyor. Bakalım:) gelişmeler olursa burdan yazarım

Back
X