O zaman sorun yok sadece merak ettim muhtemelen ben farketmedim hiç yada hamilelik kafasına girdiğim için vücuduma çok bakıyorum bi kac gündür henüz test yapmadım biraz daha gecikmesini beklicem belki adet olurum kaçıncı gün yapmaliyim eğer adet olmazsam 3 gün gecikme var suanbenim her zaman var böyle
Ayy biraz daha beklemek istiyorum aslında yarın normal gebelik yapsam cikarmi gecikmem 4 olacakBen suan hamileyim ve ogrenmeden once gogus hassasiyeti ve kabarcikla suphelendim bence bi test yap umitlendirmek istemem ama
Şimdi bile yapsan çıkar canımO zaman sorun yok sadece merak ettim muhtemelen ben farketmedim hiç yada hamilelik kafasına girdiğim için vücuduma çok bakıyorum bi kac gündür henüz test yapmadım biraz daha gecikmesini beklicem belki adet olurum kaçıncı gün yapmaliyim eğer adet olmazsam 3 gün gecikme var suan
Sabah ilk idrar diyolar ama bise benim akintim da yok göğüs agrisi varŞimdi bile yapsan çıkar canım
AKINTIN OLMASINA GEREK YOKKİ CANIM HERKESDE FARKLI BEBEK İSTİYOR MUSUNUZ PEKİ KAÇ AYDIR İSTİYORDUNSabah ilk idrar diyolar ama bise benim akintim da yok göğüs agrisi var
4 aydır deniyoruzAKINTIN OLMASINA GEREK YOKKİ CANIM HERKESDE FARKLI BEBEK İSTİYOR MUSUNUZ PEKİ KAÇ AYDIR İSTİYORDUN
Benimde dokununca sızlıyor sadece birde çok nadir komple sizlayip geçiyor. Sizinde böyle miydi? Adetime 1 hafta kaldı da merak ettim bu belirtilerden biri mi diyeHamile kaldığım ay fark ettiğim ilk değişiklik meme ucu ağrısıydı. Memenin kendisi değil ucu sızlıyordu
Benimde dokununca sızlıyor sadece birde çok nadir komple sizlayip geçiyor. Sizinde böyle miydi? Adetime 1 hafta kaldı da merak ettim bu belirtilerden biri mi diye
Benim uçlarında sizlama var ama gün içerisinde bir veya iki kez oluyor yani ben uyurken göğsümün acısıyla uyandim dün ilk defa böyle.bisey yasiyorum adet öncesi gogus agrim olurdu hep ama 4 5 gün önce başlar gecerdi 15 gündür ağrıyor gecmiyo anlam veremiyorumHamile kaldığım ay fark ettiğim ilk değişiklik meme ucu ağrısıydı. Memenin kendisi değil ucu sızlıyordu
Sanırım yarın yapacağım ben normal test erken gebelik almicam zaten gecikmem var çıkar heraldeBence belirti ama adet belirtileri ile de benzer olabiliyor. Erken gebelik testi yapabilirsiniz aslında
İlk idrara gerek varmiEvet çok silik bile olsa çıkar
Teşekkürler bilgilendirecegimmmBen gün içindeki idrarla öğrenmiştim ama genelde sabah ilk idrar derler ama dediğim gibi benimki gün içindekiyle çıktı
Erken olmaz mı olumsuz sonuç görmek istemiyorum da ama bir yandan da çok merak ediyorum kasik ağrılarım da arada gelip yokluyor beniBence belirti ama adet belirtileri ile de benzer olabiliyor. Erken gebelik testi yapabilirsiniz aslında
Bence adet gecikmeni bekleErken olmaz mı olumsuz sonuç görmek istemiyorum da ama bir yandan da çok merak ediyorum kasik ağrılarım da arada gelip yokluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?