Meme ucu

Carla1356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
512
233
33
Kızlar 38. Haftama girecegim çevremde doğru dürüst sorabilecegim kimsem yok. Çocuk doğduktan sonra nasıl emzirecegim gogsumun ucu yok. Doğumdan sonra kendiliğinden mi çıkıyor lütfen yardımcı olun.

Kızlar 38. Haftama girecegim çevremde doğru dürüst sorabilecegim kimsem yok. Çocuk doğduktan sonra nasıl emzirecegim gogsumun ucu yok. Doğumdan sonra kendiliğinden mi çıkıyor lütfen yardımcı olun.
Ayni seyi dusunuyorum bende gogsumun ucu yok hamileyim nasil cikcak bu acaba diyorum belki cocuk emince cikiyodur sormayada cekiniyorum

Meme ucu yoksa onu emzirmeden once stimule etmeniz lazim boyle ucunu dokun cek iyice kendine gelmesin lazim bebegin agzina alabilmek icin. Bazirlar siringa nin ucunu kesip meme ucuna koyup cekiyorlar siringa ile oyle deneyin. Bide ucu cikmazsa bebek alamaz agzina yanlis alir ve yara olur allah korusun guzel emmeye bilir, bunun iicn krem koruma aparat lar var

Benim öyle bir sorunum yok ama hamileyken aile hekimindeki ebe aramıştı bir kaç soru sormak için ve bu konu hakkında da konuştuk. Ucu çıkık mı değilse bir masaj onericem dedi ama gerek kalmadığı için ogrenmedim. Bi araştırın bence. Süt sağma pompaları da baya çıkarıyor bu arada ucunu

Süt sağma pompam var onla çıkarabilir miyim acaba

Şırınga çok acıtıyor yazmışlar. Hamilelikte de acıtır mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…