- 2 Eylül 2022
- 512
- 233
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni seyi dusunuyorum bende gogsumun ucu yok hamileyim nasil cikcak bu acaba diyorum belki cocuk emince cikiyodur sormayada cekiniyorumKızlar 38. Haftama girecegim çevremde doğru dürüst sorabilecegim kimsem yok. Çocuk doğduktan sonra nasıl emzirecegim gogsumun ucu yok. Doğumdan sonra kendiliğinden mi çıkıyor lütfen yardımcı olun.
Süt sağma pompam var onla çıkarabilir miyim acabaBenim öyle bir sorunum yok ama hamileyken aile hekimindeki ebe aramıştı bir kaç soru sormak için ve bu konu hakkında da konuştuk. Ucu çıkık mı değilse bir masaj onericem dedi ama gerek kalmadığı için ogrenmedim. Bi araştırın bence. Süt sağma pompaları da baya çıkarıyor bu arada ucunu
Kaçıncı haftadasinizAyni seyi dusunuyorum bende gogsumun ucu yok hamileyim nasil cikcak bu acaba diyorum belki cocuk emince cikiyodur sormayada cekiniyorum
Doğum yapmadan denemeyin. Meme ucunun doğumdan önce uyarılması erken doğum riski oluşturabiliyor. Bence doktorunuza yada aile hekiminize bir danışın bu durumuSüt sağma pompam var onla çıkarabilir miyim acaba
Şırınga çok acıtıyor yazmışlar. Hamilelikte de acıtır mı acabaMeme ucu yoksa onu emzirmeden once stimule etmeniz lazim boyle ucunu dokun cek iyice kendine gelmesin lazim bebegin agzina alabilmek icin. Bazirlar siringa nin ucunu kesip meme ucuna koyup cekiyorlar siringa ile oyle deneyin. Bide ucu cikmazsa bebek alamaz agzina yanlis alir ve yara olur allah korusun guzel emmeye bilir, bunun iicn krem koruma aparat lar var
38. Haftadayim zaten.Doğum yapmadan denemeyin. Meme ucunun doğumdan önce uyarılması erken doğum riski oluşturabiliyor. Bence doktorunuza yada aile hekiminize bir danışın bu durumu
Dogumdan sonra yap emdirecegin zamanŞırınga çok acıtıyor yazmışlar. Hamilelikte de acıtır mı acaba
Pompayla günlük 5er dk masaj yaparsam çıkar mı acabaDogumdan sonra yap emdirecegin zaman
Evet yapabilirsin, hazirlik olurPompayla günlük 5er dk masaj yaparsam çıkar mı acaba