Meme ucum

gozdetuana

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
59
20
288
35
Merhaba kızlar 5 gün önce doğum yaptım meme uçu olmadığı için bebeğim emmedi eczaneden silikon meme ucu aldım yine tan emmiyor doymuyor sizce sağıp biberonla beslesem emmeyi bırakır mı lütfen yardım

Meme ucu çıkarıcılar var. Lansiloh falan. Onlardan kullansanız?
Bebeğe arada sağıp verin, ama sürekli emzirmeye de çalışın ki çıksın göğüs ucunuz.
Benimde öyleydi. Ben meme ucu çıkarıcı kullanıp, meneyi kavrayabileceği boyuta gelince bebeğime verdim. Sonra zaten gerek kalmıyor, içe göçmüyor meme ucu.

Merhaba benim bir meme ucum yoktu. Meme ucum yok diyince meme ucu çıkarıtıcı silikon meme ucu vs öneriler oldu. Hiçbiri işe yaramadı. Silikon meme ucu ile emzirdim. Çünkü muhakkak o memeyi de ver dediler. Bebek çekememiş tabi ki ben de sanıyorum ki çekiyor. O memeyi verdiğimde aç kalmış muhtemelen oğlum. Ebe ve doktora mememi gösterdiğimde şok oldular hakikaten yokmuş dediler. O meme iptal vermiyorum tek meme emziriyorum. Sizde durum nedir bilmiyorum. Sağlık ocağına gösterin onların yanında emzirin. Benimki gibiyse eğer en azından bilmiş olursunuz.

Şakın biberon verme ben ilk 1 ay gögüs üçüncüle emzirdim. Sonra sağıp gerdim çok pişmanım beni emmiyor artık ağlıyor sürekli

yav ben sasiriyordum. kadinlara bir bakiyordum memeyi bir cikartiyorlar meme ucu oyle buyuk ki el havlusu asilir ama benim dumduuuz bir duvardi.
silikon aldim hicbir ise yaramadi. fis fis fis yarisi akar yarisi gider kayar yamulur. sonra sagip biberonla verdimm oh ne rahatmisss dedimm. ama cocuk delirdi. mememe koyunca atese atmissin gibi agliyodu. ugrasmak istemiyodu yani. sakir sakir biberon varken ugrasir mi... bir kesti o kesis. sonra benim sutler yavas yavas suyunu cekti tabi. siz siz olun bu hataya dusmeyin. nolursa olsunnn o sut memeden icilsinnnn.

Aynı ben gibi bakalım döndürebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…