Merhaba arkadaslar 3 aylik bi kizim var gogsumde gecmeyen mantar var kizimin agzindada pamucuk var emzirdikten sonra cok siddetli yanmalarim oluyo ne yapsam geciremedim kremler kullandim kizimada ilac kullaniyorum banamisin demiyo ikimizde kurtulamiyoruz benim gibi basina gelen varmi
Merhaba arkadaslar 3 aylik bi kizim var gogsumde gecmeyen mantar var kizimin agzindada pamucuk var emzirdikten sonra cok siddetli yanmalarim oluyo ne yapsam geciremedim kremler kullandim kizimada ilac kullaniyorum banamisin demiyo ikimizde kurtulamiyoruz benim gibi basina gelen varmi
Göğüs uçlarınızın havalanmasınj sağlayın, emzirme sonrası açık bırakarak kurutun ıslak kalmasın. Sütyen temizliğinize dikkat edin, sürekli göğüs pesi kullanmanızı ve sık sık değiştirmenizi tavsiye ederim. Karbonatlı su ve temiz bir tülbent ile sabah akşam hem bebeğinizin ağzını hemde göğüs uçlarınızı silin
Bu mantar bende de olabilir emin degilim nasil oluyor yani nerden anliyorsunuz mantar oldugunu? Gogus ucum ozelikle emzirme sonrasi bembeyaz kani cekilmis gibi oluyor ve dayanilmaz aciyor, acaba mantar mi diye bende dusunuyorum ama mantar nasil oluyor fikrim olmadigi icin bisey yaoamiyorum
Slm sorununuz gecti mi devam ediyor mu.bende de var sanirim mantr. Kasintiyla devam ediyor. Bir haftadir rahatgibiyim kasinti azaldi. Defne yapragi suyu yaptim .iyi geldi diyebilirim