meme ucundaki sarı şeyler

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. sizin de benim gibi mi bilmiyorum. meme ucunda sarı tıkaçlar var. hamileliğin en başında bir kısmını çıkardım ama sonra bir baktım ki orda yine oluşmuş. sonra araştırdım ki bu normalmiş. bu sarı şeyler olurmuş. şunu merak ediyorum. doğumu yaptık ve sıra bebeği ilk kez emzirmeye geldi. o meme ucundaki şeyler nolucak?bbebek emmeden önce kendiliğinden mi çıkacak? nolucak? bilgisi olan var mı?

bendede var cnm bende ilk zamanlar ya cımbızla yada tırnamın ucuyla çıkartıyordum ..
deri gibi bişey işte
heralde dogumdan sora sütümüz gelince bi sorun olmaz

Bende de var canım Ben de ılk zamanlar cıkarmaya calısıyordum sımdı ellemıyorum.

bende de var bende tüy falan çamaşırdan birikiyo sanıyordum dediğin gibi sarı sarı katı bişiler hatta eşim bebek nasıl emicek falan diyodu meğerse normalmiş ilk gelen süt o kolostrum mu ne deniyor çıkartınca yine geliyor beyaz beyaz sonra katılaşıyor

bende de neredeyse hamileliğimin ilk gününden beri var. Hatta ben yara oldu sanarak durmandan lansolin falan sürüyordum. İçim rahatladı. Doktoruma da utandığımdan söyleyemedim. Normal mi gerçekten? Sanki çıkardığımda orası çukur kalıyor. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…