Meme yarası

Minik kuzular

❤ay parçalarım❤
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
6.617
8.587
118
Arkadaşlar cok uzulerek bu konuyu aciyorum 1 haftadir gogus ucu yaram var her iki gogsumde de ve catlak disinda kahverengi yuvarlak kisimda soyuldu artik ve cok aci cekiyorum lansinoh tahin yagi sogan hepsini denedim bu konuda bilgisi olan veya egitimi olan arkadaslar bi el atabilir mi emzirmeyi birakmak uzereyim artik

benim doktorum e vitamini vermişti, kullanmadım ama bi deneyin isterseniz.
bildiğim kadarıyla lahana yaprağı koymak da iyi geliyor.
bana en iyi gelen şey elektrikli süt sağma makinesi ile düzenli sağmak olmuştu, imkanınız varsa alın, başka zaman da lazım olur süt saklamak için filan

çok zor bi durum memeyi doğru kavrayamazsa hiç geçmez düzgünce emdikten sonra lansinoh iyi gelir pek yapacak bi şey yok malesef

Allah yardımcın olsun göğüs yarası ve acısıyla beraber emzirmeye çalışmak beter bir durum ayaklarımı yere vura vura ağlaya ağlaya emzirdiğimi unutmam hiç. İnşallah düzelir senin durumlar
Sagol canim aynen de tarif ettigin gibi emziriyorum her seferinde korkarak meme vermeye calisiyorum

Canım ben ilk doğumumda herşeyi yaptım işe yaramadı o kremler falan kaç ay çektim bilirim bu sefer gümüş göğüs ucu kapaklar var şimdi ismini vermeyeyim ama mucizevi iki haftalık anneyim bende yine ayni yarayla başladım kullandım iki haftada şu an hiçbirşey yok tavsiye ederim

1 aylık bebegim var ilk dogdugunda gogsüm yara oldu gecti 3 gün once yine oldu artık cok zorlandım kuzenim gogus. Silokon gogus önerdi bn de kullandım cok guzel dedi teretut le aldım eczadeden 10 tl ye goguse yapşiyor hıc emzırdıgını anlamıyorsun bebekte kavrıyor inan in sizde deneyin o acıyı cekmeyin inş herkese yardımım olur hem lohusalık hem o acı çekilmiyor iyi günler

Canım keşke daha önce görseydim yazını. Ben de bu dertten çookk çekmiş yeni bir anne olarak yardımcı olmayı çok isterim sana. Ben de iki ay çektim denenecek ne varsa denedim. Ev pahalı pahalı kremlerle doldu. Göğüs kalkanları VS vs. Herkes de kendi hikayesini anlatır durur sen de yaşadıkların normalmiş sanarsın iyileşmesini beklersin. Ama düzelmeyince düzelmiyor canım ben sonunda eczacı bi tanıdığımın akıl vermesiyle cildiye uzmanına gittim. Allah razı olsun yoksa hala çekiyor olabilirdim ya da senin gibi emzirmeyi bırakmayı düşünüyodum o acıyı yaşayan bilir. Mutlaka cildiye uzmanına git onlar bildiğimiz denediğimiz şeylerden farklı ilaçlar veriyor ben onla fayda buldum. Hiç çekme bu acıyı git bir an önce

Canım bende öyle krem faydası Yok silikon başlık aldım o Da ucuz almış eşim işe yaramadı çünkü sadece ucu geliyordu çekince sonra silikon başlığı sabah akşam hep takıyorum oraya süt birikti kendi 2 güne iyileşti dene bi bence hala silikon başlık var sadece emzirirken çıkarıyorum o kadar korkuyorum tekrar yara olacak diye ve bebişin emerken ucunu alıyorsa ağzından çıkar hemen komple siyah yerini ver memenin

Su gümüş gögüs ucu kapatıcı bişey var ismini vermiyim ondan deneyen memnun kalan var mı ?

Ya arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus dwvami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor

Sabirsiz61 canim sen guzel cevap verirsin bu konuya

Emzirmeye devam etsin canim mutlaka bence mamaya gerek yok 3 gun olmus daha zaten sut hemen bembeyaz olmaz bi sure sonra bildihimiz beyaz rengini aloyor gule gule buyutsun kardesin

Emzirmeye devam etsin canim mutlaka bence mamaya gerek yok 3 gun olmus daha zaten sut hemen bembeyaz olmaz bi sure sonra bildihimiz beyaz rengini aloyor gule gule buyutsun kardesin
Saol canm bnmoemziriyor ama gelmedigini dusunyrz bosa mi cekiyo die. Bencede mamaya grk yok annem cocuk doymuyor doe kuruntu yptigi icin mama olayinagiristik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…