- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Minik kuzular
-
Ah canim.basla ama benim bebegim memeyi dogru kavramiyorMaalesef bildiğim bişey yok ama doğumdan önce kreme başlamak en iyisi galiba
Ah canim.basla ama benim bebegim memeyi dogru kavramiyor
Sagol canim aynen de tarif ettigin gibi emziriyorum her seferinde korkarak meme vermeye calisiyorumAllah yardımcın olsun göğüs yarası ve acısıyla beraber emzirmeye çalışmak beter bir durum ayaklarımı yere vura vura ağlaya ağlaya emzirdiğimi unutmam hiç. İnşallah düzelir senin durumlar
6. Paketteyiz lansinohda 7.de kargoda geliyor artik 10ml olanlar 2 gun gitmiyor 40 mllik aldik bi nebze olsa yumusatip azda olsa rahatlatiyorçok zor bi durum memeyi doğru kavrayamazsa hiç geçmez düzgünce emdikten sonra lansinoh iyi gelir pek yapacak bi şey yok malesef
Canım bende öyle krem faydası Yok silikon başlık aldım o Da ucuz almış eşim işe yaramadı çünkü sadece ucu geliyordu çekince sonra silikon başlığı sabah akşam hep takıyorum oraya süt birikti kendi 2 güne iyileşti dene bi bence hala silikon başlık var sadece emzirirken çıkarıyorum o kadar korkuyorum tekrar yara olacak diye ve bebişin emerken ucunu alıyorsa ağzından çıkar hemen komple siyah yerini ver memeninArkadaşlar cok uzulerek bu konuyu aciyorum 1 haftadir gogus ucu yaram var her iki gogsumde de ve catlak disinda kahverengi yuvarlak kisimda soyuldu artik ve cok aci cekiyorum lansinoh tahin yagi sogan hepsini denedim bu konuda bilgisi olan veya egitimi olan arkadaslar bi el atabilir mi emzirmeyi birakmak uzereyim artik
Onu dpgum yaptigim gruptan bi arkadssim kullandi memnun kalmadi acikcasiSu gümüş gögüs ucu kapatıcı bişey var ismini vermiyim ondan deneyen memnun kalan var mı ?
Ya arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus dwvami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor
Emzirmeye devam etsin canim mutlaka bence mamaya gerek yok 3 gun olmus daha zaten sut hemen bembeyaz olmaz bi sure sonra bildihimiz beyaz rengini aloyor gule gule buyutsun kardesinYa arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus dwvami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor
Saol canm bnmoemziriyor ama gelmedigini dusunyrz bosa mi cekiyo die. Bencede mamaya grk yok annem cocuk doymuyor doe kuruntu yptigi icin mama olayinagiristikEmzirmeye devam etsin canim mutlaka bence mamaya gerek yok 3 gun olmus daha zaten sut hemen bembeyaz olmaz bi sure sonra bildihimiz beyaz rengini aloyor gule gule buyutsun kardesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?