- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Minik kuzular
-
Benim ikinci bebegim ayni hatalari yaptik ilk bebegimde sonucta mama ve biberon kazandi beni emmeyi birakti bu yuzden vermemesini bol bol emzirmesini tavsiye ederim birazdan arkadasimda yazar onun yazisini mutlaka okuyun bu konuda uzman diyebilirimSaol canm bnmoemziriyor ama gelmedigini dusunyrz bosa mi cekiyo die. Bencede mamaya grk yok annem cocuk doymuyor doe kuruntu yptigi icin mama olayinagiristik
4gozle bekyorum arkadasinizin yazisini.Benim ikinci bebegim ayni hatalari yaptik ilk bebegimde sonucta mama ve biberon kazandi beni emmeyi birakti bu yuzden vermemesini bol bol emzirmesini tavsiye ederim birazdan arkadasimda yazar onun yazisini mutlaka okuyun bu konuda uzman diyebilirim
Sari su dediginiz kolostrumdur mama alarak buyuk hata yapmislar bagisiklik sistemi icin en etkili ilac gibi sut o. Ayrica yeni dogum yapmis ne kadar süt gelmesini bekliyorsunuz bilemedim ama o bebeğin midesi kiraz kadar bir cay kaşığı bile emse doyar bol bol emzirmesi lazim mamayi kullanmasin. S Sadekahvem91Sabirsiz61 canim sen guzel cevap verirsin bu konuya
Cok tesekkur ederim. Hemen ileticem .Sari su dediginiz kolostrumdur mama alarak buyuk bata yapmislar bagisiklik sistemi icin in etkili ilac gibi sut o. Ayrica yeni dogum yapmis ne kadar süt gelmesiji bekliyorsunuz bilemedim ama o bebeğin midesi kiraz kadar bir cay kaşığı bile emse doyar bol bol emzirmesi lazim mamayi kullanmasin. S Sadekahvem91
Ilk bebegimde hata ettim bende ayni bu sekilde ama.ikincide surekli emzirdim ac mi tok mu demeden sonucta hic gelmemezlik gibi bi durum yok emdikce gelecek bu bebegimi ben emziriyorum arkadasiminda cok etkisi oldu hamilelikten bu yana emzirmeyi konutuk hep cunkuCok tesekkur ederim. Hemen ileticem .
Suan gerekirse 24 saat o bebegi memede tutmasi lazim sut memede dururken mamada neymis. Eve ciktiysa sicak bir dus alsin normal bir tarakla goguslerini sac tarar gibi dusun altinda tarasin ve emziesin bebegini bebek emdikce o sut artacak. Kimsenin sutu bir anda oyle saril saril akmiyor caba lazim.Cok tesekkur ederim. Hemen ileticem .
Cok saol ya Allah razi olsun gidecem yarn ynina dedigini uyglariz. Bygun 3. Gun sence ne zaman gelir sk emzirdiginde tahmini olrkSuan gerekirse 24 saat o bebegi memede tutmasi lazim sut memede dururken mamada neymis. Eve ciktiysa sicak bir dus alsin normal bir tarakla goguslerini sac tarar gibi dusun altinda tarasin ve emziesin bebegini bebek emdikce o sut artacak. Kimsenin sutu bir anda oyle saril saril akmiyor caba lazim.
Cok iyi .demek ki gelmesinin tek yolu emmesi . aclik gibi bi durumda olmaz insallhIlk bebegimde hata ettim bende ayni bu sekilde ama.ikincide surekli emzirdim ac mi tok mu demeden sonucta hic gelmemezlik gibi bi durum yok emdikce gelecek bu bebegimi ben emziriyorum arkadasiminda cok etkisi oldu hamilelikten bu yana emzirmeyi konutuk hep cunku
Sut emzirdikce gelir agladikca istedikce hatta istemedikce verin agzina ben ikincide basardim emzirmeyi cok sukur insallah sizinde olurCok iyi .demek ki gelmesinin tek yolu emmesi . aclik gibi bi durumda olmaz insallh
Haklisinz ilettim hepsini . insallah basaririz. Kardesimde logusa haliyle uzuluyo mama vermek zornda kaldi die. Aslnda hic gerek yokmus mamayada uzulmesinede. Iste anneler eski toprak illa bisey blucaklar. Surekli mama verelim cocuk ac dien de annem. Uyardim hatta kiz uzuluyor deme boyle die . halsiz halimle yarin yanina gidicem zebellah gibi annemn basjna dikilicem mamaya elini surmesin die . abla olmak ve teyze olmak boyle bisey:)Sut emzirdikce gelir agladikca istedikce hatta istemedikce verin agzina ben ikincide basardim emzirmeyi cok sukur insallah sizinde olur
Onu denemedim ama silikon denedim emzirmek için olmadı sadece çekerken ucu geliyordu emzirmek harici taktım süt birikti iyileşti ..Su gümüş gögüs ucu kapatıcı bişey var ismini vermiyim ondan deneyen memnun kalan var mı ?
Ahhh beni mamaya sevk edende annemdi onlarda bebek.aglamasin ac kalmasin derdinler ama simdiki bebekler cok akilli biberonla emmesi daha kolay oldugu icin hemen ona yonelip anneyi emmek istemiyorlar o yuzden.zor olacak.ama zaten 3 gin gecmis yediklerinede dikkat ederse.bol su icsin mis gibi sutu olur onun hic uzulmesin ben.ikinci bebekte basardim cok sukurHaklisinz ilettim hepsini . insallah basaririz. Kardesimde logusa haliyle uzuluyo mama vermek zornda kaldi die. Aslnda hic gerek yokmus mamayada uzulmesinede. Iste anneler eski toprak illa bisey blucaklar. Surekli mama verelim cocuk ac dien de annem. Uyardim hatta kiz uzuluyor deme boyle die . halsiz halimle yarin yanina gidicem zebellah gibi annemn basjna dikilicem mamaya elini surmesin die . abla olmak ve teyze olmak boyle bisey:)
Sütünü çektirince hemen geliyor sütünde çoğalıyor hep çektirin 1 haftaAhhh beni mamaya sevk edende annemdi onlarda bebek.aglamasin ac kalmasin derdinler ama simdiki bebekler cok akilli biberonla emmesi daha kolay oldugu icin hemen ona yonelip anneyi emmek istemiyorlar o yuzden.zor olacak.ama zaten 3 gin gecmis yediklerinede dikkat ederse.bol su icsin mis gibi sutu olur onun hic uzulmesin ben.ikinci bebekte basardim cok sukur
Evet ne kadar emerse sut o kadar artar. Bir iki gune tam anlamiyla emzirirse sutu iner tamamen.Cok iyi .demek ki gelmesinin tek yolu emmesi . aclik gibi bi durumda olmaz insallh
Peki cekilen sutu bebege biberonla mi verelim bizimdeSütünü çektirince hemen geliyor sütünde çoğalıyor hep çektirin 1 hafta
Torunu dusunim derken kizi uzuyo. Neyseki bn varm nudahale ediyorumAhhh beni mamaya sevk edende annemdi onlarda bebek.aglamasin ac kalmasin derdinler ama simdiki bebekler cok akilli biberonla emmesi daha kolay oldugu icin hemen ona yonelip anneyi emmek istemiyorlar o yuzden.zor olacak.ama zaten 3 gin gecmis yediklerinede dikkat ederse.bol su icsin mis gibi sutu olur onun hic uzulmesin ben.ikinci bebekte basardim cok sukur
Ay benden e ay once kizkardesim dogum yapti annem onada baslamis mama diye giruntulu arayip sagi solu gosterin diyordum mama var mi diye neyse onun bebegi akilli cikti mama emmedi memeye devam etti aman ha kuzum herkesin sut potansiyeli var onemli olan mamaya bulasmamakPeki cekilen sutu bebege biberonla mi verelim bizimde
Torunu dusunim derken kizi uzuyo. Neyseki bn varm nudahale ediyorum
Yarm saatlik Memeden snra ziril ziril aglamaya basliyormus doymadigni bu seklde anlamislar. Mama vermisler susmus ama emzirmeye de devam ediyormus. Yeterli gelmedigi zamanlarda. Mamayla destekliyormus umarm bu durum sutunun telmesini geciktirmez.Ay benden e ay once kizkardesim dogum yapti annem onada baslamis mama diye giruntulu arayip sagi solu gosterin diyordum mama var mi diye neyse onun bebegi akilli cikti mama emmedi memeye devam etti aman ha kuzum herkesin sut potansiyeli var onemli olan mamaya bulasmamak
Ne diyeyim ki canim ya hic kimse mama vermesin hep emzirsin istiyorum ama once emzirip sonra mamayi versinler bari her seferindeYarm saatlik Memeden snra ziril ziril aglamaya basliyormus doymadigni bu seklde anlamislar. Mama vermisler susmus ama emzirmeye de devam ediyormus. Yeterli gelmedigi zamanlarda. Mamayla destekliyormus umarm bu durum sutunun telmesini geciktirmez.
Meme ucunu çocuğun ağzına doğru yerleştirmen gerekiyor .zamanla alışacak, kendisi yapamaz bunu ..bir süre sonra sana ihtiyaç duymadan kendisi kavrayacakArkadaslar peki bu kavrama konusunda bilgisi olan var mi herhangi yapilacak bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?