- 27 Eylül 2023
- 10
- 0
- 1
- 42
Süt dolmuş kalmış gibi , ceviz kadar var belkide biraz daha büyük.ve dokununca aciyor ağrı yapıyor.dr süt bezesi gibi durmuyor dedi.ben farkettigimde emziriyordum ama sol memeyi çocuk emmiyordu o memeyi 7 aydır.bilmiyorum elim yüreğimde bekliyorum inşallah kötü bişey çıkmazSizinkiler nasıl kıtle acaba sert tane gibimi yoksa orda süt dolmus kalmıs şiş gibi sertlikmi. Bendede cıktı sankı orda sut bırıkmıs sertlık buyuktu baya cevız kadar gıbı . 3 4 gundur azaldı içe dogru kucuk bır sertlık oldu elıme gelıyor. Ultrasonla baktıkar basıt kıst dedıler. Başka birsey cekmedıler yada bıyopsı fılan yapılmadı

acaba ele gelen kitleyi nasıl fark ettiniz kontrolü evde nasıl yaptınız bence bir çok kadıj bilmiyor  nasıl yapıldığını ve kadın doğum doktorun çoğu da kontrol etmiyor çok üzücü
 acaba ele gelen kitleyi nasıl fark ettiniz kontrolü evde nasıl yaptınız bence bir çok kadıj bilmiyor  nasıl yapıldığını ve kadın doğum doktorun çoğu da kontrol etmiyor çok üzücü  Allahım şifa versin tez vakitte şifa bekleyen herkese
 Allahım şifa versin tez vakitte şifa bekleyen herkese