• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede uyutmayi biraktirmak

rhcp

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
359
191
628
Aksaray
Merhaba bebegim 10bucuk aylik, memesiz uyumuyor bir ara yatakta pispisla uyutmayi basardim ama ayaklandiktan sonra asla yatmaz oldu memesiz uyku moduna gecmiyor ayaga kalkmaya calisiyor yatsin diye ustune bastirmam gerekiyor agliyor saga sola donuyor filan cok kotu geciyor. Gece esim kucakta gezdiriyor yine uyumuyor illa meme olacak.

Cocugu nasil yanimda yatirip uyutabilirim bunu basaranlar varsa yardim ederseniz sevinirim.

Ben başaramadım ama kendisi artik once emip sonra yatağına geçip öyle dalıyor emerken dalamiyor. Yinede gece her uyandığında emmek istiyor başaran varsa bende takipteyim

Merhaba bebegim 10bucuk aylik, memesiz uyumuyor bir ara yatakta pispisla uyutmayi basardim ama ayaklandiktan sonra asla yatmaz oldu memesiz uyku moduna gecmiyor ayaga kalkmaya calisiyor yatsin diye ustune bastirmam gerekiyor agliyor saga sola donuyor filan cok kotu geciyor. Gece esim kucakta gezdiriyor yine uyumuyor illa meme olacak.

Cocugu nasil yanimda yatirip uyutabilirim bunu basaranlar varsa yardim ederseniz sevinirim.
2 yil basaramadigim icin memede uyudu. 2 yil sonunda memeyi biraktik. Hic sallanmamais cocugu uyutmakta zorlandigim icin ayagimda sallamaya denedim. O da bocaladigi icin izin verdi. Uyuyordu ama uyuma seklinden mutsuzdu farkindaydim. Kisa sure sonra yine ayagimda sallarken rahatsiz oldu ve kendini uyumak uzereyken yataga atti ben de yanina yattim. Ve bizim miladimizdi. O gunden sonra hep ben yada babasi yaninda yatarak uyuttuk ninnimizi acip. Ama memeyi birakmadan desteksiz uyutmanin yolunu bulamamistm ben cok da ugrasmamistim. Umarim siz bukursunuz 🙏🏻

2 sene aynı şekilde uyuttum asla memesiz uyumuyordu bi saat ağladığını bilirim memeyi bıraktık 1 hafta olacak şu an hamak beşikte sallayarak uyutuyorum. Eskiden yatmazdı asla şimdi memeyi bırakması gerektiğini bildiği için kabullendi ve uyuyor. Eğer sizi çok zorlamıyorsa bence memeyi bıraktıktan sonrası kolay oluyor. Şimdi hem kendinizi hem bebeğinizi yıpratıyorsunuz maalesef. Memede uyuduğu için sinir krizi geçirerek ağlayan ben şimdi o günleri özlüyorum 1 haftadan😊 anın tadını çıkarın🌺

Benim kızım 20 aylık aynı sorunlar var 18 ayında gündüz emmesini bıraktık bir kaç gün zor geçti tabi ama gündüz alıştı bende hiç sallamamistim gündüz uykusuna YouTube'dan pis pis sesi açıp omzuma alıp ayakta gezerek uyuttum alıştı şimdi gece uykusu için saçma sapan uyku eğitimi vermeye kalktım memeden ayrılsın kendi beşiğinde yatsın diye çünkü meme ağzında uyuyordu gogsumu çektiğim anda uyaniyordu şimdi uyku egitimine 1 gün dayanabildim ama bugün 4 gecedir emmeden uyuyor 2 gece eşim uyuttu 2 gecedir ben uyutuyordum bugün daha kolay geçti 2 kere uyandı omzumda uyuttum birini diğerinde direk üstüme aldım sarılıp uyudu seninki besikde mı yanindami uyuyor eşin yardım edebilir mi bir kaç gün birakabilirsen sadece gece emmesini birakabilirsin 1 yaşından sonra gece beslenmesini önermiyor zaten doktorlar yasinida bekleyenilirsin

Valla ben de başaramadım. Ayakta sallıyorum emerken mayışıyor,ayağıma alıyorum sonra.

Memeyi tamamen bırakınca oldu. 22 aylıkken bıraktık

Back
X