Memede uyuyan bebekler

Gulguzeliii87

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
50
0
16
Kocaeli
Kızlar benim 9 aylik bir kiz bebegim var. Allah saglık versin ama cok zorluyor beni..uyanıkken cok hareketli etrafında dolanıyorum uyurken memede uyanmasını bekliyorum belim boynum tutuluyor. Cok dalarsa yanıma koyuyorum ama kısa sürede uyaniyor. Tahmin edersinizki gece de cok uyaniyor sabah yatakta memede uyuyor.. Artık uyumak icin ses çıkarmıyorum 1 saat daha..
Ev isleri yemek yapmak cok zor oluyor hadi onları da geçtim yakında ise baslicam bakici tutcaz bana bı cozum onerisi sunun lütfen..
Aglatarak uyutmayı denedim ama cok inatçı ben pes ettim napmaliyim?

ya allah kolaylık wesin canım benımkıde memede uyuo cekınce uyanıodu ılk zaman biz battanıyede sallanmaktan memeye geectık amaelıyattan sonra alıstı ben basında duruorum memeyı cekınce 5 dk uyanmazsa kacıom hemen :1: uyanırsa hemen meme dewam edıoz benımde belım agrıo boynum agrıo ama en azından battenıyeden sonra şükredıom da halime

ya allah kolaylık wesin canım benımkıde memede uyuo cekınce uyanıodu ılk zaman biz battanıyede sallanmaktan memeye geectık amaelıyattan sonra alıstı ben basında duruorum memeyı cekınce 5 dk uyanmazsa kacıom hemen :1: uyanırsa hemen meme dewam edıoz benımde belım agrıo boynum agrıo ama en azından battenıyeden sonra şükredıom da halime

Amin canım hepimize kolaylık versin.. Haklisin battaniye daha zordur ama enazindan uyurken 40 dk- 1 saat memede bebekle bekleme suresi yoktur. Ben kızımı bir ara emzirip bırakmaya alıştırmıştım derin dalınca bırakıyordum yanıma . Gecen cuma uyutup hemen yanıma koltuğa koydum ve etrafını yastiklarla çevirmeme rağmen düştü. O günden beri hiç meme ağızdan cikmicak yine basa donduk
Uyanınca mizil mizil is yaptırmıyor uyurken memede wc ye bile telaşla gidip geliyorum kafayı yemesem iyidir
Hadi neyse diyip ben idare ediyorum da bensiz napcak çalısmaya başlayınca
Bir cozumu olan varsa lütfen paylaşsın...

Yatır kaldır yöntemi var onu deneyin isterseniz. Benim bebeğimde memede uyuyor ama 3 aylık daha, zor olmuyo pek, büyüyünce bende deniyicem bu yöntemi.

canım ben çalışıyorum ve kızımda benim kucağımda uyurdu hasta olunca hala kucağımda uyuyor şimdi ayağımda sallamak zorunda kalıyorum maalesef kendi kendine uyumuyor. Uyuması da 1 saati buluyor gece belki 10 kere uyanıyor ama Allah bir şekilde kuvvetini veriyor artık günde bir kere uyuyor o yüzden gece çok uykusu geliyor paaat bayılıyor derken 2 gündür yine başa döndük 1 saatte uyuyoruz

canım ben çalışıyorum ve kızımda benim kucağımda uyurdu hasta olunca hala kucağımda uyuyor şimdi ayağımda sallamak zorunda kalıyorum maalesef kendi kendine uyumuyor. Uyuması da 1 saati buluyor gece belki 10 kere uyanıyor ama Allah bir şekilde kuvvetini veriyor artık günde bir kere uyuyor o yüzden gece çok uykusu geliyor paaat bayılıyor derken 2 gündür yine başa döndük 1 saatte uyuyoruz

Nezaman çalısmaya başladın canım? Bende bir ara ayağımda salladım ama uyumak nedir bilmedi dediğin gibi 1 saate yakin ayağımda salliyordum tam birakicakken uyanıyordu bı daha yarım saat salla hem ayağım hem belim iflas etti memede uyutmaya geri dondüm
Senin bebeğine kim bakıyor akraba mı bakici mı? Birde bakan kisi nasil uyutuyor ona sıkıntı veriyor mu

Sevgili gülgüzeli, senin bir yıl önce yazdığın sorunu ben şimdi yaşıyorum. Benim kızım da memede uyuyor ve bakıcı nasıl uyutacak hiç bilmiyorum. Bakıcımız işe başladı bir iki salayım falan dedi ama kıyamet koptu. Siz nasıl çözünüz durumu. Benimle paylaşırsan çok sevinirim ve tabi böyle bir sorun yaşayan arkadaşlarda bana bilgi verirse çok sevinirim. Bakıcı nasıl uyutacak alışıyorlarmış offfff

Kızlar benim 9 aylik bir kiz bebegim var. Allah saglık versin ama cok zorluyor beni..uyanıkken cok hareketli etrafında dolanıyorum uyurken memede uyanmasını bekliyorum belim boynum tutuluyor. Cok dalarsa yanıma koyuyorum ama kısa sürede uyaniyor. Tahmin edersinizki gece de cok uyaniyor sabah yatakta memede uyuyor.. Artık uyumak icin ses çıkarmıyorum 1 saat daha..
Ev isleri yemek yapmak cok zor oluyor hadi onları da geçtim yakında ise baslicam bakici tutcaz bana bı cozum onerisi sunun lütfen..
Aglatarak uyutmayı denedim ama cok inatçı ben pes ettim napmaliyim?

Merhaba kızlar.. Benimde kızım 7 aylık memede uyuyor bide yanında olacağım gece uyuya kalıyorum aynı yatakta yatıyoruz. Gece kalkıyorum yatağına koyuyorum ama 15-20 dk sonra başlıyor ağlamaya. Şuan mesela uykusu var emdi tıka basa dolu beşiğe koydum ilk önce oynuyor bi güEl sonra ağlamak değil sadece bağırma ağlar gibi 15 dk bekliyorum ama yokYatır kaldır yapıyorum yinede yok. Nasıl değişecek bilemiyorum.. Gece uyuyor ama gündüz sıkıntı gece çok uyanmasıda oluyor .. Önerisi olan varsa lütfen ?

Sanirim kesin bir cozumu yok bunun, ayni dertten muzdaribim ama kimse kesin bir sey yazmamis... :((

Ya benim kızım da aynı. Tıpkı yukarıda arkadaşların anlattığı gibi. Yok mu bunu çaresi? Bilen varsa yazsın nolur

Back
X