- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
Saçımi kesip meme ucuna sardim her istediğinde açtım gördükçe almadıçok kolay oldu yani hiç sıkıntı yasamadim :))
Yok ağlama krizine girmedi yavrum gördükçe midesi bulandi kucagimdan indi :)) 1.5 yaşındaydi kestigimdeAglama krizine girmedi mi ?
Ne dedin iyyyy falan mi yoksa uf olmus mu dedin? Ne kadarlikti senin yaramaz ?
Ben bunu listeme aldim o zamanYok ağlama krizine girmedi yavrum gördükçe midesi bulandi kucagimdan indi :)) 1.5 yaşındaydi kestigimde
Hadi bakalım başarılarBen bunu listeme aldim o zamanher yöntemi deniyecem
Surme surdum meme uclarima .ustunede yara bandi yapistirdim her istedigin actim bak uf olmus dedim. Yara bandini kaldirmami istedi bi kez kaldirdim siyahligi gorunce istemedi.bidahada yara bandini kaldirmadi zaten bakip gidiyodu.gece cok zor oluyo en fazla 3 -4 gece bir hafta zorlugu var sonra gecer
En buyuk hatam. 20 aylik memede uyuyorOff en korktuğum bölüm :)))
9 aylık ve hala memede uyuyor
başka bir uyuma şekli bilmiyor...herhalde memeden kesene kadar böyle gidicez
Biberon yalancı meme alıyorsa işin bir tık daha kolay olur..bizde hiçbiri yoktu.. biraz zorlandik..hemen unutamadi..ama kararlı olmak gerekiyor.. başka yolu yok..birde bıraktıktan sonra rahatsızlık duyarsan, goguslerine taze nane koy( bulabilirsen) çok rahatlatıyor muş..bir kaç kişiden duymuştum..
Benimki de öyleydi biberon almıyor mu. Ben 16 aylıkken kestim. Iki yaşını doldurana kadar sadece uyurken mama verdim. Ondan sonra da inek sütü içmeye başladı. Sütünü içiyordu yatağına yatiriyordum başında bekliyordum uyuyordu. Bazen de salla diyordu ayağımda sallıyordum. Mutlaka süt istiyor ama. Üç yaşını doldurdu Hala öyleEn buyuk hatam. 20 aylik memede uyuyor
Benimki de öyleydi biberon almıyor mu. Ben 16 aylıkken kestim. Iki yaşını doldurana kadar sadece uyurken mama verdim. Ondan sonra da inek sütü içmeye başladı. Sütünü içiyordu yatağına yatiriyordum başında bekliyordum uyuyordu. Bazen de salla diyordu ayağımda sallıyordum. Mutlaka süt istiyor ama. Üç yaşını doldurdu Hala öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?