Memeden kesme/ yardim / basiri öykünüz

TopraKahveBob

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6.347
19.883
298
Evet arkadaslar

Her cocuk farklidir. Herkesin de sartlari farkli. Memeden kesmeye karar verdim basarisiz denemelerim oldu suan askiya aldim ama uzun süreli degil. Yeterli kuvveti toplayip tektrar denicem. Bana basari öykünüzü anlatir misiniz? Bana hic bir sey böyle zor gelmemisti simdiye kadar. Yani cocuk bakimindaki süreci kastediyorum

Saçımi kesip meme ucuna sardim her istediğinde açtım gördükçe almadı çok kolay oldu yani hiç sıkıntı yasamadim :))

Off en korktuğum bölüm :)))
9 aylık ve hala memede uyuyor
başka bir uyuma şekli bilmiyor...herhalde memeden kesene kadar böyle gidicez

Bende gogus ucuna yara bandı yspirdtirmistim..bir müddet öyle gezdim..yirmi aylikti kestiğimde..bir haftada tamamen bıraktı..yok gitmiş meme diyordum..Allah kolaylık versin

Surme surdum meme uclarima .ustunede yara bandi yapistirdim her istedigin actim baknuf olmus dedim. Yara bandini kaldirmami istedi bi kez kaldirdim siyahligi gorunce istemedi.bidahada yara bandini kaldirmadi zaten bakip gidiyodu.gece cok zor oluyo en fazla 3

21 aylik kestim bende kizimi. Siyah ayakkabi boyasi sürdüm goguslerime:) kizim beni evden kovdu gitti koltuga yatti azicik aglayip uyudu. Sabaha kadar kalkmadi.sabah tekrar acip bakti. Bi daha da bakmadi.1 gun sürdü :))

Kizlar tesekkürler :) hepsini denicem. ben ketcap sürmüstüm 3 saat beklesem 3 saat agliyor ketcapi gorunce de baya ciglik cigliga aglamisti

Biberon yalancı meme alıyorsa işin bir tık daha kolay olur..bizde hiçbiri yoktu.. biraz zorlandik..hemen unutamadi..ama kararlı olmak gerekiyor.. başka yolu yok..birde bıraktıktan sonra rahatsızlık duyarsan, goguslerine taze nane koy( bulabilirsen) çok rahatlatıyor muş..bir kaç kişiden duymuştum..

Biberon almiyor. Emzik elinde tutuyor uyurken. Arabada falan aliyor ama ya da ben yaninda olmayinca. Esim seni görmeyince hic aglamiyor diyor.
Uygulayacagim naneyi zira dogum yaptigimda hastanede nane cayi yasakti emzikli annelere. Nane cayi sütü kesiyormus.

En buyuk hatam. 20 aylik memede uyuyor
Benimki de öyleydi biberon almıyor mu. Ben 16 aylıkken kestim. Iki yaşını doldurana kadar sadece uyurken mama verdim. Ondan sonra da inek sütü içmeye başladı. Sütünü içiyordu yatağına yatiriyordum başında bekliyordum uyuyordu. Bazen de salla diyordu ayağımda sallıyordum. Mutlaka süt istiyor ama. Üç yaşını doldurdu Hala öyle

Biberon almiyor maalesef. Benim ki bebekken bile sallanmayi sevmiyordu. Ayagiyla itiyordu kendini kipkirmizi oluyordu bagirmaktan. Emzirip uyutmaya basladim sonra öyle devam etti. Bardakla su iciyor cani isterse. Istemezse yemegin üstüne meme istiyor. Düsün artik. Kendimde hic gücü bulamiyorum. Sürekli yalniniz haftaici arkadasi falan da yok. Parka götürüyorum orda bile birden agliyor elliyle yakami acmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…