Memeden kesme/ yardim / basiri öykünüz

ben yıllar önce işe başlıyorum diye 15 aylıkken kesmiştim kızımı meme ucuna salça sürmüştüm 1 hafta boyunca her istediğinde bakıyordu salçalı ağlıyor ama almıyordu ağzına kendi isteğiyle bırakmadığı için çok zorlanmıştım bir haftanın sonunda işe başladım kızım annemde yatılı kalmaya başladı gece gündüz görmediğim için bebek açısından nasıl bir süreçti pek bilmiyorum ama ben çok kötü olmuştum 2 hafta boyunca aktı şişti ateş yaptı o süt çekilene kadar anam ağladı..

gel gelelim şimdi 15 aylık birde oğlum var ve 13 aylıkken işe başladım bakıcı bakıyor gün içi ememedi haliyle ama işten gittiğimde yapışıyordu gece de sık sık uyanıp emiyordu 2 yaşa kadar bu şekilde devam etsin diye düşünürdüm yaklaşık 15 gün önce eve girdiğimde emmeye gelmedi sarıldık öpüştük meme istemedi tok diye düşündüm gece uykuya yatırırken de normal süt içiriyorum o gece hiç uyanmadı ertesi gün yine istemedi açtım gel annem meme dedim geldi badimi indirdi ııhh dedi gitti :) yine açtım yine aynı tepki ay bi zoruma gitti kendi isteğiyle bırakınca tribe girdim yeminle ve o oldu bir daha emmedi her açmamda da aynı tepkiyi verdi yanı sıra ne akma oldu bnm memelerde ne taşma ne sancı bir anda çekildi sütüm galiba çocuk kendi isteğiyle bırakınca sorunsuz oluyor ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum..

Harika ya Allah bagislasin evletlarinizi.
Ben de ise baslicam is de akarsa rezil olurum. Meme pedleri ise yariyor mu ? Allah 'im nasil birakacam. Ben yokken napacak düsün düsün bir kötü oluyorum.

Harika ya Allah bagislasin evletlarinizi.
Ben de ise baslicam is de akarsa rezil olurum. Meme pedleri ise yariyor mu ? Allah 'im nasil birakacam. Ben yokken napacak düsün düsün bir kötü oluyorum.
Hiç kötü hissetme cnm şükür bu kadar emzirebildim de yani dolu tarafından bak bardağa.. pedler işe yarıyor aşırı ıslandıkça değişirsin, birde eskilerimiz sütten kesince memeyi sımsıkı sararlarmış ki süt çekilsin akşamları sarabilirsin öyle birde yeni nesil tavsiyesi nane çayı iç bol bol sütü keser nane

Evet nane cayi depolayayim

Başardim
Emetek uyuyan 2 yasindaki cocugu sütten tek günde kestim. Mutlu bir aninda. Uykusu yokken gida boyasi sürüp uf oldu dedim. Bay bay dedi direkt gece emmek istedi ama tadi tuhaf geldi. Iyyy dedi uyudu. Youtube ta pedagoglarin önerdigi müzik ' başlikli bir video var. O da cok ise yaradi :)

Mmeden jesmek ıcın en yfak bur caba dahı gostermedım 21 ayını doldurdugu gun memetı agzına bur daha almadı ve en ufak ıstegı dahı olmadı kendı kendıne buraktı su an ıkımıDe cok rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…