Memeden kesme:(

Denas14__

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
12.205
31.112
598
Cok yoruldum cok cikmazdayim. Nolur tasinmasin biraz kalsin konum..

2 aylik hamileyim,16 aylik da kizim var. Hicbirsey yemedigi,geceleri sık emzik emer gibi meme emmek istedigi ve hamile oldugum icin memeden kesme karari aldim.

Gelin gorun ki bir adim yol gidemedik.. geceleri vermeyip su vermeyi denedim. Almadi krize girdi agladi. Kucagimda sallamak, gezdirmek vs hicbirsey cozum olmadi. Karakter olarak da inatci ..inat etti uyumadi..

Memeye salca ve tiksinecegi sey surdum verdim daha cok hosuna gidip gulerek emdi..

Ne yapacagimi nasil yapacagimi hic bilmiyorum. Gunduz azaltarak gidiyim dedim. Kucagimda otururken tshirtume vuruyor, kendini ordan oraya atip zarar veriyor.

Resmen yere yatip kafasini arka arkaya yere vuruyor hizli sekilde. Gidip duvara vurmaya calisiyor. Kumanda vs tarzi birsey varsa onu once bana sonra kendi kafasina vurmaya calisiyor. Saclarini koparir derecesinde sıkı tutup cekiyor.

Kalakaldim. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Doktorum doguma kadar emziren anneler bile var dedi..evet sutumun tadi degismedi hala yogun bir sekilde geliyor ama ben cok halsiz dusuyorum. 1 can 3 e bolunuyor...

Fikirlerinizi bekliyorum.

Geyik sohbetinden geldim buraya. Anne değilim o yüzden fikir veremeyecegim:-( Allah kolaylik versin.

Gerçekten bilmeden yorum yapacağım ama tahminen devam sütü falan versen biberonla, unutmaz mı?

Seveceği tarzda asorti biberonlar var onları bi denesen süte bebe bisküvisi fln katsan yada sütü kesicek şeyler icsen bebeğe zarar vermicek şekilde benim oğlumda 16 aylık fazla sütüm yoktu 9. Ayda bıraktı

Valla tecrübeli değilim ama ablam birden kesmişti. İki gün ağladı, kendini yerden yere vurdu bebe ama en sonunda unuttu. Birkaç gün, belki bi hafta 10 gün sıkıntı çekeceksin ama unutacak. Yanında sana yardımcı olacak kimse yok mu? Annen gelse kalsa falan?

Sabır taşını denediniz mi?
Yakın zamanda görümcem bu şekilde bıraktırdı 18 aylık kızına, ilk günden sonra bir daha istememiş.
Diğer çocuklarına da öyle yaptığını söyledi.

burada ikisini emziren bir anne vardı

ama adını unuttum

sirke sür diyorlar dene bir şey kaybetmezsin

ama zaten bu kadar düştüyse memeye keseceğini hissettiği içindir

gece ağlıyor ama beşikte duruyorsa bırak ağlasın

uzaktan konuş sonra bekle sadece

bir süre sonra yavaşça uyuyacak

canım once durumunu anlta bebeğine evet anlamıycak ama yınede anlat canım... onun hızasına gel ve anlat ve artık sutunun bardaktaki sut olduğunu goster artık abla olduğunu anlat ve bır anda kes o ağlarsa kızarsa bırşeyler atarsa uzulduğunu bellı et ama bunu yaparak sutun gelmıycegını soyle...

Tv de dr den dinlemiştim .Kendisi balla tuzu karıştırıp meme ucuna sürdüğünü ,tadını beğenmediği için emmeyi bıraktığını yazmıştı.Ben de denedim ve aynen ağzına alır almaz beğenmemişti kızım,bir dahaki sefer istediğinde aynı şeyi yaptım ve bir dahaki sefere istemedi, bıraktı.

Bende hamile kalınca bıraktım. Valla benim kızım kabiliyeti çıktı. Salça sürdüm kanadı kızım acıyor dedim o şekilde bıraktı ama aradan 10 ay geçti hala unutmadı

Annemin yanindayim ya zaten Sep. Pek yardimi oldugu soylenemez..valla son care dedigin gibi yapacagim heralde

Sabır taşını denediniz mi?
Yakın zamanda görümcem bu şekilde bıraktırdı 18 aylık kızına, ilk günden sonra bir daha istememiş.
Diğer çocuklarına da öyle yaptığını söyledi.
Bende cok duydum. Salcayi yedigini gorunce onu da yer dedim. Genede denemekte yarar var gibi...

Besikte durmuyor cikmaya calisiyor. Yer yatagindaysa kalkip aglaya aglaya soylene soylene geziyor.

Kesinlikle iletisime gecilmicek duzeyde oluyor. Ama anlamadigini hissetsem bile konusmaya devam ediyorum. Sakinlesm olmuyor.

Deneyecegim Deynep tesekkur ederim bunu ilk defa duydum.

Bende hamile kalınca bıraktım. Valla benim kızım kabiliyeti çıktı. Salça sürdüm kanadı kızım acıyor dedim o şekilde bıraktı ama aradan 10 ay geçti hala unutmadı
Unutmadi derken mesela nasil aniyor memeyi aklina geldikce?

Psikologlar birsey surerek tiksindirterek yapmayin kesinlikle diyorlar.guvendigi seyin boyle olmasi cocuga kendini kotu hissettirirmis.
Ama care de yok baska turlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…