Cok yoruldum cok cikmazdayim. Nolur tasinmasin biraz kalsin konum..
2 aylik hamileyim,16 aylik da kizim var. Hicbirsey yemedigi,geceleri sık emzik emer gibi meme emmek istedigi ve hamile oldugum icin memeden kesme karari aldim.
Gelin gorun ki bir adim yol gidemedik.. geceleri vermeyip su vermeyi denedim. Almadi krize girdi agladi. Kucagimda sallamak, gezdirmek vs hicbirsey cozum olmadi. Karakter olarak da inatci ..inat etti uyumadi..
Memeye salca ve tiksinecegi sey surdum verdim daha cok hosuna gidip gulerek emdi..
Ne yapacagimi nasil yapacagimi hic bilmiyorum. Gunduz azaltarak gidiyim dedim. Kucagimda otururken tshirtume vuruyor, kendini ordan oraya atip zarar veriyor.
Resmen yere yatip kafasini arka arkaya yere vuruyor hizli sekilde. Gidip duvara vurmaya calisiyor. Kumanda vs tarzi birsey varsa onu once bana sonra kendi kafasina vurmaya calisiyor. Saclarini koparir derecesinde sıkı tutup cekiyor.
Kalakaldim. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Doktorum doguma kadar emziren anneler bile var dedi..evet sutumun tadi degismedi hala yogun bir sekilde geliyor ama ben cok halsiz dusuyorum. 1 can 3 e bolunuyor...
Fikirlerinizi bekliyorum.
Valla ayniyim. Sut tamamen kesildi. Baslarda cok yogum geliyordu. 24 haftalik hamileyim,kizim 20 aylik. Gunde 2 defa emiyor. Ogle uykusuna gecerken ve gece uykusuna gecerken... bos cekiyor sut yok. 5 dk emzirip cekiyorum ayagimda salliyorum. Gelebildigimiz en iyi nokta bu:)Aradan 3-4 ay geçmiş cok merak ettim ne yaptin seninle aynı durumdayım 15 aylık oğlum var 5 haftalik gebeliyim doktor oğluna bişey olmaz olan sana ve karnındakine olur dedi bende ne duyduysam yaptım hatta koli bandı ile bantladim meme gittii dedi sonra dişleri ile söktü çok zor durumdayım
Allah bagislasin yavrularinizi. En korktugum sey dogunca bebegi emzirirken kizimin bende istiyorum demesi. Mumkun oldugunca yaninda emzirmicem ama siz nasil yaptiniz? Dogunca 23 aylik olacak cok bir soz de anlamiyorBende hamile kalınca 3 aya kadar emzir dim .4 aylık hamile iken bıraktım Salça ile kanadı diye kandırdım. Hemen bıraktı yavrum şimdi kardeşini emziriyorum hamileyken ara ara emek istiyordu kardeşi emerken emmek istedi.hala onun vicdan azabını yaşıyorum.ikinci çocuk olunca daha zor oluyor aralarındaki yaş farkı az olunca ne diyeyim allah yardımcınız olsun..
Valla ayniyim. Sut tamamen kesildi. Baslarda cok yogum geliyordu. 24 haftalik hamileyim,kizim 20 aylik. Gunde 2 defa emiyor. Ogle uykusuna gecerken ve gece uykusuna gecerken... bos cekiyor sut yok. 5 dk emzirip cekiyorum ayagimda salliyorum. Gelebildigimiz en iyi nokta bu:)
Elbette bebislere zarari yok. Olan anneye oluyor yorgunluk olarak...
Kolayliklar dilerim cok zor gercekten.
Doguma az kaldi gogsumun dinlenmesi icin ayagimda sallayarak uyutmaya calisiyorum oyle kor topal gidiyoruz:)
Kiyamam ya:)Canim benimki gece sürekli uyaniyor emmek icin. Ayni yastalar biliyorsun. Ben aci badem yagi almayi düsünüyorum. Boyadim bana misin demedi, bantladim vaz gecmedi. Aciyi zaten cok seviyor. Aci badem yagina un ve siyah gida boyasi katmayi düsünüyorummucit etti bu kiz beni
Kiyamam ya:)
Geceleri kalktiginda uyku sersemi su vermeyi denesen? Inan benimkide oyleydi. Suyu vere vere alistirdim Allahtan gece emmiyor. Sabaha kadar da uyuyor. 3-4 defa vikliyor salliyorum besigi devam uykuya. Simdide aldim göbeğimi önüme yerde oturmus besigini salliyorum
ben kendi yöntemimi anlatayım. siyah bant bantlamistim.
psikolojik olarak kötü etkilemesin diye dut bitti diyordum ama inanmayip zorla acip iciyodu.
banti bagladim ve sut bitti dedim. baktiginda meme basi bulamadigi icin agladi ememedi. ilk gunler cok zor tabi kiyamiyorsun. ama kolay alisti ilk gunler disinda.
bu arada ben ona hep oncesindede anlatmistim. bebekler dogat kucukler yuruyemezler ve sut veririrz. bende emdim babada emdi. ama buyuyunce sut biter emmeyiz. bak ben emmiyorum baba emmiyor babaanne emmiyor.
sonra bantli gorunce emmedi. her agladiginda anlattim. bak bizde emdik ama sut bitti napalım diye.
simdi 3 yasinda. akli kalmasin diye bazen mememi veririm istiyo mu heves ediyo mu diye. kendi soyler sut bitti diye.
keske hamile olmasaydiniz devam ederdiniz. ben 2 yasinda biraktirdim ama sonradan pisman oldum daha da emdirseydim keske
Tesekkurler ilginiz icin..Allah bagislasin miniginizi.ben kendi yöntemimi anlatayım. siyah bant bantlamistim.
psikolojik olarak kötü etkilemesin diye dut bitti diyordum ama inanmayip zorla acip iciyodu.
banti bagladim ve sut bitti dedim. baktiginda meme basi bulamadigi icin agladi ememedi. ilk gunler cok zor tabi kiyamiyorsun. ama kolay alisti ilk gunler disinda.
bu arada ben ona hep oncesindede anlatmistim. bebekler dogat kucukler yuruyemezler ve sut veririrz. bende emdim babada emdi. ama buyuyunce sut biter emmeyiz. bak ben emmiyorum baba emmiyor babaanne emmiyor.
sonra bantli gorunce emmedi. her agladiginda anlattim. bak bizde emdik ama sut bitti napalım diye.
simdi 3 yasinda. akli kalmasin diye bazen mememi veririm istiyo mu heves ediyo mu diye. kendi soyler sut bitti diye.
keske hamile olmasaydiniz devam ederdiniz. ben 2 yasinda biraktirdim ama sonradan pisman oldum daha da emdirseydim keske
Canim benim..Oy kolay gelsin kiyamam ben onlara :)
Benimki hic biberon falan almadi. Süt disinda sivi sevmez. Sicaklarda bir iki kere su icti gece ama geri birakti. Su verince gözleri kapali ayaklarini vuruyor ve bagriyor. Mesela 11 de uyudu suana kadar 3 defa emzirdim( bu en az emdigi gecelerden). Sabaha kadar böyle. Emzik veriyorum eliyle alip sikica tutuyor. Elinden almaya calisinca yine kiyamet kopuyor. Icim de gidiyor ama kesmem lazim. Kahvalti hic yapmiyor emmiyor sadece. Su sevmedigi icin sürekli emmek icin bana geliyor. Cok yoruldum. Yine sivi zorla aldiriyorum ama. O da yudum yudum
Canim benim..
Gececek bu gunler.. azalt mesela simdi kalkti emzir birdahaki kalktiginda salla yada kucaginda gezdir inan baslarda mumkun degil gibi duruyor ama ben boyle hallettim saat basi kalkip emerdi.simdi gece hic istemiyor. 7 sonra 6 5 derken sifira indirdik.. benim kizda mama hic icmedi biberon bilmiyor. Ondan da zorlaniyoruz tek bagimlilik meme olunca..
Kac kilo canim?
Allah kolaylik versin kuzum aklimdasin valla.
Buarada sabir tasini denedin mi? Birakmayanlar onla kesin birakiyormus. Cok buruk bir tadi var.
Amin insallah balim. Kime soyleniyorsunIcimi rahatlattin vallah. Cünkü imkansiz gibi görünüyor gercekten. Almanya 'da bulabilir miyim bilmiyorum :/. Ama soracam...
Saglikla büyütelim insallah minikleri :) cok söylendigimi söylüyor herkes buaralar
HerkeseAmin insallah balim. Kime soyleniyorsunesim de arada bana der
8-10 mu. 20 aylikti di mi yok yahu fazladir ondan .Herkesekilosunu sormustun. Vallah bilmiyorum rutin kontrolleri bitti. 5 yasinda bir aşisi varmis o zaman randevu alirsin dedi doktor. Ben de hic tartmadim 8-10 araligindadir tahminim
Öyle mi ?8-10 mu. 20 aylikti di mi yok yahu fazladir ondan .
Aylardir 11 :) ne artiyor ne azaliyorDenas14__ seninki kac ?
normal sanirim. Ilk yil cok hizli aliyorlar.Aylardir 11 :) ne artiyor ne azaliyor5 numara benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?