- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
Benimde öyle olmuştu, dolu dolu ağır hissediyordum, sanki içine silikon doldurulmuş gibi.. benim sonra kimyasal oldu ama bu bir belirtiydi sonuçta sizinle paylaşmak istedim. Aşırı sıcak basması olmuştu gece uyurken zorlanıyordum terliyordum, başka bi şey yoktu. İnşallah hamilesinizdir. Kaç gün var bata?Merhaba memelerin şişmesinden bahsetmiyorum ağırlaşması hamilelik belirtisi olabilir mi? Sanki benim bildiğin ağırlaştı. Çok tuhafıma gidiyor. Bu arada reglime 6 gün var. Başka bir belirtim yok arada karnım ağrıyor gibi oluyor en belirgini mememin bildiğin hafif değil de ağır olması. :)) nasıl anlatılır daha başka bilemedim ama öyle işte kızlar..
Aaa heyecanlandırdınız beni :) 5 gün var ama başka baskın belirtim yok akıntı vs çok okudum . Sıcak basması olayı bende şöyle oluyor: normalde çok üşüyen biriyim 1 dk önce üşürken birden üstümdeki hırkayı vs çıkarmak istiyorum. Bir de karın içi acısı gibi bir durum yaşadım bi süre ama geçti o.Benimde öyle olmuştu, dolu dolu ağır hissediyordum, sanki içine silikon doldurulmuş gibi.. benim sonra kimyasal oldu ama bu bir belirtiydi sonuçta sizinle paylaşmak istedim. Aşırı sıcak basması olmuştu gece uyurken zorlanıyordum terliyordum, başka bi şey yoktu. İnşallah hamilesinizdir. Kaç gün var bata?
Benim her ay regl öncesi oluyo bu ay yine var ama normal geliyo artık kesin gebe değilim diye düşünceye giriyorumMerhaba memelerin şişmesinden bahsetmiyorum ağırlaşması hamilelik belirtisi olabilir mi? Sanki benim bildiğin ağırlaştı. Çok tuhafıma gidiyor. Bu arada reglime 6 gün var. Başka bir belirtim yok arada karnım ağrıyor gibi oluyor en belirgini mememin bildiğin hafif değil de ağır olması. :)) nasıl anlatılır daha başka bilemedim ama öyle işte kızlar..
Benim içi boş bi şişlik olurdu ama bu sefer ağırlık hissediyorum birde meme ucu çevresi genşledi. Belki de bakıyorum dinliyorum diye görüyorum. Bilmiyorum ki. Umarım siz de ben de beklediğimiz gebeliği kısa sürede yaşarız.Benim her ay regl öncesi oluyo bu ay yine var ama normal geliyo artık kesin gebe değilim diye düşünceye giriyorum
Herkesin farklı oluyo sonuçta inşallah sizde gebesinizdirBenim içi boş bi şişlik olurdu ama bu sefer ağırlık hissediyorum birde meme ucu çevresi genşledi. Belki de bakıyorum dinliyorum diye görüyorum. Bilmiyorum ki. Umarım siz de ben de beklediğimiz gebeliği kısa sürede yaşarız.
Teşekkür ederim.inşallahHerkesin farklı oluyo sonuçta inşallah sizde gebesinizdir
Valla bende tam 4-5 gün öncesinde hissettim, erken gebelik yaptım çok aşırı silik çıkmıştı, ertesi günü beta verdim 14,67 çıkmıştıAaa heyecanlandırdınız beni :) 5 gün var ama başka baskın belirtim yok akıntı vs çok okudum . Sıcak basması olayı bende şöyle oluyor: normalde çok üşüyen biriyim 1 dk önce üşürken birden üstümdeki hırkayı vs çıkarmak istiyorum. Bir de karın içi acısı gibi bir durum yaşadım bi süre ama geçti o.
Ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Zaman geçmiyor sanki. Sizin sonra gebeliğiniz oldu mu?Valla bende tam 4-5 gün öncesinde hissettim, erken gebelik yaptım çok aşırı silik çıkmıştı, ertesi günü beta verdim 14,67 çıkmıştı
Benim 2 yıla yaklaşık gebeliğim olmamıştı ilk defa oldu, kimyasal geçirdim 850 oldu en son beta sonra düşüşe geçti. O da aralık ayında oldu. Şubat reglimde ilaçla deneyeceğiz tekrar. Siz ne yaptınız test filan yaptınız mı?Ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Zaman geçmiyor sanki. Sizin sonra gebeliğiniz oldu mu?
geçmiş olsun. Umarım kısa sürede güzel haberi alırsınız. Benim 3 gün kaldı test yaptım ama çizgi yok sanki gölge görüyorum gibi oluyor ama bilemiyorumBenim 2 yıla yaklaşık gebeliğim olmamıştı ilk defa oldu, kimyasal geçirdim 850 oldu en son beta sonra düşüşe geçti. O da aralık ayında oldu. Şubat reglimde ilaçla deneyeceğiz tekrar. Siz ne yaptınız test filan yaptınız mı?
Teşekkür ederimGeçmiş olsu
geçmiş olsun. Umarım kısa sürede güzel haberi alırsınız. Benim 3 gün kaldı test yaptım ama çizgi yok sanki gölge görüyorum gibi oluyor ama bilemiyorum
Hayır. bende de öyle oluyor ama negatif maalesef.olursa bize de söyleyin :)Merhaba memelerin şişmesinden bahsetmiyorum ağırlaşması hamilelik belirtisi olabilir mi? Sanki benim bildiğin ağırlaştı. Çok tuhafıma gidiyor. Bu arada reglime 6 gün var. Başka bir belirtim yok arada karnım ağrıyor gibi oluyor en belirgini mememin bildiğin hafif değil de ağır olması. :)) nasıl anlatılır daha başka bilemedim ama öyle işte kızlar..
merhaba kan testi verdim 2 haftalık hamileymişim gerçekten. Ama şimdi de bi korku hali sardı beni. Bilmeden x-ray cihazından falan geçtim avm de. Umarım kaybetmem. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız yardımlarınız için :) sizde kısa sürede güzel haberi alacaksınız içime doğuyor.:)Teşekkür ederimatabilirseniz testi bakayım , ilk başta öyle oluyor, benimde aşırı silikti 4 gün öncesi yapmıştım, buralara attım hatta gördü çoğu kişi çizgiyi
Yaa aşırı mutlu oldumm hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba kan testi verdim 2 haftalık hamileymişim gerçekten. Ama şimdi de bi korku hali sardı beni. Bilmeden x-ray cihazından falan geçtim avm de. Umarım kaybetmem. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız yardımlarınız için :) sizde kısa sürede güzel haberi alacaksınız içime doğuyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?