Memleket meselesi

Kendileri nereliymiş? Kendi memleketinde herkes süper kahraman mıymış? memleketlerine laf ederdim sanırım. Bizim de yazlığımız Balıkesir’e bağlı bir ilçede. 40 senedir her yıl 3 ay orada kalırım. Zekidir Balıkesir insanı, yardımseverdir.

Alındığınızı söyleyin ona rağmen devam ederlerse kötü niyetli olduklarından emin olabilirsiniz

Bende balikesirliyim

Balıkesir güzeldir insanı daha güzeldir. Bence sizde çok memnunsunuz ki hala buradasınız . Merak ediyorum neden memleketinizde değilde memleketimdesiniz diyin.

Dogdugum yer değil duyduğum yer derler lafın ucu size dokunuyor sizde balikesirlisiniz artık diyin .

Arkadasiniza söyleyin uyarsın. Muhakkak yapsın. Şimdi susarsa evlenince hiç korumaz seni

Benim cok balikesirli tanidigim var, kendim de yakin sayilabilecek bir memleketliyim. Kurban olsunlar size ustelik tr’nin her memleketlisine kurban olsunlar, ne demek balikesirli soyle boyle

Bence size laf carpmak icin diyorlar (eger bildiginiz cok spesifik olaylar yasamadilarsa). Onlar nereli? Siz de diyin aaaah ah guzelim memleketimi disardan gelenler ne hale getirdi, eskiden hic boyle degildi. Vuracaksin kapiya bir kilit, ne memuru gelsin ne ogretmeni, biz kendimize fazla fazla yeteriz bak bakayim bir daha bir sey diyorlar mi?

Canım en etkilisi takmamak belki gerçekten oyledir yani sana karşı iyi niyetlilerdir ama komşularından rahatsız oldukları icin öyle soyluyolardir abimin eşi ve ailesi de bizim memleket için surekli aynı muhabbeti hapiyolardi kale alan olmadı bitti

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyosunuz yani de

Takmamaya çalışıcam artık benim umursamadığımı görürlerse bırakırlar belki

benim kp her meslege laf ederdi. en son babamin meslegini hirsiz bir yakiniminkini de dolandirici ilan edince cok buyuk kavga ettim. lafim seninkilere degil dedi o da ayni sekilde ama dayanamadim artik. simdi giki cikmiyor

Eger seni sevselerdi saygi duyup seni kirmamak icin bu tarz dusunseler bile senin yaninda demezlerdi. Kasitli yapiyorlar ve sana deger vermiyorlar emin ol.

Eger seni sevselerdi saygi duyup seni kirmamak icin bu tarz dusunseler bile senin yaninda demezlerdi. Kasitli yapiyorlar ve sana deger vermiyorlar emin ol.
Gereksiz yere ara bozuyorlar oysa ki iyi davranışın kıymetini bilen bir insanım.

Oralı olabilirsiniz ama bu kadar da alıngan olmayın. .Her yerin kötüsü olduğu gibi Balikesirin de kötüsü var..Memleketimi savunacağım diye mutsuz mu olacaksın. Öyleyse nişanlandan ayrılmanı tavsiye ederim.
Bu kadar takıntı evliliğini bile bozar.

Takıntı mı ? Sanırım siz yazdıklarımı okumadınız ya da görümcem sizsiniz gerçi kadınlar klübünde hesabı var mı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…