- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Alındığınızı söyleyin ona rağmen devam ederlerse kötü niyetli olduklarından emin olabilirsinizMerhabalar size bir sorunumu danışmak istiyorum aslında sorun bile denemez ama benim Canımı sıkmaya başladı.Sevgilimin annesi ve ablası sürekli memleketime laf söylüyorlar.Ben Balıkesirliyim.Sürekli Balıkesir insanı şöyle,Balıkesir insanı böyle diye dillerinde,her olumsuzluğu şehrin insanına bağlıyorlar.Kendileride Balıkesir'de yaşıyor ama Balıkesirli değiller.Ben bir kaç kez çıkıştım ama sen alınma bizim lafımız sana değil diye konuşmaya devam ettiler.Ne söylemem etkili olur bu gıcık ikiliyi susturmak için ?
Canım en etkilisi takmamak belki gerçekten oyledir yani sana karşı iyi niyetlilerdir ama komşularından rahatsız oldukları icin öyle soyluyolardir abimin eşi ve ailesi de bizim memleket için surekli aynı muhabbeti hapiyolardi kale alan olmadı bittiMerhabalar size bir sorunumu danışmak istiyorum aslında sorun bile denemez ama benim Canımı sıkmaya başladı.Sevgilimin annesi ve ablası sürekli memleketime laf söylüyorlar.Ben Balıkesirliyim.Sürekli Balıkesir insanı şöyle,Balıkesir insanı böyle diye dillerinde,her olumsuzluğu şehrin insanına bağlıyorlar.Kendileride Balıkesir'de yaşıyor ama Balıkesirli değiller.Ben bir kaç kez çıkıştım ama sen alınma bizim lafımız sana değil diye konuşmaya devam ettiler.Ne söylemem etkili olur bu gıcık ikiliyi susturmak için ?
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyosunuz yani deMerhabalar size bir sorunumu danışmak istiyorum aslında sorun bile denemez ama benim Canımı sıkmaya başladı.Sevgilimin annesi ve ablası sürekli memleketime laf söylüyorlar.Ben Balıkesirliyim.Sürekli Balıkesir insanı şöyle,Balıkesir insanı böyle diye dillerinde,her olumsuzluğu şehrin insanına bağlıyorlar.Kendileride Balıkesir'de yaşıyor ama Balıkesirli değiller.Ben bir kaç kez çıkıştım ama sen alınma bizim lafımız sana değil diye konuşmaya devam ettiler.Ne söylemem etkili olur bu gıcık ikiliyi susturmak için ?
Evet öyle demek istiyorlar ama yok Canım sen alınganlık yapıyorsun derler çok ikiyüzlü ve üçkağıtçılar baş etmek zor.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyosunuz yani de
Takmamaya çalışıcam artık benim umursamadığımı görürlerse bırakırlar belkiBenim cok balikesirli tanidigim var, kendim de yakin sayilabilecek bir memleketliyim. Kurban olsunlar sizeustelik tr’nin her memleketlisine kurban olsunlar, ne demek balikesirli soyle boyle
Bence size laf carpmak icin diyorlar (eger bildiginiz cok spesifik olaylar yasamadilarsa). Onlar nereli? Siz de diyin aaaah ah guzelim memleketimi disardan gelenler ne hale getirdi, eskiden hic boyle degildi. Vuracaksin kapiya bir kilit, ne memuru gelsin ne ogretmeni, biz kendimize fazla fazla yeterizbak bakayim bir daha bir sey diyorlar mi?
Evet merkezEğer farklı yerde yaşayıp sürekli böyle muhabbet olsaydı direk evet hedef sizsiniz derdim ama gerçekten belki de yılmışlardır cunku orada yasıyolar.. bu arada alakasiz ama merkez mi
Onun yanında yapmıyorlar böyleÜlkemizin Yıkılmaz tabularından biri.
Sen şuralısın seni sevmeyiz vs vs
Sevgilinin tutumu ne ? Burada en önemlisi o
Gereksiz yere ara bozuyorlar oysa ki iyi davranışın kıymetini bilen bir insanım.Eger seni sevselerdi saygi duyup seni kirmamak icin bu tarz dusunseler bile senin yaninda demezlerdi. Kasitli yapiyorlar ve sana deger vermiyorlar emin ol.
Snde bunu anlat bu durumdan rahatsız OLdupunu politik bi dille söyleOnun yanında yapmıyorlar böyle
Oralı olabilirsiniz ama bu kadar da alıngan olmayın. .Her yerin kötüsü olduğu gibi Balikesirin de kötüsü var..Memleketimi savunacağım diye mutsuz mu olacaksın. Öyleyse nişanlandan ayrılmanı tavsiye ederim.Merhabalar size bir sorunumu danışmak istiyorum aslında sorun bile denemez ama benim Canımı sıkmaya başladı.Sevgilimin annesi ve ablası sürekli memleketime laf söylüyorlar.Ben Balıkesirliyim.Sürekli Balıkesir insanı şöyle,Balıkesir insanı böyle diye dillerinde,her olumsuzluğu şehrin insanına bağlıyorlar.Kendileride Balıkesir'de yaşıyor ama Balıkesirli değiller.Ben bir kaç kez çıkıştım ama sen alınma bizim lafımız sana değil diye konuşmaya devam ettiler.Ne söylemem etkili olur bu gıcık ikiliyi susturmak için ?
Takıntı mı ? Sanırım siz yazdıklarımı okumadınız ya da görümcem sizsiniz gerçi kadınlar klübünde hesabı var mı bilmiyorum amaOralı olabilirsiniz ama bu kadar da alıngan olmayın. .Her yerin kötüsü olduğu gibi Balikesirin de kötüsü var..Memleketimi savunacağım diye mutsuz mu olacaksın. Öyleyse nişanlandan ayrılmanı tavsiye ederim.
Bu kadar takıntı evliliğini bile bozar.
Görümcemle aynı okulda çalışıyoruz maalesefbir arada bulunmak zorunda misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?