- 4 Mart 2012
- 15.982
- 37.198
- 798
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Neden bu kadar itici cevap yazıyorsunuz?Takıntı mı ? Sanırım siz yazdıklarımı okumadınız ya da görümcem sizsiniz gerçi kadınlar klübünde hesabı var mı bilmiyorum ama
İtici bir cevap arıyorsanız mesajınıza bakın bana takıntılı yazarak hakaret eden sizsiniz konumu terk edin lütfen.Neden bu kadar itici cevap yazıyorsunuz?
Konu açmişsiniz bu da benim görüşüm. Saygı duyar geçersiniz.
Ama bu cevabınızla insanların neden size öyle davrandığını anladım.
Daha sevgiliyken ortamlarına bu kadar girmeseydiniz keşke. Sinir edecek noktayı bulmuşlar oradan yürüyorlar işte.
Aynı muhabbeti yaptıklarında "umarım bir an önce memleketinize kavuşursunuz. Buradan kurtulmanız için her gün dua edeceğim" deyin
Daha sevgiliyken ortamlarına bu kadar girmeseydiniz keşke. Sinir edecek noktayı bulmuşlar oradan yürüyorlar işte.
Aynı muhabbeti yaptıklarında "umarım bir an önce memleketinize kavuşursunuz. Buradan kurtulmanız için her gün dua edeceğim" deyin
Takıntılı demek hakaret mi?İtici bir cevap arıyorsanız mesajınıza bakın bana takıntılı yazarak hakaret eden sizsiniz konumu terk edin lütfen.
Şakamısınız ? Benim konuma gelip bana takıntılı diyerek hakaret ederseniz bende cevap veririm.Evet dert paylaştım ve tavsiye istedim.Buraya pek çok insan görüş yazdı.Sadece sizin yorumunuz uslupsuzdu.Kimseye hakaret edemezsiniz.Sanal bir ortam bile olsa.Diğer insanlar oldukça saygılı bir şekilde derdime cevap vermişler.Bende hakaretinizden dolayı mesajınızı rapor ettim zaten.KİBTakıntılı demek hakaret mi?
Ayrıca ben konunuza 1 cevap yazdım konunuza geri dönmemi istemeseydiniz cevap vermediniz bu bir..
İkincisi herkese açık bir platformda dert paylaşıyorsunuz. Farkli görüşten insanların yazacağını düşünmeliydiniz..
Ayrıca herkes sizi pohpohlamak zorunda değil..
Bu tavrınızdan ötürü KİB. .
Oralı olabilirsiniz ama bu kadar da alıngan olmayın. .Her yerin kötüsü olduğu gibi Balikesirin de kötüsü var..Memleketimi savunacağım diye mutsuz mu olacaksın. Öyleyse nişanlandan ayrılmanı tavsiye ederim.
Bu kadar takıntı evliliğini bile bozar.
Takıntı mı ? Sanırım siz yazdıklarımı okumadınız ya da görümcem sizsiniz gerçi kadınlar klübünde hesabı var mı bilmiyorum ama
Hakaret etmeye devam ederseniz dava açacağım.Mune böyle kendini kafa dağında sanan,kendi üslubundan,tavrından bi haber , hazımsız , surekli şakşaklanmak isteyen üyelere bir yaptırım var mı?
Siz de hakaret etmeye devam ederseniz bende size dava açacağım.Hakaret etmeye devam ederseniz dava açacağım.
Ben Nasıl bir hakaret etmişim yazarmısınız ?
Her seferinde soyleEvet haklısınız.Aslında seni sevmiyoruz demek istiyorlar sanırım Balıkesir üzerinden.En iyisi çok muhattap olmamak
Bence daha fazla yazmayın artık Muneye ben haber verdim zatenGörümcemsiniz falan ne demek oluyor? Karşınız da çocuk mu var? @Deniz445
Pardon yazdıklarımın hangisi hakaret?..Siz konunuza cevap veren birine dalga geçer gibi geri dönüş yapıyorsunuz. Peki o ne olacak..Burda herkes konularımızı okuyor ,farklı pencereden bakan her üyeye öyle ters,dalga geçer gibi cevap yazarsak vay halimize..Eki Görüntüle 2227768
Bence daha fazla yazmayın artık
Hala ısrar ediyorsunuz.Önceki mesajımda hakaretlerinizi yükledim zaten bakabilirsiniz.Pardon yazdıklarımın hangisi hakaret?..Siz konunuza cevap veren birine dalga geçer gibi geri dönüş yapıyorsunuz. Peki o ne olacak..Burda herkes konularımızı okuyor ,farklı pencereden bakan her üyeye öyle ters,dalga geçer gibi cevap yazarsak vay halimize..
Ettiğiniz hakaretleri yetkili mercilere bildireceğimden emin olabilirsiniz.Ayrıca,siz istediğiniz için değil artık benim için önemsiz olduğu için ,farklı fikirlere kapalı olduğunuz için konunuzdan çıkacağım. @Deniz445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?