Memleket meselesi

Takıntı mı ? Sanırım siz yazdıklarımı okumadınız ya da görümcem sizsiniz gerçi kadınlar klübünde hesabı var mı bilmiyorum ama
Neden bu kadar itici cevap yazıyorsunuz?
Konu açmişsiniz bu da benim görüşüm. Saygı duyar geçersiniz.

Ama bu cevabınızla insanların neden size öyle davrandığını anladım.

Daha sevgiliyken ortamlarına bu kadar girmeseydiniz keşke. Sinir edecek noktayı bulmuşlar oradan yürüyorlar işte.
Aynı muhabbeti yaptıklarında "umarım bir an önce memleketinize kavuşursunuz. Buradan kurtulmanız için her gün dua edeceğim" deyin

Neden bu kadar itici cevap yazıyorsunuz?
Konu açmişsiniz bu da benim görüşüm. Saygı duyar geçersiniz.

Ama bu cevabınızla insanların neden size öyle davrandığını anladım.
İtici bir cevap arıyorsanız mesajınıza bakın bana takıntılı yazarak hakaret eden sizsiniz konumu terk edin lütfen.

Maalesef görümcemle aynı okuldayım.Uzak durmaya çalışıcam artık ne kadar olabilirse

İtici bir cevap arıyorsanız mesajınıza bakın bana takıntılı yazarak hakaret eden sizsiniz konumu terk edin lütfen.
Takıntılı demek hakaret mi?
Ayrıca ben konunuza 1 cevap yazdım konunuza geri dönmemi istemeseydiniz cevap vermediniz bu bir..

İkincisi herkese açık bir platformda dert paylaşıyorsunuz. Farkli görüşten insanların yazacağını düşünmeliydiniz..

Ayrıca herkes sizi pohpohlamak zorunda değil..
Bu tavrınızdan ötürü KİB. .

Şakamısınız ? Benim konuma gelip bana takıntılı diyerek hakaret ederseniz bende cevap veririm.Evet dert paylaştım ve tavsiye istedim.Buraya pek çok insan görüş yazdı.Sadece sizin yorumunuz uslupsuzdu.Kimseye hakaret edemezsiniz.Sanal bir ortam bile olsa.Diğer insanlar oldukça saygılı bir şekilde derdime cevap vermişler.Bende hakaretinizden dolayı mesajınızı rapor ettim zaten.KİB

Mune Konuya gelip polemik çıkartan üyelere bir yaptırım var mı ?

Takıntı mı ? Sanırım siz yazdıklarımı okumadınız ya da görümcem sizsiniz gerçi kadınlar klübünde hesabı var mı bilmiyorum ama
Mune böyle kendini kafa dağında sanan,kendi üslubundan,tavrından bi haber , hazımsız , surekli şakşaklanmak isteyen üyelere bir yaptırım var mı?

Eki Görüntüle 2227768
Bence daha fazla yazmayın artık
Pardon yazdıklarımın hangisi hakaret?..Siz konunuza cevap veren birine dalga geçer gibi geri dönüş yapıyorsunuz. Peki o ne olacak..Burda herkes konularımızı okuyor ,farklı pencereden bakan her üyeye öyle ters,dalga geçer gibi cevap yazarsak vay halimize..

Hala ısrar ediyorsunuz.Önceki mesajımda hakaretlerinizi yükledim zaten bakabilirsiniz.

Ayrıca,siz istediğiniz için değil artık benim için önemsiz olduğu için ,farklı fikirlere kapalı olduğunuz için konunuzdan çıkacağım. @Deniz445

Sizde hakaret ettiniz, dalga geçtiniz. .Ben de önce ki mesajlara ekledim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…