- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi PorseLenBebek
dogu batı ayrımı niye yapıyorsun ki...
önemli olan anlaşabilmek değilmi..
önemli olan anlaşabilmek değilmi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim anne tarafım kastamonulu.. maalesef çok meraklı olurlar kızlarını memleketlilerine vermeye..
ama yeri yurdu değil insan olması önemli kişilerin![]()
benim bu aralar en büyük sorunlarımdan biri sevgilimin mardinli benim kastamonulu olmam.ailem ve arkadaşlarım ileride bu memleket farklılığının büyük bir sorun olabileceğini söylüyor.fakat ben erkek arkadaşımdan vazgeçmek istemiyorum3 senedir çıkıyoruz acı tatlı herşeyi beraber yaşadık ama çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım??
benim bu aralar en büyük sorunlarımdan biri sevgilimin mardinli benim kastamonulu olmam.ailem ve arkadaşlarım ileride bu memleket farklılığının büyük bir sorun olabileceğini söylüyor.fakat ben erkek arkadaşımdan vazgeçmek istemiyorum3 senedir çıkıyoruz acı tatlı herşeyi beraber yaşadık ama çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım??
büyük bir risk aşk evlilik için yeterli sebeb değildir biliyorsundur, doğu kültüründe zaten
bayan paspas hiçbir hakkı yok ve ayrıca boşanamıyorlar , ayrıca başka evliliklerde
yapıyorlar bunları yaşamaya hazırsan evlen
kötükedihüso