Memlekete gideceğim zaman sıkıntı yaratan Koca..

ailenizle görüşmek için eşten izin almak niye?????? istediğimde giderim istediğimde gelirim ne sorarım ne izin alırım o kim de benim aile ilişkime karışıyor eşse yerini bilsin yoksa kapı dışarı ederim adamı, benim için önce aile gelir eş dediğin her yerde bulunur...

6 ay çok uzun değil mi?

siz de onun ailesine falan giderken aynı şeyleri yapın görsün tersleme nasıl oluyormuş.

Bu konularda oturup beraber fikir almalisiniz bence ...ya da beraber gitmelisiniz ...niye gitmenizi istemiyor onu ogrenmelisiniz ...

Nişanlıyken beni günü birlik bile yollayacaktı. 2 saat bile sürmüyo hızlı tren le. Ayı dayı meselesine dönmüş bizim iş. Ama git gide dişleniyorum.

Nasıl yani 2 saatlik mesafeye mi 6 ayda bir gidiyorsunuz? O neden? Aileniz ne diyor bu duruma? 2 saat ya. Şok içindeyim. Gözüm gibi baktığım kızım 2 saatlik mesafeden bana 6 ayada 1 gelmek için eşinden izin almak zorunda kalsa yıkılırdım.

Gelince de bir hafta kalıyor sadece

2 saatlik mesafeye 6 ayda bir gidip 1 hafta mı kalıyorsunuz?
Yurtdışındayım ben bile 3,4 ayda bir gidip 15 gün kalıyorum ailemin yanında. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, sanki yurtdışındasınız böyle örnek gösterin.

Esin diye ailenle arana giremez kimse kusura bakmaın. Cocuk gibi ne tavrı alıyor. Tavır yapsana sen o zaman nasıl korkar bak.

bir arkadaş da sormuş eşiniz aileniz gelince nasıl davranışları falan
kötü değildir inşallah
bu arada izin falan almayın ben gidiyorum haberin olsun diyin
böyle böyle çıkıyorlar tepemize

Eşimin halini tavrını bildikleri için çok gelip gidemiyorlar. Biraz eşimin ailesi ve kendi bencil insanlar. Kendilerini çok düşünürler. Başlası üzülmüş falan filan çok umurlsrında olmaz.

Bende de var ondan daha da beteri hatta telefonla ailemle konuşmama bile kızıyor düzelir mi valla 1,5 senedir sabırla bekliyordum düzelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…