Onun saçma davranışlarını takmiyacaksiniz, gerekirse bir cinnet geçirip inadına yapacaksiniz. O huysuzlastikca siz tepki vermeyince doğru yapıyorum sanmis. Dinsizin hakkından imansiz gelirmiş sözünü uygulayin. Madem güzellikten anlamiyor, kasindikca kasiyin
Nişanlıyken beni günü birlik bile yollayacaktı. 2 saat bile sürmüyo hızlı tren le. Ayı dayı meselesine dönmüş bizim iş. Ama git gide dişleniyorum.ailenizi ziyaret için üç günlük adamdan izin almanız... bilemedim yani. büyük de konuşmayayım. bu anlaşmaları nişanlıyken yapsaydınız keşke. :/
Açık açık sözünü hatırlatacaksın. Ve ekleyeceksin "onlar benim ailem ben ağaç kovuğundan çıkmadım seninle bir aileyiz ama ailemi gider istediğim zaman istediğim kadar görürüm. çok istiyorsan sen de gelirsin ya da haftasonları gelirsin haftaiçi işine dönersin." ve valizini hazırlayıp çıkıp gideceksin.Nişanlıyken beni günü birlik bile yollayacaktı. 2 saat bile sürmüyo hızlı tren le. Ayı dayı meselesine dönmüş bizim iş. Ama git gide dişleniyorum.
Aynen öyle laf söyleyen daha çok yaranır. Dünyanın kanunu bu. O yüzden biraz eli maşalı olacaksınızGideyim de yapacağımı biliyorum uyku tutmuyo yarın onbir buçuk ta trenim var. Anlamıyorum ya laf söyleyen mi daha çok yaranıyo bu adamlara. Dert bu olsa sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?