Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynanamın tek keliemsi bu ne hallerle büyütüm ben çocuklarımı diyor herkes çocuk büyütüyor anlamıyorum onları parayı evet geleceğim için biriktiriyorum yarının ne getireceği hiç belli değil
ablacığım aynı evdeyiz kestim evimden kovdum eşim konuştu gitmeye kalkıştılar sonra geri vazgeçtiler o olayın olduğunda eşim yanımda değildi nöbetteydi yanımda olsa daha farklı olurdu belki ve o gün bugündür yüzlerine bile doğru düzgün bakmıyorum ama yinede çıkıp geliyorlar ve geldiklerinde 5 ay kalıyorlar klava:
evet abla arkadaşlarım da diyorki sende peygamber sabrı var diyorlar herşeye rağmen katlanıyorsun onlara diyorlar eşim için katlanıyorum abla ama dayanacak güç bitti bilmiyorum bu sene ne olacak senağlama
evet abla arkadaşlarım da diyorki sende peygamber sabrı var diyorlar herşeye rağmen katlanıyorsun onlara diyorlar eşim için katlanıyorum abla ama dayanacak güç bitti bilmiyorum bu sene ne olacak senağlama
bilmiyorum düşünmüyorda değilim ama eşim burada beni yalnız bırakmaz bu sefer ailem şüpelenir insanlar bişey uydurur konuşurlar bilmiyorum çok düşünüyorum bir çıkmazdayım
bilmiyorum düşünmüyorda değilim ama eşim burada beni yalnız bırakmaz bu sefer ailem şüpelenir insanlar bişey uydurur konuşurlar bilmiyorum çok düşünüyorum bir çıkmazdayım
bilmiyorum eşimi bu konuda ikna edebilirmiyim olacağınıda zannetmiyorum hiç istemiyorum abla ya gitmek onların yüzünü bile görmek istemiyorum telefonda seslerine bile tahamül edemiyorum ne yapacağım offff allahım offfffffsenağlama
bilmiyorum eşimi bu konuda ikna edebilirmiyim olacağınıda zannetmiyorum hiç istemiyorum abla ya gitmek onların yüzünü bile görmek istemiyorum telefonda seslerine bile tahamül edemiyorum ne yapacağım offff allahım offfffffsenağlama
merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim eşimin ailesiyle çok sorunlarımız var 6 yıldır bitmedi bir türlü ilk başta çok istediler beni sonra baktılar oğlu benim sözümden falan çıkmıyor kaynana herşeye el atmaya kalkıştı ben izin vermedikçe üstüme gelmeye başladılar yazları memelekete izine gideriz ailemin yanına gitmeme izin vermezler inatlaşır giderim ailemin yanına bu sefer evlerine geldiğim zaman kavga çıkarırlar ağlarım çok ağlarım senağlama
memelekette ailemin hakkında dedi kodu yaparlar duyarım bunları ama annemle babam kalp hastası benim bişey belli etmemeye çalışırım onlara üzülmesinler diye ben gurbetteyim ailem yanıma gelmek ister onların yüzünden gelemezler geldikleri zaman telefonda eşimin burnundan getirir ailesi benim ailemde anlar hemen geri giderler fazla kalmadan
her izine gidişim bir kavgayla sonuçlanır çok üzülüyorum senağlama beni herkese kötülerler ama bunlara rağmen hiç ses çıkarmam gelirler yanımda 5 ay kalırlar ve kaldıkları sürece hep laf sokmalar işte oğlumun parasını yiyorsunda ben nasıl büyüttüm onu biliyormusun bunun gibi saçma konuşmalar ya daha neler neler analatamam arkadaşlar
şimdi yaz geliyor haliyle memlekete gideceğiz şimdiden stresi bastı beni aklıma geldikçe çok üzülüyorum ne yapacağım bilmiyorum senağlama
artık dayanacak gücüm kalmadı :1no2:
bu ne sacmalıkdır yaa kendılerı nasıl gelıp aylarca yayılıyosa senın aılenın de bı o kadar kalma hakkı vardır 4 atanın hakkı bır derler ya gercekden oyle olmalı cıfte standart ayıp gercekden yaa ama genelde erkek tarafı boyle yapıyo fazla benımseyıp bu tarz karısmalar oluyo benım cevremde de cok oyle ornekler hem aılenın yanına gıtmek en dogal hakkın senın yaa bu ne sacmalıkdır boyle nasıl bı zıhnıyet anlamıyorum boyle seyler ınsanı evlılıkden sogutuyo valla:1no2: