öncelikle allah razı olsun iyi dilekleriniz için. aslında durumu benm gibi olanları merak ediyordum. nasıl yapıyorsunuz nasıl alışıyorsunuz. alıp basımı gidesim geliyo cogu zaman. içimdeki vicdan hesaplaşmasını durduramıyorum. nasıl düşünemedim niye kimse bana bunu söylemedi diye kendime kızıyorum.sanırım gercekle tekrar yüzleşiyorum. sabredicem ve beklicem.allah büyük dertler vermesin tabi evladımı saglıklı sıhhatli bana bagıslasın inş...( hepimizin evladını) ama siz anlıyorsunuzdur umarım ne demek istediğimi.
canim bende kac saatlik ulkedeyim annem istese acil birsey olsa en az 3 ay bekler vize cartu curtu ben desem he demeye gidemem bende yillarca alisamadim uzuldum agladim ama zaman herseye alistirdi simdi yalnizsin diye bebis dogsun o buyudukce dahada benimsetecek seni oralara inan bana zamanla alisiyorsun ileride donerim anavatanima diyorum ama cocuklardan biri donmezse hayatta donmem diyorum yillarca vatan hasreti cekdim sonrada evlat hasreti cekemembaban vefat etmis allah rahmet eylesin mekani cennet olsun annecigin gelsin sonra sen git alisirsin kayinvalideyide dert etme gelini evladi gibi goren kayinvalide kayinpeder daha henuz icat edilmedi
Ah canım.. Allah sana sabırlar versin ben de aynı şeyleri yaşıyorum evimi ailemi ömrümü geçirdigim şehri çok özlüyorum bu kadar özleyeceğimi bilsem hayatta evlenip buralara gelmezdim ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef.. Ben de yeni anne oldum onunla yalnızligimi unutmaya calisiyorum senden tek farkım calismiyorum evdeyim. Ve ben yıllar önce annemi kaybettim ne mutlu sana ki annen hayatta. Arkadaşların önerdiği gibi bi müddet annenden çocuğuna bakmasıni isteyebilirsin Allah yardımcın olsun bebeğine hayırlısıyla kavuşman dileğiyle
canım kardeşim her şey üst üste gelmiş aslında
babanın ölümü ( başın sağolsun)hamilelik aileye uzaklık
küçük bir depresyon geçiriyor bile olabilirsin
dertlerinle boğuşurken eşini ihmal etmiş olabilirsin
sorunsuz hayat yoktur
sadece karşısına çıkan sorunları yönetemeyen insanlar vardır
kendi annen olsa da karışır okadar
dikkate alırım annecim de doğru bildiğini uygula
bebeğe aileden birinin bakması büyük şans büyük kolaylık
doğuma yakın annen de gelir
sana yardımcı olur
karşımıza çıkan herkez bizim aynamızdır
biz kendimizdeki olumsuzlukları düzelttikçe
güler yüzlü tatlı dilli çözüme odaklı hayata baktıkça
karşımızdakiler de MUCiZEVİ şekilde değişir dene ve gör yüzde yüz doğru olduğunu
Allah yardımcın olsun öpüyorum.
evet biraz üstüste geldi. daha doğrusu duygularımı kimseyle paylaşamamaktan böyle oldu. ""güler yüzlü tatlı dilli çözüme odaklı hayata baktıkça
karşımızdakiler de MUCiZEVİ şekilde değişir dene ve gör yüzde yüz doğru olduğunu"" önerini deneyeceğim. cünkü burada gecirdiğim zamanlarda mutsuz olarak hiçbişey elde edemedim. umarım onlarda empati yapabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?