Memleketlerimiz farklı :(

eylul_eylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
125
53
98
39
sevgilimle benim meleketlerimiz farklı ve baya uzak :( bu durum ailemin içine sinmiyo ve açıkcası pek istemiyorlar fakat hafta sonunda beni istemeye gelecekler.ama benim kafam çok karışık :( ayrıca da evlendikten sonra sevgilimin memeleketine yerleşeceğiz bu da ailem için ayrı bir sorun. düşün düşün kafayı yicem :(

ne kadar uzak memleketleriniz? ayrıca olumlu bir yanıt alacakları kesin değilse neden istemeye geliyorlar? hakkınızda hayırlısı olsun..

sanırım aileniz istemeyerek de olsa siz istediniz diye kabul ettiler, ben de ailemden uzakta ve eşimin memleketindeyim, zor oluyor tabi ama alışıyorsunuz...

hangi memleket bu... yani ülke.,sevgilin, yabancı sanırım.....

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi ailenin sırf kendi memleketinden ayrı diye evlenmenize karşı çıkması bence mantıklı değil.. :kahve:gibi sevdiyse gönül memleketinin ne önemi var...:1closedeyes:bu konuda aileni ikna etmekten başka çaren yok..:delphin:

ama sorun senin evlenince sevgilinin memleketinde yaşayacağı için izin vermemeleri ise bu konuda haklı olabilirler çünkü benim ailemden kendilerinden uzağa gitmemi istemez :kahve:bu durumda da eğer sende başka bir yerde yaşamak istemiyorsan sevgilini ikna etmelisin...:delphin:

karışık bir durum kaydirigubbakcemile

eylülcüm..

eğitimci olarak imla hataları yapmamaya özen göstermenizi beklerim sizden ...

Son düzenleyen: Moderatör:
arada 10 saat var. ailem ben istediğim için verecek beni ama üzülüyorlar işte.sevgilimi de ikna edemem çünkü önceden bu konuda anlaşmıştık bu konuda taviz veremem diyo

Mutu olacagına ınanıyorsan aılenı ıkna et.tabı oraya yerleşmen ve alışman zor olabılır.Bunlarıda düşün,pişman olma.Benım annemde ıstemezdı,ben anneme hasretım aynı zamanda senıde uzağa veremem annem gıbı olamam derdi.onlarda haklı... :delphin:

sevgilimin beni sevdiğini hissediyorum ama bu durumu kabul etmezsem benden de vazgeçecek acaba yanlış mı hissediyorum.ayrıca bu konuda sevgilimi ailesinin zorladığını da seziyorum yani annesinin sözünü dinleyen sözünde çıkmayan dediklerini yapan hatta konuştuklarımızı annesine anlatan(ikimizi ilgilendiren konuları) bir sevgilim var :(

sevgilimin beni sevdiğini hissediyorum ama bu durumu kabul etmezsem benden de vazgeçecek acaba yanlış mı hissediyorum.ayrıca bu konuda sevgilimi ailesinin zorladığını da seziyorum yani annesinin sözünü dinleyen sözünde çıkmayan dediklerini yapan hatta konuştuklarımızı annesine anlatan(ikimizi ilgilendiren konuları) bir sevgilim var :(

ve seni istemeye geliyorlar? bu sorunları çözmeden??

O zaman ne bu acele güzelım.zamana bırakın.onun aılesının senı ısteyerek alması önemli bence.ayrıca sevgılının sevgısıde bı acayipmiş,gelırsen olur gelmezsen bırakırım fılan.. Bekleyın derım ancak öyle hersey rayına oturur.Bu gelmelerı sadece tanışma amaçlı olsun.

İlerde mutsuz olmanı ıstemez kımse.Ama bu evlılık,pat dıye ordan cıkıp annenede gelemezsın.zamana bırakmak en ıyısı.belkı aıleler yumuşar,farklı olaylar gelişir.Hakkında hayırlısı cnm. :Saruboceq:

cnm bence kafanda soru işaretlerin var bu ilişkiyle ilgili benim aşkım da ben de 15 saat uzakta adanaya çok yakın ama bu sorun değil bence sevdikten sonra benim annem de gelsin bu şehirde iş bulsun burda oturun diyo evlenince aşkıma söyledim olabilir farketmez dedi ama seninkilerin aile yapısı nasıl bilemem cnm kayınvalideye yakın mı oturacaksınız evi falan hazır mı yani..:ecrin_bebek:

teşekkürler hepinize. en iyisi geldiklerinde yüzük taktırmamak aslında, sadece tanışma olsun demek.. .bakalım zaman ne gösterecek!

Back
X