- 10 Haziran 2014
- 243
- 576
- 303
Arkadaşlar hepinize merhaba
Ben ve ailem kendi memleketimiz olan ilçeye 45-50 dk mesafede bir yerde oturuyoruz
Yıllardır her yaz çatkapı memlekete gelenleri ağırlıyoruz ve bıktık
Gerçekten bıktık
Anne evimde asla tatile gidemezdik bütün yaz habersiz giden geleni ağırlayıp durduk
Şimdi evlenip buraya geldim tayinle,tatile gitsek bile 1 hafta sonra yine burdayız ve yine aynı mevzular
Kaç gündür yine kv bendeydi hastaneye diye geldi,bakıldı ilaçlarını aldı ama hep bizimle kalmak istediği için dönmedi 40 dk mesafedeki evine
Bugün artık diğer çocuğuna geçecekti,tam çıkacakken diyor ki bilmemkimin karısı burdaymış,bu eve gelecek beni ziyarete
Benim asla birisinin geleceğinden haberim yok,sabah konuşup anlaşmış
Normalde surat yapsam da ses çıkarmazdım
Bu sefer yaptığının yanlış olduğunu,kendisinin de misafir olduğu yere habersiz misafir çağımamamsını söyledim
Eşim de annesini almaya gelmişti zaten,tamam anne abimlerde görüşürsünüz dedi.
Tamam deyip çıktılar
Ama ben şu an moralim bozuk oturuyorum
Yani sırf bu şehirdeyiz diye hep mi tamam demeliyiz gelene gidene
Hiç mi müsait olmama gibi bir opsiyonumuz yok
Bugüne kadar ben evde olmasam bile gelmek isteyen geldi evimde kaldı da,misafir de ettim
Ben kv tarafından asla maddi manevi hiç bir hoşluk görmüyorum ama hep beklenti var
Bir de annem gerçekten yıllar boyunca hem kv bakımı(felçliydi) hem kp bakımı hem onların misafiri derken şu anda hastalıklarla boğuşuyor
Ve yıllar sonra en ufak sitemde duyduğu laf bakmasaydın oluyor babam tarafından
Ben annem gibi olmak istemiyorum,bugünkü tavrimı devam etttirmek istiyorum sizce de ettirmeli miyim
Ben ve ailem kendi memleketimiz olan ilçeye 45-50 dk mesafede bir yerde oturuyoruz
Yıllardır her yaz çatkapı memlekete gelenleri ağırlıyoruz ve bıktık
Gerçekten bıktık
Anne evimde asla tatile gidemezdik bütün yaz habersiz giden geleni ağırlayıp durduk
Şimdi evlenip buraya geldim tayinle,tatile gitsek bile 1 hafta sonra yine burdayız ve yine aynı mevzular
Kaç gündür yine kv bendeydi hastaneye diye geldi,bakıldı ilaçlarını aldı ama hep bizimle kalmak istediği için dönmedi 40 dk mesafedeki evine
Bugün artık diğer çocuğuna geçecekti,tam çıkacakken diyor ki bilmemkimin karısı burdaymış,bu eve gelecek beni ziyarete
Benim asla birisinin geleceğinden haberim yok,sabah konuşup anlaşmış
Normalde surat yapsam da ses çıkarmazdım
Bu sefer yaptığının yanlış olduğunu,kendisinin de misafir olduğu yere habersiz misafir çağımamamsını söyledim
Eşim de annesini almaya gelmişti zaten,tamam anne abimlerde görüşürsünüz dedi.
Tamam deyip çıktılar
Ama ben şu an moralim bozuk oturuyorum
Yani sırf bu şehirdeyiz diye hep mi tamam demeliyiz gelene gidene
Hiç mi müsait olmama gibi bir opsiyonumuz yok
Bugüne kadar ben evde olmasam bile gelmek isteyen geldi evimde kaldı da,misafir de ettim
Ben kv tarafından asla maddi manevi hiç bir hoşluk görmüyorum ama hep beklenti var
Bir de annem gerçekten yıllar boyunca hem kv bakımı(felçliydi) hem kp bakımı hem onların misafiri derken şu anda hastalıklarla boğuşuyor
Ve yıllar sonra en ufak sitemde duyduğu laf bakmasaydın oluyor babam tarafından
Ben annem gibi olmak istemiyorum,bugünkü tavrimı devam etttirmek istiyorum sizce de ettirmeli miyim