Ayrıca cilt tipim karma ve beyaz tenliyim.Belki cilt tipiniz farklıysa farklı etkile görülebilir tabi.Mesela gülsuyu kuru ciltte faydalı olabilir.Cilt tiplerimizi de yazarsak daha iyi olucaktır muhakkak.
bir de body shop r vitaminli seri-tonik ve nemlendirici aynı anda kullandım.Sivilcelenme yaptı.Ürün güzeldi ama benim cildime ağır geldi.
cilt bakım ürünü değil ama nivea göz makyaj temizleyici-gözümü çok yakıyordu.
Öncelikle konu için teşekkürler.
İsabetli bir konu.
Garnier BB krem ile ilgili sorunum var sanırım... Sanırım dedim çünkü emin olamıyorum BB krem'i bir hevesle aldım; cildim çok düzgündür ama çene kısmımda renk farklılığı olduğu için işe yarayacağını düşündüm. İlk başlarda çok sık kullanmadım. Ama son 2 haftadır düzenli olarak kullandım. Ergenlik döneminde bile sivilcem çıkmadı; bugüne kadar hiç problemim olmadı ama 2 haftadır cildimde ucu olmayan, ağrılı sivilceler baş gösterdi. Hem de onlarca tane...
Şimdi kremi kestim. Bakalım ne olacak...
Bu arada cilt tipim kuru
Garnierin BB kremi bir hafta boyunca her gün 8 saat kadar, yüzümde kaldı ve benimde kuru olan cildim iyice kuruyarak gerilmeye başladı.Kullanmayı bıraktım.Edindiğim bilgilere göre ( blog ve video ) kuru ciltlere pek tavsiye edilmiyor, daha çok kurutma yapıyormuş.
Garnierin BB kremi bir hafta boyunca her gün 8 saat kadar, yüzümde kaldı ve benimde kuru olan cildim iyice kuruyarak gerilmeye başladı.Kullanmayı bıraktım.Edindiğim bilgilere göre ( blog ve video ) kuru ciltlere pek tavsiye edilmiyor, daha çok kurutma yapıyormuş.
marka olarak ayırt etmek istemiyorum ama BB krem uygulamasının uzun vadede faydadan çok zarar getirebileceği düşünüyorum.Ne de olsa renklendirici var içinde.Bilemedim doğrusu,kozmetik ürün gibi geliyo
BB kremler bence bildiğimiz fondoten..:)
bende diaderminden pek memnun kalmadım gibi.. vazelin gibi geliyo bana..tek yaptığı yumuşatmak cildi..
ozonyağı ve gülsuyu kullanmak benim cildime iyi geldi.ben bunları cildine uyanlara tavsiye ederim.
birde maden suyu alıcam kaliteli % 100 maden suyu olanından ama cildimi yıkamak için :)
nivea aqua sensation nemlendirici kremden pek memnun kalamadım.çok parfümlü ya yüzüme sürünce resmen bunalıyorum
Diadermine krem çok yağlıydı, temizlenmesi de zor.
Yine Diadermine matlaştırıcı tonik hiç bir işe yaramadı, cildimde bir tabaka oluşturdu sanki ve yağlanma oldu...
Flormar göz makyajı temizleyici iyi değil.
Loreal 2 fazlı göz makyajı temizleyici de iyi değil.
Dove klasik krem çok yağlı geldi bana...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Bir sürü para veripte aldığım kiehls markasının ne göz kreminden ne de açai serisi serumundan memnun kalmadım.
Sadece ultra face nemlendiricisinden memnun kaldım ve çok bereketli bir ürün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?