- 9 Temmuz 2022
- 91
- 21
- 18
- Konu Sahibi pumpkinnnn
-
Evet önden burun kanatları ve deliklerinde bir problem var gibi. Deliklerin şekli üçgen gözüküyor.Aslında küçük bir burun bariz bir kötülüğü yok. Uc kısımda hata var bence,bir kanatta çekme var. 2 kanatta içe gocuk gibi. . Bu haliyle kalırsa hadi neyse ama ilerlerse mandal burun olacak. Burunda en zor yer uc burayı yapamıyor çoğu tecrübe isteyen yer uc.
Fulya,senin burun gidişatı nasıl oldu,memnun musun şuan şekildenEvet önden burun kanatları ve deliklerinde bir problem var gibi. Deliklerin şekli üçgen gözüküyor.
Evet uç kısmını koymuyorlar mutlaka bir asimetri ya da farklı bir sorun oluyor. Burun deliklerimin şekli kendi şekli ama şu ödemlerin dengesiz dağılması da etkilidir umarım. Şekillendirici takıyordum bırakmak zorunda kaldım.Burnunuz çok şiş şu an ama bana da önden garip geldi. Benim de önden görünümüm kötü oldu. İnstagramdan bakınca da genelde doktorların önden koymadığını fark ettim.
Bir değişiklik yok. Önden daha normal duruyor, ameliyatlı olduğu belli olmuyor, ama profilden kalkık. Kemik şişliği de aynı, bir gün daha fazla, bir gün daha az oluyor.Fulya,senin burun gidişatı nasıl oldu,memnun musun şuan şekilden
Emin misiniz? Önceki halini koymanız mümkün mü?Evet uç kısmını koymuyorlar mutlaka bir asimetri ya da farklı bir sorun oluyor. Burun deliklerimin şekli kendi şekli ama şu ödemlerin dengesiz dağılması da etkilidir umarım. Şekillendirici takıyordum bırakmak zorunda kaldım.
Özelden fotoğraf gönderir misiniz sizin sorun neydi?Burnunuz çok şiş şu an ama bana da önden garip geldi. Benim de önden görünümüm kötü oldu. İnstagramdan bakınca da genelde doktorların önden koymadığını fark ettim.
Bende asimetri sorunu yok ama uç kısmı çıkıntılı oldu. Martı kanadı kavisi deniyormuş galiba ondan oluştu. Hiç beğenemedim maalesef.Evet uç kısmını koymuyorlar mutlaka bir asimetri ya da farklı bir sorun oluyor. Burun deliklerimin şekli kendi şekli ama şu ödemlerin dengesiz dağılması da etkilidir umarım. Şekillendirici takıyordum bırakmak zorunda kaldım.
Benim burun kanatlarım çok dardı bu nedenle iyi nefes alamıyordum.Emin misiniz? Önceki halini koymanız mümkün mü?
Ama aşağıdan görüntüsü bu. Tam önden görüntüsü yok mu eski halinin?Benim burun kanatlarım çok dardı bu nedenle iyi nefes alamıyordum.
Retainer mı kullanıyordunuz? Eğer öyleyse keşke bırakmasaydınız, epey işe yarıyor.Evet uç kısmını koymuyorlar mutlaka bir asimetri ya da farklı bir sorun oluyor. Burun deliklerimin şekli kendi şekli ama şu ödemlerin dengesiz dağılması da etkilidir umarım. Şekillendirici takıyordum bırakmak zorunda kaldım.
Evet. Maalesef 4 kez kanama geçirdim doktor retainerdan kaynaklı olabilir diye bıraktırdıRetainer mı kullanıyordunuz? Eğer öyleyse keşke bırakmasaydınız, epey işe yarıyor.
Anladım, geçmiş olsun. Burnunuz güzel gözüküyor, inşallah kanallarda da problem yaşamazsınız. Zaman zaman şişince asimetrik, burun deliklerim de asimetrik durdu, ama sizin pek belirgin de değil o asimetri.Evet. Maalesef 4 kez kanama geçirdim doktor retainerdan kaynaklı olabilir diye bıraktırdı
Burun ucunuz şiş şu anda benim de birinci ayım ve şiş gayet iyi anlıyorum sizi. Fakat kanatlar aşırı dar geldi gözüme nefes almanızda problem oluyor mu? Ve önceden de mi bu şekilde dardı kanatlarınız?Kızlar burun ameliyatı olup ödemler geçince aslında burnum güzel olmuş diyen var mı?
Benim 1.ayım ve ince deriliyim burun ucumda toplandı ödem. Sol taraf biraz daha şiş. Fotoğrafı bırakıyorum sizler de paylaşın isterseniz merak ediyorum süreç sizin için nasıl geçiyor? Biraz morale ihtiyacım var benim için biraz ağır oldu ameliyat sonrası yaşadıklarım.
Bir de telefonun kendi kamerasından çekince burun deliklerimdeki asimetri iyice ortaya çıkıyor siz de kendinizde fark ettiniz mi?
Gerçekten kolay değilBurun ucunuz şiş şu anda benim de birinci ayım ve şiş gayet iyi anlıyorum sizi. Fakat kanatlar aşırı dar geldi gözüme nefes almanızda problem oluyor mu? Ve önceden de mi bu şekilde dardı kanatlarınız?
Revizyon mu oldunuz yoksa ilk ameliyatınız mıydı?Gerçekten kolay değilEvet daha da dardı. Ameliyatta doktorum genişletmiş kanatları ancak ben yine daraldığını düşünüyorum kıyaslayınca. Şimdilik nefes almamda bir sıkıntı yok ama ileride ne olur bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim şimdi burnunuzun durumu nasıl, kaçıncı ayınız?Anladım, geçmiş olsun. Burnunuz güzel gözüküyor, inşallah kanallarda da problem yaşamazsınız. Zaman zaman şişince asimetrik, burun deliklerim de asimetrik durdu, ama sizin pek belirgin de değil o asimetri.
6. aydayım, şişlikler epey azaldı ilk aylara göre. fakat hala beslenmeme göre ara ara asimetrik şişlik oluyor ucunda, kanatlarda veya sırtında. şükür memnunum ben de, burun deliklerimde çok hafif bir asimetri kaldı o da göze batmıyor, yüzümün asimetrisinden kaynaklı bir asimetri, aslında neredeyse eşitler.Çok teşekkür ederim şimdi burnunuzun durumu nasıl, kaçıncı ayınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?