Memnun olan var mı?

6. aydayım, şişlikler epey azaldı ilk aylara göre. fakat hala beslenmeme göre ara ara asimetrik şişlik oluyor ucunda, kanatlarda veya sırtında. şükür memnunum ben de, burun deliklerimde çok hafif bir asimetri kaldı o da göze batmıyor, yüzümün asimetrisinden kaynaklı bir asimetri, aslında neredeyse eşitler.
Çok sevindim sizin adınıza umarım 6 ay sonra ben de aynı şeyleri söyleyebilirim. 😊

Ucunu yapamamış bence. Odemler indikçe uç kısmı daha da aşağı düşüp hoş olmayan bir görüntü oluşturabilir. Bu haliyle kalsa gene iyi büyük değil en azından.

Aslında küçük bir burun bariz bir kötülüğü yok. Uc kısımda hata var bence,bir kanatta çekme var. 2 kanatta içe gocuk gibi. . Bu haliyle kalırsa hadi neyse ama ilerlerse mandal burun olacak. Burunda en zor yer uc burayı yapamıyor çoğu tecrübe isteyen yer uc.
Merhaba. Bu kış Ankara'da rinoplasti olacağım, doktor araştırıyorum. Bence de burun ucunu yapmak, burun deliklerini eşitlemek kolay değil. Burun ucunu düzgün yapan doktor arıyorum, şuan mesut kaya, hakan soygür , Gürcan aslan ve ozan bitik en begendiklerim. Onerdiginiz başka bir isim var mı? Veya saydıklarım arasından olumsuz yorum yapacağınız varsa görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻

Back
X