- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Bu anlattiklariniz bana cok tanidik geliyor acaba burcunuz nedir ?
Aynısını ben soracaktım :)
oğlak? boğa? başak? aslan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu anlattiklariniz bana cok tanidik geliyor acaba burcunuz nedir ?
Yok artık kendinizi hasta mı hissediyorsunuz psikiyatriste gidip ilaç mı içiceksiniz.psikoloğa gitmeye karar verdim sıkıntımı anlatmaya değer psikolog bulamıyorum !!! böyle olunca da direkt psikatriye mi gitsem diye düşünüyorum![]()
Bu burçlar mı bu tarz oluyor ?Aynısını ben soracaktım :)
oğlak? boğa? başak? aslan?
teşekkür ederim ama etrafımdaki insanlar pek on numara olduğumu düşünmüyür korkarımAhhhaaa :)
Bence 10 numara bir insansınız. Son cümlenize sesli güldüm.
ikizler :)
Bu burçlar mı bu tarz oluyor ?
ayynen lafı bitirmesine sabredemiyorum özet geç noolur diye eklemekteyim bazen . İş arkadaşım çok acayip birşey olmuş çok şaşıracaksın diye geliyo anlattığı şey çok sıradan çok komik diyo tebessüm dahi edemiyorum üzülmesin diye tepki vermeye çalışınca da şapşal gibi görünüyorum
Yok ben de saydıklarından biriydim de o yüzden dedim mıymıntılığım oradan mı geliyor acaba diye..ya inanmayanlara saygı duyuyorum günlük burç mavralarına ben de itibar etmem. ama ayrıntılarıyla yükselen-ay gezegen konumları ele alındığında karakterize olduğuna inanıyorum..
Yok ben de saydıklarından biriydim de o yüzden dedim mıymıntılığım oradan mı geliyor acaba diye..
Var biraz.. sınırda doğmuşum. Ama ben kendimi Aslan olarak lanse ediyordum.başak olma ihtimalin nedir? :)
Var biraz.. sınırda doğmuşum. Ama ben kendimi Aslan olarak lanse ediyordum.![]()
marlysss eliştiri yapmak sonuca ulaştırmıyo ki malesef şans veriyorum bununla bari arkadaşlık kurayım diyorum ama 2. görüşmede ben yapamicam daralıyorum deyip çekiliyorum ortamda millet gülüp eğlenirken erdem ağacı gibi durup saçmalıklarını seyrediyorum böyle olunca da kimse ben diye ölmüyo tabii