- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Gerçekten öyle ya.. senelerdir arkadaşım olan insan en ufak birsey yapsın bitiyor resmen gözümde..Aslında hepimiz böyle değil miyiz? Karşımızdaki insanın yaptığı 1000 tane iyi şeyler arasından kötüsünü bulup onu elemez miyiz?
Bir açıdan doğru ancak hangimiz mükemmeliz ki.. Hata yapmayan insan var mıdır?Sırf bu yüzden bir çok arkadaşlığımı bitirdiğimi bilirim.
Gerçi hala öyle,
Arkadaş olurum hop bir yanlışını göreyim hemen silerim. Kötü tarafı beni çok etkiler.
Doğrusu da bu değil mi zaten?
Çok çok senelerdir en yakın arkadaşım sırdaşım dediğim insanın, şu sıralar arkadaşlığımızı,dostluğumuzu sorguluyorum bende.Gerçekten öyle ya.. senelerdir arkadaşım olan insan en ufak birsey yapsın bitiyor resmen gözümde..
Tabiki var ama ben rol yapamıyorum ki.. mesela bir seylerine gicik oldum bir sammiyetaizliklerini farkettim bunu hazmedemiyorum..Kusursuz dost arayan dostsuz kalır demiş Mevlana...hiç mı güzel yanları yok arkadaşlarının? İyi yanlarını düşün ..
Aslında evet bazen de gereğinden fazla kıymet verip üzerlerine düşebiliyorum. AraştıracağımPeki sevdiğinizi çok yuceltiyor musunuz. olumsuz yanını görene kadar. Eğer öyleyse borderline kişilik bozukluğu belirtisine benziyor.
Psikolog, psikiyatrist degilim. bir uzmana danışın.
Bende de aynı işte. . Rol yapamıyorum birsey mi yaptı bir samimiyetsiz davranış mi gördüm ondan sonra normal devam edemiyorum..Çok çok senelerdir en yakın arkadaşım sırdaşım dediğim insanın, şu sıralar arkadaşlığımızı,dostluğumuzu sorguluyorum bende.
Artık iyi mi yapıyorum kötü bilmiyorum.
Ama genel olarak insanların kendi içlerindeki kıskançlık varya beni tiksindiriyor.
Samimiyetsiz insanlardan elbette uzak durmak iyidir. Buna da arkadaşlık denilmez zaten.Tabiki var ama ben rol yapamıyorum ki.. mesela bir seylerine gicik oldum bir sammiyetaizliklerini farkettim bunu hazmedemiyorum..
Dostsan gercekte o an tepkini belli edersin. Benim oyle bir dostum var mesela, araya 10 binlerce km girse de benim icin bi tane. Kizdigim bisey yapsa, cok pis kavga da ederim, ama oturup onu silsem mi diye kendi basima dusundugum asla olmamistir.Tabiki var ama ben rol yapamıyorum ki.. mesela bir seylerine gicik oldum bir sammiyetaizliklerini farkettim bunu hazmedemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?