Tüp Bebek Merkezleri Memorial ataşehir cem demirel hastaları?

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
merhaba
Cem beyde tedavı gorenler ve tedavisi devam edenler;
Hastane ve cem bey hakkında fikirlerinizi paylasırmısınız??

Merhaba tedavinizin ne asamasindasiniz ? Cem beyden memnun musunuz. Kendi mi kontrolleri yapiyor? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bende cem beyın hastasıyım 2 yıldır. Cok aukut memnunum. Kontrollerı kendı yapıyor. Soru sorarsanız cevabını alıyorsunuz yoksa bılgılendırme konusunda cok konuskan degıl.

Merhaba tedavinizin ne asamasindasiniz ? Cem beyden memnun musunuz. Kendi mi kontrolleri yapiyor? Bilgi verirseniz sevinirim.
Canım ben tüp bebek yaptırdım, tuttu ancak düşükle sonuçlandı.
Kontrolleri kendisi yapıyor, soru sormadıkça açıklama yapmıyor. Yani seni sürekli pış pışlamıyor.
Bir gün hemşireye dedi ki hanımefendiden kan alalım X testi yapalım. Kan alındıktan sonra tamam siz gidebilirsiniz dedi.
Bende dedim ki ee test sonuçlarım ne olacak? Verdiği cevap şuydu bırak onlarla ben ilgileneyim, sen rahat ol, gez dolaş, kendine stres yapmayacak her şeyi yap. Yani tedaviden seni sürekli uzaklaştırıp stres olmanı istemiyor. Olumlu konuşmuyor çünkü olmama ihtimalini düşünüyor, olumsuz konuşmuyor çünkü stres yapmanı istemiyor.

Kontrolleri kendisi yapıyor, soru sormadıkça açıklama yapmıyor. Yani seni sürekli pış pışlamıyor.
Bir gün hemşireye dedi ki hanımefendiden kan alalım X testi yapalım. Kan alındıktan sonra tamam siz gidebilirsiniz dedi.
Bende dedim ki ee test sonuçlarım ne olacak? Verdiği cevap şuydu bırak onlarla ben ilgileneyim, sen rahat ol, gez dolaş, kendine stres yapmayacak her şeyi yap. Yani tedaviden seni sürekli uzaklaştırıp stres olmanı istemiyor. Olumlu konuşmuyor çünkü olmama ihtimalini düşünüyor, olumsuz konuşmuyor çünkü stres yapmanı istemiyor.
Peki ekibi nasil embriyolgla felan konusabiliyor musun? Ikinci denemeni yine ordami yaparsin?

Ne guzel anlatmıssın kelıme kelıme katıldım:)

Peki ekibi nasil embriyolgla felan konusabiliyor musun? Ikinci denemeni yine ordami yaparsin?
Evet ben cem hocada devam edeceğim. Embiryologlar yumurta toplama işleminden sonra sizi her gün (iki güne bir de olabilir, hatırlayamadım bir an) arıyorlar. Benim eşim sağlık sektöründe çalışıyor, tavsiye üzerine gittik zaten. Tavsiye eden doktor arkadaşlarında en çok beğendikleri şey laboratuvarın iyi olmasıydı. Bu işlerde oldukça önemli imiş.
Canım bence sen git görüş, içine sinmeyen hiç bir şey yapma.

Evet ben cem hocada devam edeceğim. Embiryologlar yumurta toplama işleminden sonra sizi her gün (iki güne bir de olabilir, hatırlayamadım bir an) arıyorlar. Benim eşim sağlık sektöründe çalışıyor, tavsiye üzerine gittik zaten. Tavsiye eden doktor arkadaşlarında en çok beğendikleri şey laboratuvarın iyi olmasıydı. Bu işlerde oldukça önemli imiş.
Canım bence sen git görüş, içine sinmeyen hiç bir şey yapma.
Evet su an arastirma asamasindayim ama mutlaka Cem bey ile gorusmek istiyorum. Bir iki haftaya randevu alirim birde Bahceci ve Bruksele bakicam. Ama memorial bana cok yakin o yuzden icime sinerse orda baslarim ikinciye herhalde.

Arkadaşlar merhaba, ben de Ataşahehir memorial Cem bey'e gidiyorum...
Nasipse birkaç gün sonra embriyo transfer tedavisine başlayacağım.
Şimdilik memnun kaldım kendisinden, belki çok fazla konuşmuyor ama gereksiz açıklamalardan da kaçınıyor.
Ben kendisinin elektriğini beğendim, inşallah vesile olur...

Arkadaşlar merhaba, ben de Ataşahehir memorial Cem bey'e gidiyorum...
Nasipse birkaç gün sonra embriyo transfer tedavisine başlayacağım.
Şimdilik memnun kaldım kendisinden, belki çok fazla konuşmuyor ama gereksiz açıklamalardan da kaçınıyor.
Ben kendisinin elektriğini beğendim, inşallah vesile olur...
Hadi hayirlisi insallah bebegininkucagina alirsin. Bende randevu alicam kendisinden, bakalim

Back
X