Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hale Hanım hakkında lütfen yardım!

aralma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
175
0
96
İstanbul
kızlar tedavimi şişlideki memorıal hastanesinde başladım.ama kafam çok karışık lütfen bana bu konuda yardım edin.hastane sizce nasıl lütfen bildiklerimizi paylaşalım....:Saruboceq:

kızlar tedavimi şişlideki memorıal hastanesinde başladım.ama kafam çok karışık lütfen bana bu konuda yardım edin.hastane sizce nasıl lütfen bildiklerimizi paylaşalım....:Saruboceq:

Aralma merhaba ve hoşgeldin,

Ben de yeni üyeyim, 2. tüp bebek tedavimiz için kontroller ve muayenelerimiz devam ediyor, Memorial Hale hanıma gidiyoruz onu sadece 2 kere gördüm şimdilik ama çok sevdim,biraz da araştırdım bu forumdanda aldığım bilgiler ile çok iyi bir doktor olduğunu öğrendim,

Herşey gönlünce olsun,

Deneyimlerim arttıkça paylaşırım..yerimseniben

merhaba.hale hanım banada çok iyi ve cana yakın geldi ama acaba işinde nasıldır.malum artık tek embriyo olduğu için iyi bir ekiple çalışmak istiyorum canım.sen daha önce hangi doktora gitmiştin?

hale hanım süper bişey onunla knuştuğumda bütün heyecanımı atıyorum benimdetedvi olmam gerek ama maddi açıdn sıkıntılarımızı atlatamadık bi türlü kşke sgk anlaşmalı olsa keşkeeeee hale hanımı tek geçerim

Back
X