Merhaba arkadaşlar bu konuyu açtığımda daha doktor araştırmasındaydım ve nasıl diye sorduğum doktor ( Figen Taşer) hayatıma 3 tane mana kattı ilk oğlumu kendisinde doğum yaptım ve normal doğum oldu. Hemde sezeryan gibi fön çektirerek tıpış tıpış yürüyereke normal doğuma gittim bebişim gelmemekte çok ısrar etti günü saati dolu dolu olunca zoraki doğurttu beni:) Çok şükür epidral normal doğum oldu. ikinci hamileliğim ise tam bir şaşkınlıkla ikiz olarak oluştu tüm kontrollerimde yine Figen hnma gittim ve ben ısrarla yine normal doğum istedim. Memorial hastanesinin ilk ikiz normal doğumunu Figen hn. yaptırmış bunuda duyunca daha bir gaza geldim

6.5 ayında ikizler kızım rahat durmayınca gelmeye çalıştılar kasılmaları doğru algıladım ve olayı başıgeçirdim nda yakaladık hemen hastaneye bir gece yatırıldım 1 ay hastanede kaldım Figen hn. Oğluşumun hatırına ev istirahatıne çıkarttı ve kalan süreyi evde yatarak geçirdim 9 ayı tamamladık bu seferde doğmak istemediler

zoraki 39+ 0 da suyumu patlatılar normal doğumu başlattı doktorum ve süreç başladı çok şükür ikizlerimi sağlıkla kucağımıza aldık epidral de yaptırmadım ilk doğumumdan çok daha rahat oldu daha çabuk gerçekleşti. Figen hn. kahramanımdır. Rahatlığı, anaç yapısı olaylara müdahale yetisi hepsi dört dörtlük bu arada çok yoğun nefes alacak vakti yok onun adına gerçekten üzülüyorum ama hastalarıda bir o kadar şanslı
Eğer normal doğum istiyorsanız kararlı iseniz kesinlikle gideceğiniz isim belli. Fatma Figen TAŞER GÜNEY...
Sevgilerle...