Memorial Hastanesi Figen TAŞER GÜNEY

Saol canım inş. ya ne taraftasın sen hangi şartlarda arıyosun
Bak bköyde Ferhat Uysala arkadaşım gidiyo çok memnun özel muaynehane 100 ytl ödüyo medicana bevlerde Düzgün Korkmaz var oda çok iyi bir doktor samimi ssk geçiyo 10 ytl muaynesi birde avcılar Medicanada Onur Başeğmez var genç ama çok iyi işine bağlı bir doktormuş arkadaşımın eşini doğum yaptırdı çok memnun kaldılar belki işine yararlar canım
merhaba,
bahçelievler medicana hasyanesinde Düzgün Korkmaz a gitmenizi tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım.

ben bu basligi gormemistim bilseydim yeni baslik açmazdim. Ben yurtdisinda yasiyorum ve figen hanima muayene olmak istiyorum. çok ovduler ve hakkinda çok iyi yorumlar aliyorum burdada oyle. Bir kez muayene olacagim Dogum fransada olacak. 175 TL dediler muayene ucreti. onemli degil zaten 1 kez muayene olcam.

Ben hamile degilim ama genel Jinekoloji kontrollerime Dr. Figen Taser Güney´e gidiyorum.

Gercekten burada okuduklarimi görünce cooook sevindim.

Bende memnunum ve bir gün eger cocugum olursa emin ellerde oldugumu bilmek güzel birsey.

Ben Dr. hanimi Memorial internet sitesinden resim´deki samimiyete göre secmistim...Iyi´de yapmisim!

kızlar figen hanımın hastanedeki odasında üç boyutlu ultrasonu varmı? tahlil falan isterse onlar ne kadar tutuyor? mantar hastalığım var fransadaki doktorumdan tahlillerimi aldım ama figen hanımda istermi?

kızlar figen hanımın hastanedeki odasında üç boyutlu ultrasonu varmı? tahlil falan isterse onlar ne kadar tutuyor? mantar hastalığım var fransadaki doktorumdan tahlillerimi aldım ama figen hanımda istermi?

Canim, ultrason aleti var odasinda ama üc boyutmu degilmi bilmiyorum..Neticede kocaman hastane, onun odasinda yoksa bile baska bir odada vardir yani!

Ücretler hakkinda bence sen direk Memorial Danismayi aramalisin...Fiyatlar degisebilir!

Benim calistigim sirketten özel sigortam var ve dolayisiyla ayakta muayenenin sadece 20% kendim ödüyorum..!

Elinde tahlil varsa, tabiki yaninda götür...Tip dili herzaman aynidir...!

ayyy ne sevindimmmm salı gününe bende muayene aldım inşallah çok memnun kalırım bende resmindeki samimiyetten dolayı seçtim ve burdaki yorumlar içimi rahatlattı bebeğim olmuyor pko hastasıyım inşallah bu dr vesile olurda bebeğime kavuşurumm:46:

merhaba bende figen hanımın hastasıyım ve çok memnunum. Doğumuma 3 ay kaldı bütün takiplerim yapıldı şimdilik bir sorun yok. Figen hanımla doğum yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim....

Konu kapanalı cok olms ama baska arastrma ıhtıyacı duyan arkadslar ıcın yazmak ısterım.. FIgen hanım harıka bır doktor kendısı benı 10 gunde dogurtmus bulunmaktadr soylekı.. Hamılelgm boyunca fıgen hanıma gıtmek ıstedım lakın ben anadolu yakasındyım o avrupa esım ınsnlr nasıl gelckler dedı mılletı dusundu dıye acıbadem hastanesıne gıttım ıyı guzel kontroller hersey harıkaa basındn berı normal dogma adapte olms olan ben 39. hafta geldıgnde bır suru bahaneler ve kafalarına gore yapılms catı muayensyle normal doguma uygun olmadıgm kararına varıldıktan sonra fıgen hanıma kosarak gıttım. 39. haftada tanıstık ama sankı gebelıgmı basındn berı o takıp edıoms gıbı mayamız oyle bır uyustukı hıc yabancılık cekmedım ona gıttkten 10 gun sonra dogumum gercklestı. ALLAH ondn razı olsn onun destegıyle cok kolay bır dogum gecırdm dusunen arkadslar varsa hıc tereddut yasamasınlr fıgen hanıma gıtsınler.

Konu kapanalı cok olms ama baska arastrma ıhtıyacı duyan arkadslar ıcın yazmak ısterım.. FIgen hanım harıka bır doktor kendısı benı 10 gunde dogurtmus bulunmaktadr soylekı.. Hamılelgm boyunca fıgen hanıma gıtmek ıstedım lakın ben anadolu yakasındyım o avrupa esım ınsnlr nasıl gelckler dedı mılletı dusundu dıye acıbadem hastanesıne gıttım ıyı guzel kontroller hersey harıkaa basındn berı normal dogma adapte olms olan ben 39. hafta geldıgnde bır suru bahaneler ve kafalarına gore yapılms catı muayensyle normal doguma uygun olmadıgm kararına varıldıktan sonra fıgen hanıma kosarak gıttım. 39. haftada tanıstık ama sankı gebelıgmı basındn berı o takıp edıoms gıbı mayamız oyle bır uyustukı hıc yabancılık cekmedım ona gıttkten 10 gun sonra dogumum gercklestı. ALLAH ondn razı olsn onun destegıyle cok kolay bır dogum gecırdm dusunen arkadslar varsa hıc tereddut yasamasınlr fıgen hanıma gıtsınler.

fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misin?

bende ön hazırlık olarak doktor araştırması yapıyordum ki, sizin Figen hn ile ilgili iki farklı konudaki olumlu yorumlarınızı okudum..Öncelikle bebeğinize Allah uzun ömürler versin..Bende şuan Figen hn olduğu hastane bölgesindeyim ve hiç aklımda yokken listemdeki 2.isim oldu.çok teşekkürler:)

fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misin?

Fıyatlar ozel sıgrtan yoksa hıc ugrama modunda vallaa bıraz pahalı benm dogumum 4 bucuga geldı sıgrtayla lakın sadece bu sene oyle bı anlasmaları vardı yapıkredı sıgrtayla gecn sene fıyt aldıgmda 5 bn 600 du yanı benm dogumum dedgm fıyata geldı ama yenı anlasmalrındn oturu bende gecen sene aldıgm fıyat uzerndn prım odedım bosa gıttı benmde 800 tl:))) Ama hersey kusursuzdu ımkanınz varsa tavsıye ederım.

bende ön hazırlık olarak doktor araştırması yapıyordum ki, sizin Figen hn ile ilgili iki farklı konudaki olumlu yorumlarınızı okudum..Öncelikle bebeğinize Allah uzun ömürler versin..Bende şuan Figen hn olduğu hastane bölgesindeyim ve hiç aklımda yokken listemdeki 2.isim oldu.çok teşekkürler:)

Teşekkur ederım ALLAH ısteyn herkese nasıp etsın cok guzel bır duygu:) Anlattıgm gıbı fıgen hanımla 10 gunlk bırlıktelıgmz oldu lakın 9 aydr benı o takıp edıoms gıbı hıc yabancılk cekmedım kontrollerde dogumda kendısının ınanılmaz destegını gordum. Ben fıgen hnmı normal dogumu destekledıgı ıcın tercıh ettım normal dogum dusunuosan ımkanın varsa hıc hıcc baska yere gıtme nedensız bahanelerle senı normal dogumdn vazgecırmıck bır ınsan kendısı ALLAH ondn razı olsun cok memnun kaldımm cooookkk:))

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açtığımda daha doktor araştırmasındaydım ve nasıl diye sorduğum doktor ( Figen Taşer) hayatıma 3 tane mana kattı ilk oğlumu kendisinde doğum yaptım ve normal doğum oldu. Hemde sezeryan gibi fön çektirerek tıpış tıpış yürüyereke normal doğuma gittim bebişim gelmemekte çok ısrar etti günü saati dolu dolu olunca zoraki doğurttu beni:) Çok şükür epidral normal doğum oldu. ikinci hamileliğim ise tam bir şaşkınlıkla ikiz olarak oluştu tüm kontrollerimde yine Figen hnma gittim ve ben ısrarla yine normal doğum istedim. Memorial hastanesinin ilk ikiz normal doğumunu Figen hn. yaptırmış bunuda duyunca daha bir gaza geldim :1: 6.5 ayında ikizler kızım rahat durmayınca gelmeye çalıştılar kasılmaları doğru algıladım ve olayı başıgeçirdim nda yakaladık hemen hastaneye bir gece yatırıldım 1 ay hastanede kaldım Figen hn. Oğluşumun hatırına ev istirahatıne çıkarttı ve kalan süreyi evde yatarak geçirdim 9 ayı tamamladık bu seferde doğmak istemediler :53: zoraki 39+ 0 da suyumu patlatılar normal doğumu başlattı doktorum ve süreç başladı çok şükür ikizlerimi sağlıkla kucağımıza aldık epidral de yaptırmadım ilk doğumumdan çok daha rahat oldu daha çabuk gerçekleşti. Figen hn. kahramanımdır. Rahatlığı, anaç yapısı olaylara müdahale yetisi hepsi dört dörtlük bu arada çok yoğun nefes alacak vakti yok onun adına gerçekten üzülüyorum ama hastalarıda bir o kadar şanslı :16:
Eğer normal doğum istiyorsanız kararlı iseniz kesinlikle gideceğiniz isim belli. Fatma Figen TAŞER GÜNEY...
Sevgilerle...:21::9:

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açtığımda daha doktor araştırmasındaydım ve nasıl diye sorduğum doktor ( Figen Taşer) hayatıma 3 tane mana kattı ilk oğlumu kendisinde doğum yaptım ve normal doğum oldu. Hemde sezeryan gibi fön çektirerek tıpış tıpış yürüyereke normal doğuma gittim bebişim gelmemekte çok ısrar etti günü saati dolu dolu olunca zoraki doğurttu beni:) Çok şükür epidral normal doğum oldu. ikinci hamileliğim ise tam bir şaşkınlıkla ikiz olarak oluştu tüm kontrollerimde yine Figen hnma gittim ve ben ısrarla yine normal doğum istedim. Memorial hastanesinin ilk ikiz normal doğumunu Figen hn. yaptırmış bunuda duyunca daha bir gaza geldim :1: 6.5 ayında ikizler kızım rahat durmayınca gelmeye çalıştılar kasılmaları doğru algıladım ve olayı başıgeçirdim nda yakaladık hemen hastaneye bir gece yatırıldım 1 ay hastanede kaldım Figen hn. Oğluşumun hatırına ev istirahatıne çıkarttı ve kalan süreyi evde yatarak geçirdim 9 ayı tamamladık bu seferde doğmak istemediler :53: zoraki 39+ 0 da suyumu patlatılar normal doğumu başlattı doktorum ve süreç başladı çok şükür ikizlerimi sağlıkla kucağımıza aldık epidral de yaptırmadım ilk doğumumdan çok daha rahat oldu daha çabuk gerçekleşti. Figen hn. kahramanımdır. Rahatlığı, anaç yapısı olaylara müdahale yetisi hepsi dört dörtlük bu arada çok yoğun nefes alacak vakti yok onun adına gerçekten üzülüyorum ama hastalarıda bir o kadar şanslı :16:
Eğer normal doğum istiyorsanız kararlı iseniz kesinlikle gideceğiniz isim belli. Fatma Figen TAŞER GÜNEY...
Sevgilerle...:21::9:

figen hanım hakkında en yakın tarihli sizin yorumunuz var :) fiyatı konusunda da bilgi verebilir misiniz ?

Ben de bir yıl önce tanıştım Figen Hanımla. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim çok iyi bir hekim ama onun da öncesinde çok iyi bir insan. Hastalarına gerçekten değer veriyor. Onca yoğunluğunun arasından her telefona döner,her mesajı cevaplar. Hep olumludur.
Bebek sahibi olmak istedik,4 aylık denemeden sonra bir aksilik olabileceğini düşünerek eşimle doktor aramaya başladık. Hastanelerin internet sitelerinde araştırma yaparken bulduk Figen Hanım'ı. Hem cv si göz dolduruyor,hem de fotoğrafında bir samimiyet hissettik. Ne kadar doğru bir seçim yaptığımı ilk muayenede anladım ve bir yıldır başka hiçbir doktora gitmedim.

Ben de hamilelik ve doğum sürecimi baştan sona Figen hanımla geçirdim ve son derece memnun kaldım. Etrafımda arkadaşlarımın yaşadığı doktor tecrübelerini gördükçe de Figen hanımla karşılaştığım için tekrar tekrar şükrettim. Normal doğumu desteklemesi en önemli tercih sebebimdi, beklediğim gibi de oldu. Doğum sürecim zorlu olmasına rağmen psikolojik desteği ve tecrübesiyle normal doğum yapmamı sağladı. Bundan sonra da tek tercihim Figen hanım olacaktır hiç şüphesiz.

Başlık açılalı çok uzun zaman olmuş gerçi ama yine de arayı içinde olan birileri vardır diye yzmak istedim. Figen Hanım benim de doktorumdu. Hassas olduğunuz böylesi özel bir dönemde daha özel bir ilgi bekliyorsunuz. Hele ki hayatınız boyunca istediğiniz bebeğinizin kalbinin atmadığını öğrendiğiniz an doktorunuzdan ilk duymak istediğiniz sözler kürtaj için randevu tarihini geciktirmeden almanız olmamalı. Şok olduk. Bir açıklama bekledik. Daha kontrol sandalyesinden kalkmadan ne bu acele? Halden anlamadığı kesin. Çok sık görülür dedi sadece. Ben de özel sektörde çalışıyorum. Bir çok insanın sıkıntısını dinliyorum. Ama hiç birine fabrikasyon cevap vermiyorum. Bize hiç değilse buyrun şöyle bir oturun önce, anlıyorum hiç kolay değil ama şudur budur vs. bir açıklama bekliyorsunuz. Kendisi onlarca hastaya bunu söylemiş olabilir ancak bizim birtanecik bebeğimizdi o. İlkti. Özeldi. Olmadı Allah'tan napalım. Sadece hissettiklerimi anlayabilen biraz olsun empati kurabilen bir doktor olamadı. Herman İşçi'ye gittim. Kendisi muhteşem bir doktor. Tane tane her şeyi açıkladı. Resmen teselli etti. Yeniden hamile kalabileceğime dair ümitlerimi yeşertti. Operasyonumu Florans Nightingale Hastanesinde kendisine yaptırdım. Operasyonum bittikten 2 hafta sonra Memorial'dan bir telefon aldım. Operasyonu başkasına yaptırdığımı söyledim. Bence Figen Taşer Güney'e benim kadar duygusalsanız gitmeyin. Çok iyi bir doktor (!) kime göre. Tıpçılar için eminim öyle. Ama benim için değil!

Back
X