Merhabalar
Ben Memorial Hastanesinde tedavi gordum . Iki kez micro denedik . ikincisinde basariyi yakaladik. Dr. Hale hanima ve ekibine sonsuz tesekkur ederim. Suan 8 haftalik hamileyim vekalb attislarinida duyduk. cok sukur. 5 yillik cektigimiz ozlem son buldu insaallah 9 aya kadar guzel bir sekilde tamamlariz.
Memorial Hastanesi tüp bebek bölümü hakkında bilgisi,tecrübesi olanlar lütfen yazsınlar...
ben sadece kişisel olarak dr.umdan memnun deildim , üstüne üstlük 2 olumsuz denemeyi de orada yaşayınca iyice soğudum.
sadece dr. içime sinmedi çok , evet belki işini çok çok profesyonelce yapıyordu ama oldukça ilgisiz , soğuktu .
yalnız transfer olduktan sonra dinlenme odanıza getirildiğinizde sedye değiştirme kısmı var , insanın kafası bulanabiliyor . hoş benim 3 denemem bahçecide / toplam - transfer alman hast.de oluyor / oldu , orada sedye değiştirme drumu felan yoktu , yine de tutmadı mesela :))
memorial çok yoğun oluyormuş doğru mu?
bende memorialde denedim ve çok memnun kaldım 2 taze deneme 2 dondurulmuşlarla denedik ve şu anda 15 haftalık hamileyim dr nur hanıma semra kahramana ve ekibine sonsuz teşekkür ederim benim bu duyguyu yaşamamda vesile oldukları için çünkü asıl şükürün teşekkürün sahibi yüce Rabbimdir o istemeseydi olmazdı o ol deyince oluverdi darısı tüm isteyenlerin başına,
anlayacağın hastane doktor tabiki önemli ama bunların hepsi sebepler
Rabbim dileyince doğal yollardan bile olur
benim eşimin amcasının oğlunda da eşim gibi sorun var ama onların ilk çocukları doğal yollardan olmuş
randevularını ayarlarken programına bakmıyorlar mı?
geç farkettim sorunu , bir de alıntı yapmayınca bana sorduğunu anlamadım, neyse hemen cevap vereyim ; ilk görüşme randevuyla oluyor ama tedavi başlayınca , size söylenen günlerde / genelde öğleden sonra kan testi çıkıp dr.un incelemesinden sonra uygulayacağınız dozu da söylüyorlar , ertesi gün gelip gelmeyeceğinizi de / E2 ve usg için sabah 9-11 arası hastanede olmanız gerekiyor deniliyor ve tüp bebek bölümüne geldiğinizde bir kağıda isminizi ve dr.unuzun ismini yazıp imzalamanız isteniyor . sanırım o sıraya göre usg muayenesi için odaya çağılıyorsunuz ... yani 3 sene öncesinde böyledi , şimdi çok şey değişmiş olabilir .. yumurta çatlatma iğnesini yaptıracağınız zaman ve yumurta toplama işlemi (OPU ) kesinlikle dakikası dakikasına yapılmalı ve öyle de oluyor , yani randevuluOPU dan bir gün sonra döllenmeyle ilgili bilgi veriyorlar .. transferin ne zaman olacağını trans.den en az 2-3 saat önce haber veriyorlar , ama 15.30 da olacak trans.için hastanede 15te olun demelerine rağmen transferiniz 16da olabiliyor benneyaptımki benim ikisi de baya gecikmişti , haliyle çok sıkışık olunca işkence ötesi bir şey oluyor transfer işlemi :S
merkez konusunda bir karara varabildin mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?