Tüp Bebek Merkezleri MEMORİAL HASTANESİ hakkında herşey

Merhabalar

Ben Memorial Hastanesinde tedavi gordum . Iki kez micro denedik . ikincisinde basariyi yakaladik. Dr. Hale hanima ve ekibine sonsuz tesekkur ederim. Suan 8 haftalik hamileyim vekalb attislarinida duyduk. cok sukur. 5 yillik cektigimiz ozlem son buldu insaallah 9 aya kadar guzel bir sekilde tamamlariz.

hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin kaç haftalıkken dinledin kalp atışlarını

Memorial çok iyi bir hastane. mikroenjeksiyon yöntemini Türkiyeye getiren ve ilk uygulayan ekip Semra Kahraman ve ekibidir , çok başarılıdırlar bu konuda . ben sadece kişisel olarak dr.umdan memnun deildim , üstüne üstlük 2 olumsuz denemeyi de orada yaşayınca iyice soğudum. ama bu demek değil ki memorial tüp bebek konusunda başarısız bir hastane . öyle olsa eltim 3. yada 4. denmesinde ve eşimin başka bir akrabası ilk denmesinde hamile kalmazlardı ve Türkiyenin dört bir yanından ve yurt dışından ismini bilmediğimiz nice çift ... sadece dr. içime sinmedi çok , evet belki işini çok çok profesyonelce yapıyordu ama oldukça ilgisiz , soğuktu . bizler özel hastalarız , bu zorlu süreçte daha çok ilgiyi beklemekte haklıyız. ekip - yapılan işlemlerdeki titizlik , OPU öncesi ve sonrası , transfer öncesi ve sonrası hastaya sunulan dinlenme mekanları çok çok güzel tam anlamıyla profesyonelce , bu anlamda alman hastanesinden 1-0 önde demeliyim yalnız transfer olduktan sonra dinlenme odanıza getirildiğinizde sedye değiştirme kısmı var , insanın kafası bulanabiliyor . hoş benim 3 denemem bahçecide / toplam - transfer alman hast.de oluyor / oldu , orada sedye değiştirme drumu felan yoktu , yine de tutmadı mesela :))

Merkez bahane , olumlu sonuç şahane :lepi:

tesekkur ederim dileklerin icin.ben bebegimin kalb atislarini 6. haftanin hemen bitiminde dinledik. cok heyecan verici bir durumdu. yani onu cok bekledik ama insallah hamileligim guzel giderde kucagimada alirim insallah..

Memorial Hastanesi tüp bebek bölümü hakkında bilgisi,tecrübesi olanlar lütfen yazsınlar...

merhabalar canım.bende memoriol has dr semra hanımı düşünüyorum..zaten ist önde gelenlerden memoriol vede alman hastanesi..inşallah hakkında hayırlısı olur:CüvCüv:

Merhaba canım sana birkaç sorum olacak.
1. memorial daki doktorun kimdi? istersen özel mesaj da atabilirsin.
2. denemelerin neden ve nasıl başarısız oldu.
3. yumurta vs durum nasıldı, tüp bebeğe gitmendeki esas sorun neydi, yaşın kaç vs
4.sedye değiştirmede nasıl bir sorun oluyor. ameliyat masasından sedyeye alırken mi sorun oluyor yoksa sedyeden yatağa mı?, sedye değiştirmeyi nasıl yaptın?
Şimdiden teşekkürler....

memorial çok yoğun oluyormuş doğru mu?

biraz düşününce kimi zaman demeli aslında .. mesela bir sebepten alman hastanesine gitmek zorunda kalmıştım , oranın yoğunluğu yanında memorialın ki çok hafif kalıyor , almanda oturacak yer çoktur , koskoca katın her yeri oturma gruplarıyla doludur , bilen bilir , oturacak yer yoktu o gittiğimde .. ikisini karşılaştırınca memorial o kadar da kalabalık değil aslında . kalabalıklığı şundan oluyordu / en azından benim tedavi olduğum zamanlar /
X dr.un semineri/ tv programı felan varsa Y dr. X dr.un hastalarına da baktığı için yoğunluk yaşanıyor ister istemez ...

bende memorialde denedim ve çok memnun kaldım 2 taze deneme 2 dondurulmuşlarla denedik ve şu anda 15 haftalık hamileyim dr nur hanıma semra kahramana ve ekibine sonsuz teşekkür ederim benim bu duyguyu yaşamamda vesile oldukları için çünkü asıl şükürün teşekkürün sahibi yüce Rabbimdir o istemeseydi olmazdı o ol deyince oluverdi darısı tüm isteyenlerin başına,
anlayacağın hastane doktor tabiki önemli ama bunların hepsi sebepler
Rabbim dileyince doğal yollardan bile olur
benim eşimin amcasının oğlunda da eşim gibi sorun var ama onların ilk çocukları doğal yollardan olmuş

Son düzenleme:

merhaba canım kaçıncı denemen memorialdaki.....

randevularını ayarlarken programına bakmıyorlar mı?

geç farkettim sorunu , bir de alıntı yapmayınca bana sorduğunu anlamadım, neyse hemen cevap vereyim ; ilk görüşme randevuyla oluyor ama tedavi başlayınca , size söylenen günlerde / genelde öğleden sonra kan testi çıkıp dr.un incelemesinden sonra uygulayacağınız dozu da söylüyorlar , ertesi gün gelip gelmeyeceğinizi de / E2 ve usg için sabah 9-11 arası hastanede olmanız gerekiyor deniliyor ve tüp bebek bölümüne geldiğinizde bir kağıda isminizi ve dr.unuzun ismini yazıp imzalamanız isteniyor . sanırım o sıraya göre usg muayenesi için odaya çağılıyorsunuz ... yani 3 sene öncesinde böyledi , şimdi çok şey değişmiş olabilir .. yumurta çatlatma iğnesini yaptıracağınız zaman ve yumurta toplama işlemi (OPU ) kesinlikle dakikası dakikasına yapılmalı ve öyle de oluyor , yani randevulu OPU dan bir gün sonra döllenmeyle ilgili bilgi veriyorlar .. transferin ne zaman olacağını trans.den en az 2-3 saat önce haber veriyorlar , ama 15.30 da olacak trans.için hastanede 15te olun demelerine rağmen transferiniz 16da olabiliyor benneyaptımki benim ikisi de baya gecikmişti , haliyle çok sıkışık olunca işkence ötesi bir şey oluyor transfer işlemi :S

açıklamalar için teşekkürler canım..

merkez konusunda bir karara varabildin mi canım ?

Son düzenleme:
merkez konusunda bir karara varabildin mi canım ?

Meraba arkadasım,Sanırım sız olumlu sonuca ulastınız ben de bu ana kadar 4 mıkro 2 asılama denedım ve hep negatıftı sımdı alman hastanesıne karar verdım ne heyet raporum kaldı ne bısey cıdere uye oldum sence kararım nasıl bılgı verırsen sevınırım sımdıden sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…