Meraba arkadasım,Sanırım sız olumlu sonuca ulastınız ben de bu ana kadar 4 mıkro 2 asılama denedım ve hep negatıftı sımdı alman hastanesıne karar verdım ne heyet raporum kaldı ne bısey cıdere uye oldum sence kararım nasıl bılgı verırsen sevınırım sımdıden sagol
canım cidere üye olmayı bende düşünüyorum ama halen kararsızım hemde üye olmam için 2009 beklemem lazım zaten bu 2008 ayı çıkmasına az kaldı beklemek lazım ..birde kendi doktorunu vede hastaneni seçme hakkın varmışş ben memoril düşünüyorumm
Meraba arkadasım,Sanırım sız olumlu sonuca ulastınız ben de bu ana kadar 4 mıkro 2 asılama denedım ve hep negatıftı sımdı alman hastanesıne karar verdım ne heyet raporum kaldı ne bısey cıdere uye oldum sence kararım nasıl bılgı verırsen sevınırım sımdıden sagol
arkadaşlar bu cider dediğiniz şey ne ilk kez duyuyorummm
Memorial Hastanesi tüp bebek bölümü hakkında bilgisi,tecrübesi olanlar lütfen yazsınlar...
googledan bir arattırsaydın sengözlerimebaksanab
merhaba ,
çider üyelikleri 1 ocakta başlayıp bitmiyor.istediğniz ay, istediğniz gün üye olabilirsiniz.sadece size önerim tedaviyi planladığınız aydan 1 ay öncesinde olun ki hem ücretsiz ön görüşme ve muayeneyi de kullanmış olursunuz . bir de olur ya Allah vermesin tedaviniz olumsuz sonuçlanır ve aynı sene içinde 2.yi yapabilirseniz üyelik indiriminden yararlanabilirsiniz .. benilk iki denememiöyle yapmıştım ...
çocuk istiyorum derneği merkezi istanbuldaymış.. google ara sitesi var incele...arkadaşlar bu cider dediğiniz şey ne ilk kez duyuyorummm
kızlar merhaba
çider üyesiyim bende. bu p.tesı günü memorialde semra hanım ile randevum var. randevumun ücretsiz olması ve indirimlerden yararlanmam için 150 ytl üyelik ödemek gerekiyormuş. doğrumudur
çider üyesiysen bir daha üyelik aidatı ödemene gerek yokki, çiderle o derneğin web site üyeliği aynı şey değil yalnız .. bu arada çider üyelik aidatlarının 75 ytl ye indiğini okumuştum kendi sitesinden
netten üye olmustum ücretsiz üyelik ama o zaman muayene ücretsız olmuyormus. 150 ytl miş ben telefon actım konustum. semra kahramöanın muayenesı ılk gorusme 225 ytl idi. 75 ytl kar ettik naniknanik
indirim başka denemeler olarak yani bindirim olarak geri dönmesin sonra....
bu nasıl bir kuşku anlayamadım :1shok: ..
doğruluğu hakkında bilgi sahibi olmadığın bir konuda nasıl böyle talihsiz bir cümle sarf edip orada çalışan insanları zan altında bırakıp , oradan yararlanmayı düşünen insanların da içine kuşku salabiliyorsun , hakkaten anlaşılır gibi değil ...
şansın varsa ve senin için zamanı gelmişse zaten her halukarda olumlu sonucu alırsın ..
ama eğer öyle bir şey olsa onu da yazardık burada , göz göre göre kimsenin zarar görmesini isteyecek insanlar yok burada değil mi ...
özellikle 2den fazla denemesi olanlar için bu indirimler ilaç gibi geliyor . çünkü sonraki denemlerde herşeyi cepten ödediğiniz zaman ,sizin neler çektiğinizi bilmeyen köşedeki eczane bile öylesine 3 kuruşluk indirim yaptığında gözünüzde adeta melek oluveriyor ..
yani şimdi ben yeni bir deneme yapacak ve oraya üye olup yardım almayı planlayan biri olsam ve senin bu yazdıklarını okusam " Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " deyip vazgeçer , alacağım indirimlerden de olurdum ..
bence paylaşımlarda bulunurken neler yazdığımıza , ucunun nereye varacağına daha dikkat etmeliyiz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?