Tüp Bebek Merkezleri MEMORİAL HASTANESİ hakkında herşey

canım cidere üye olmayı bende düşünüyorum ama halen kararsızım hemde üye olmam için 2009 beklemem lazım zaten bu 2008 ayı çıkmasına az kaldı beklemek lazım ..birde kendi doktorunu vede hastaneni seçme hakkın varmışş ben memoril düşünüyorumm

merhaba ,
çider üyelikleri 1 ocakta başlayıp bitmiyor.istediğniz ay, istediğniz gün üye olabilirsiniz.sadece size önerim tedaviyi planladığınız aydan 1 ay öncesinde olun ki hem ücretsiz ön görüşme ve muayeneyi de kullanmış olursunuz . bir de olur ya Allah vermesin tedaviniz olumsuz sonuçlanır ve aynı sene içinde 2.yi yapabilirseniz üyelik indiriminden yararlanabilirsiniz .. benilk iki denememiöyle yapmıştım ...

merhaba ,
bence iyi yapmışsın , alman ya da bahçeci kliniği de çiderle anlaşmalı hem , ikisine de aynı ücreti ödüyorsun , ben kliniğe gitmeni öneririrm, daha sakin , üstelik süleyman be var orada , çok iyi bir dr. benim 3. denememi de o yapmıştı , çok memnundum . 4 . denememi umutta yaptım o da bahçecinin merkezlerinden, üstelik ilaç dahildi, bir çok merkezin sadece teavi parasına verdiğimiz parayla hem tedavi oldum hem de ilaçlarıma 1 kuruş ödemedim ve inanılmaz mutlu ayrıldım oradan ..herkese tavsiye ederim ..

tşk canım. canım bu çider zaten üye oldukten sonra 1 sene indirimli yararlanabiliriz ben onu demek istemiştim.zaten bu 2008 ayı çıkmak üzere ..vede üye olunca ücret veriyoruz herhalde . ben öyle diye biliyorum..ben istedimki 2009 senesinde üye olupda verince zaten tekrar ödeme yapmazsın herhalde 1 sene indirimlerden yararlanabilirsin.. bu arada sen hangi hastanede yaptırdın canım vede kaça yaptırdın istersen özelimede yazabilirsin

kızlar merhaba

çider üyesiyim bende. bu p.tesı günü memorialde semra hanım ile randevum var. randevumun ücretsiz olması ve indirimlerden yararlanmam için 150 ytl üyelik ödemek gerekiyormuş. doğrumudur

kızlar merhaba

çider üyesiyim bende. bu p.tesı günü memorialde semra hanım ile randevum var. randevumun ücretsiz olması ve indirimlerden yararlanmam için 150 ytl üyelik ödemek gerekiyormuş. doğrumudur

çider üyesiysen bir daha üyelik aidatı ödemene gerek yokki, çiderle o derneğin web site üyeliği aynı şey değil yalnız .. bu arada çider üyelik aidatlarının 75 ytl ye indiğini okumuştum kendi sitesinden

netten üye olmustum ücretsiz üyelik ama o zaman muayene ücretsız olmuyormus. 150 ytl miş ben telefon actım konustum. semra kahramöanın muayenesı ılk gorusme 225 ytl idi. 75 ytl kar ettik naniknanik

netten üye olmustum ücretsiz üyelik ama o zaman muayene ücretsız olmuyormus. 150 ytl miş ben telefon actım konustum. semra kahramöanın muayenesı ılk gorusme 225 ytl idi. 75 ytl kar ettik naniknanik

evet işte , senin netten olduğun üyelik site üyeliği , nasıl kadınlar kulübüne ya da diğer sitelere ücretsiz üye oluyorsan o da öyle bir şey . burada açık açık sitenin adını yazmıyorum , anladın sen , çider üyeliği değil . çünkü çider üyeliği yıllık aidat ödemenizle başlar ve ertesi sene biter / mesela 12.12.2008de yaptıysan ödemeni 12.12.2009da biter /
ben iki kere üye oldum farklı senelerde , ikisinde de işleyiş böyleydi yerimseniben
şimdilerde yaptırırsan üyeliği 75 ytl ve ilk görüşme/muayene ücretsiz , tabi hangi hastane yada dr.la nasıl anlaştılarsa ..
şunu da yazayım son olarak ; ilk tedavimi memorialda yaptım , o zaman çider indirimi olmadan tedavi olsaydım 2750 usd + kdv ödeyecektim , üye olunca kdv içinde 2450 usd ödedim .. ikinci denememe aynı merkezde 2000 usd ödedim .
1,5 senesonra bahçeci kliniğinde yaptım ve kdv içinde 1900 euro ödedim .. ama üyeliğine bu indirimleri yapmıyorlar , iyi düşün , zaten o parayı vereceksen üye olup indirimlerden de yararlanma şansını kaçırma derim ben , karar senin yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
canım uyelık 150 ytl. ben uye oldum. ilk randevum normal gıtseydım 225 ytl ıdı. hatta randevuyu bıle ben almıstım. sımdı ılk muayenem ucretsız olacak. eger tüp bebege karar verırsem ben memorıalde yaptıracagım semra hanıma. ozaman 250 eur ındırım olacakmıs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalya da tedavi yaptırmayı düşünen var mı aranızda ? Gelecek Tüp bebek merkezi hakkında ve Dr Mete Işıkoğlu hakkında bilgisi olan var mı?

indirim başka denemeler olarak yani bindirim olarak geri dönmesin sonra....

bu nasıl bir kuşku anlayamadım :1shok: ..
doğruluğu hakkında bilgi sahibi olmadığın bir konuda nasıl böyle talihsiz bir cümle sarf edip orada çalışan insanları zan altında bırakıp , oradan yararlanmayı düşünen insanların da içine kuşku salabiliyorsun , hakkaten anlaşılır gibi değil ...
şansın varsa ve senin için zamanı gelmişse zaten her halukarda olumlu sonucu alırsın ..
ama eğer öyle bir şey olsa onu da yazardık burada , göz göre göre kimsenin zarar görmesini isteyecek insanlar yok burada değil mi ...
özellikle 2den fazla denemesi olanlar için bu indirimler ilaç gibi geliyor . çünkü sonraki denemlerde herşeyi cepten ödediğiniz zaman ,sizin neler çektiğinizi bilmeyen köşedeki eczane bile öylesine 3 kuruşluk indirim yaptığında gözünüzde adeta melek oluveriyor ..

yani şimdi ben yeni bir deneme yapacak ve oraya üye olup yardım almayı planlayan biri olsam ve senin bu yazdıklarını okusam " Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " deyip vazgeçer , alacağım indirimlerden de olurdum ..
bence paylaşımlarda bulunurken neler yazdığımıza , ucunun nereye varacağına daha dikkat etmeliyiz ...

arkadaşlar neden bahsediyoruzzz????? ben yabancı kaldım konuya nedir bu çider yardımcı olurmusunuz yada benide aydınlatırmısınız lütfennn:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…