Memorial Hastanesinde dogum yapanlar lütfen yardım

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
Mrblr... cok morelim bozuk hamileligimin 35+3 ündeyim bu gün kontrolum vardi bebegimin suyu azalmış beyine kan fazla gidiyormuş bide haftasina göre küçük ve zayifmis 37 de alalim dedi gittigim yer ozel ve bayagi pahalı dogumuda Memorialda yapiyor ben dogumu baska yerde düşünüyordum ama simdi durumum riskli drum ne derse tm diyorum simdi merak ettigim Memorialda dogum yapanlar ne kadara yaptiniz (sezeryan)

Hangi memorial bu? Ben memorial hizmet hastanesinde doğum yaptım. Aynı mı?

Ben yaptim 2,5 sene önce, ama özel sigortam vardı, o karşıladı, ben suit oda farkı ödedim sadece, memoriqlı arayıp öğrenebilirsiniz telefonla

="srpcnrdnz, post: 47150176, member: 302351"]Hangi memorial bu? Ben memorial hizmet hastanesinde doğum yaptım. Aynı mı?[/QUOTE]
Anadolu yakasi

Aynı değil o zaman. Bir doktora daha görünün bence sezeryana girmeden önce.

Aynı değil o zaman. Bir doktora daha görünün bence sezeryana girmeden önce.
iki dr gidiyorum biri ewime yakin biri biraz uzak ikiside haftasina gore küçük dedi arti sezeryanla alalim diyen drum cok iyi bi dr güveniyorum yani memorialda dogumumu yapacak olan drum. Arti sezeryan yada normal hic takmiyorum yeterki bebegim sağlıklı olsun inşallah kuveze falan girmez

Benim erken doğum riskim vardı ve şayet kızım erken doğsaydı memorialda,yada amerikan hastanesinde yapmayı teklif etmişti doktorum.donanım açısından iyi olduğu için.memorialdan zerre hoşlanmadığım için amerikanı tercih etmiştim.arayıp fiyat öğrenmiştim ama aklımda kalmamış hiç.en sağlıklısı arayıp öğrenmeniz.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Aminn inşallah. Erken dogum riskiniz duzeldi galiba dogsaydi demissin? benim kuzumda kız gelişimi cok yavaş cok az kilo aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…