Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm arkadaşlar..dün test yaptırdım..sonucum negatif malesef..olmadı..ikinci denemeyi iki ay sonra birdaha yapacaz..sorun eşimin sperm yapısında ve şeklinde..ilaç tedavisi görecek..

İnan ki çok üzüldüm senin adına:(Ama umudunu kaybetme olur mu?İnşallah en kısa zamanda yüzlerimiz güler.Benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var:(Memorial de mi yaptırmıştınız canım ilk denemeyi?Peki tüp bebek denemeden önce tedavi neden öenrmemişler eşine ya anlamak mümkün değil bu merkezleri???

bbenim değerim 17.2'den 7.10 'a düştü kızlar :(((((
hayırlısı böyleymiş diyorum ama gözyaşlarım sel oldu

ya cok uzuldum ınan off ya uzulme demekden baska bırsey gelmıyor ıcımden benımde bugun yumurtalarım toplandı memorıal atasehırde 2.denemem bıraz agrım var kanmam var ılkınde hıc boyle olmamıstı..ınsallah sonu guzel olur,,,buarda benım bırarkadasımın degerı 50den 20 dustu ve son anda bebısı tutundu oyle bırsey olabır

duygu çok üzüldüm canım. Eşinden dolayı olduğunu yazmışsın hangi yöntem ve testler uygulandı embriyonuza canım İnşallah sonraki tedavinde bebişine kavuşursun

slm arkadaşlar..kısaca anlatayım ben..bize eşimin sperm sayısının yüzde 85 nin yapısının ve şeklinin bozuk olduğu söylendi..geri kalanınında iyi olduğu ve tüp bebek tedavisi için yeterli olduğu söylendi..fakat transfer günü embriyolog bizimle ön görüşme yapıp durumu açık açık anlattı..bize transfer günü embriyolarının gelişiminin yavaşladığını ve budurumun gebelik şansını yüzde 15 kadar azalttığını söyledi...negatif sonucu öğrendikten sonra aynur hanım bize neden tutmadığını açıkladı..eşimden alınan spermler ikinci ve üçüncü kaliteymiş..bu yüzden olmadığını söyledi ve ilaç tedavisi önerdi..eşim şimdi ilaç kullanuyor.iki ay sonra hayırlısıyla ikinci denememizi yapacaz..çok üzüldüm ama eşime belli ettirmemeye çalıştım..inanırmısınıız bir damla göz yaşı dökmedim eşim üzülmesin diye..hayırlısı buymuş dedik..ilk denemeyi memorylda yaptık ikinciyide nasipse orda yapmayı düşünüyoruzz..çünkü çok ilgi ve alakadarlar..allah hepsinden razı olsun..

slm arkadaşlar..kısaca anlatayım ben..bize eşimin sperm sayısının yüzde 85 nin yapısının ve şeklinin bozuk olduğu söylendi..geri kalanınında iyi olduğu ve tüp bebek tedavisi için yeterli olduğu söylendi..fakat transfer günü embriyolog bizimle ön görüşme yapıp durumu açık açık anlattı..bize transfer günü embriyolarının gelişiminin yavaşladığını ve budurumun gebelik şansını yüzde 15 kadar azalttığını söyledi...negatif sonucu öğrendikten sonra aynur hanım bize neden tutmadığını açıkladı..eşimden alınan spermler ikinci ve üçüncü kaliteymiş..bu yüzden olmadığını söyledi ve ilaç tedavisi önerdi..eşim şimdi ilaç kullanuyor.iki ay sonra hayırlısıyla ikinci denememizi yapacaz..çok üzüldüm ama eşime belli ettirmemeye çalıştım..inanırmısınıız bir damla göz yaşı dökmedim eşim üzülmesin diye..hayırlısı buymuş dedik..ilk denemeyi memorylda yaptık ikinciyide nasipse orda yapmayı düşünüyoruzz..çünkü çok ilgi ve alakadarlar..allah hepsinden razı olsun..

Canım bende ilk denememi memorialde yaptım..Kimse yanlış anlamasın merkezden çok memnun kaldım ama her tutmayana aynı şeyi söylediklerini fark ettim..Tek mazeret bu.. O zaman yapmasınlar döllenmeyi...Madem 3, kalite spermle sonuç bu olyor denemenin ne alemi var?? Benim ilk denemem tuttu..11. haftada bebeğimin kalbi durdu..Doktor aynen aaaa 3. kalite spermle dölleme yapılmış o yüzden düşük olabilir sebebi bu dedi... Benimde aklım karıştı..Demem o ki iyi hoşlar ama net değiller.....Baştan değil sonradan bigilendiriyolar...Donmuşlarla da yapıp yapmama arasında kararsız kaldım normal olarak.................

merhaba arkadaşlar,,,

kısaca kendimi tanıtayım
bende memorial de tedavi görüyorum. bugün 5. günüm.
daha öncede memorialda tedavi görmüştüm ve elh. 1 bebeğimiz oldu...
41 yaşında olduğum için arayı fazla açmadan devam etmeyi düşündük.
memorialdan çok memnunum. daha önce 2 defa başka yerlerde yaptırmıştım tutmamıştı...

sizle birde sorum olacak...5 günümde cetrotide iğnesini kullanmamı söylemişlerdi.
fakat cetrotide yerine bize orgalutran diye bir iğne vermişler. (iğneleri eşim almıştı)

acaba aynı görevimi görüyor onlar... kafam karıştı... iğneyi yaptım artık ..inş doğru yaptım...

merhaba arkadaşlar,,,

kısaca kendimi tanıtayım
bende memorial de tedavi görüyorum. bugün 5. günüm.
daha öncede memorialda tedavi görmüştüm ve elh. 1 bebeğimiz oldu...
41 yaşında olduğum için arayı fazla açmadan devam etmeyi düşündük.
memorialdan çok memnunum. daha önce 2 defa başka yerlerde yaptırmıştım tutmamıştı...

sizle birde sorum olacak...5 günümde cetrotide iğnesini kullanmamı söylemişlerdi.
fakat cetrotide yerine bize orgalutran diye bir iğne vermişler. (iğneleri eşim almıştı)

acaba aynı görevimi görüyor onlar... kafam karıştı... iğneyi yaptım artık ..inş doğru yaptım...

Igenleın ıceıkleı aynı akadaslar bende memoılda 2.denemem 1.sı tutmadı 2.sı ıcınde memorıla ataşehıde salı tansfeım var

bende şu an araştırma içindeyim
Memorial için iyi olumlu eleştireler duyuyorum
ilk denememizi yapıcaz
doktor yorulmadan strese girmeden çocuk sahibi olmamız için bi,ze direk tüp bebeği tavsiye etti
(sorun benimle ilgili yumurtalıklar çok küçükmüş - gelişmemiş)

hem manevi yönden hem maddi yönden kendimi hazırlayıp Allah kısmet ederse şubat - mart gibi denemeyi düşünüyorum

muhakkakki telefonla ve yüzyüze hastane ile de görüşeceğim ama sizlerin görüşleri benim için çok önemli eski yazışmaları da okuyorum
söylemek istediği bişeyi olan varsa eğer çok sevinirim
ve fiyat konusunda güncel bilgi verirseniz ayrıvca teşk. ederim
Allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar

Canım bende ilk denememi memorialde yaptım..Kimse yanlış anlamasın merkezden çok memnun kaldım ama her tutmayana aynı şeyi söylediklerini fark ettim..Tek mazeret bu.. O zaman yapmasınlar döllenmeyi...Madem 3, kalite spermle sonuç bu olyor denemenin ne alemi var?? Benim ilk denemem tuttu..11. haftada bebeğimin kalbi durdu..Doktor aynen aaaa 3. kalite spermle dölleme yapılmış o yüzden düşük olabilir sebebi bu dedi... Benimde aklım karıştı..Demem o ki iyi hoşlar ama net değiller.....Baştan değil sonradan bigilendiriyolar...Donmuşlarla da yapıp yapmama arasında kararsız kaldım normal olarak.................

canım sen böyle diyince bende işkillendim valla..ön görüşmede aynur hanım bize sperm hakkında bilgi verince eşim doktora hiçmi sağlam sperm yok diye sordu..oda tabiki var hatta siz şanslı grup içerisindesin dedi..ikinci veya üçüncü kalite demedi..benim malesef dondurulmuş enbiriyomda kalmadı..ikinci deneme içinde semra hanımı düşünüyorduk bukez ama benimde aklım karıştı şimdi..

Ben memorıral ataşehirde yapıyorum .2 denememde fiyat düşmediler aynı..Yarın transfer günüm

okmeydanı memorial 2. denemeyi 1600 euro ya ;ataşehir memorial 2.denemeyi 1700 euroya yapıyor. ikisiyle de görüşme yaptım. ilkini de orda yaptırmıştım. bilginiz olsun. normalde ilk deneme 1900 euro. ilk denemede çider geçiyor ama 2. denemede geçmiyor...

Yaaaa cok kafam karıştı valla benimde:(Eşimden kaynaklanan erkek infertilitesi sebebiyle bizde ilk kez memorialde denemeyi düşünüyorduk.Ve aynen sizin anlattığınız gibi bizde de sayı ve hareket sorunu var yani olanların kalitesini bilmiyoruz ama.Demek ki gebe kalsak bile düşük ihtimali var:((Ne yapamalıyız ya en iyi merkez en işinde uzman doktor kim acaba?Ben bide Adana dan gitmeyi planlıyorum.Kalma masrafı ile bayağı bir yoracak bizi.Ama Allah'tan hayırlısı diyelim.Gözdem canım sende Ankara yazıyor.Ankaradan mı gıttın tedavıye?

@ esmeralda
çok teşekkür ederim...

evet aynısıymış. bugün tekrar kontrol için gittim...ve tekrar cetrotide almam gerekti ve sordum...

ve ilaçlarda baya bi indirim yapıyorlar. cetrotide internet fiyatı 80 küsür, ben 60 tl verdim...
acaba diğer hastanelerdemi öyle indirim yapıyorlar.
sevindim tabiki...

tekrar tşkler,
ozean

Yaaaa cok kafam karıştı valla benimde:(Eşimden kaynaklanan erkek infertilitesi sebebiyle bizde ilk kez memorialde denemeyi düşünüyorduk.Ve aynen sizin anlattığınız gibi bizde de sayı ve hareket sorunu var yani olanların kalitesini bilmiyoruz ama.Demek ki gebe kalsak bile düşük ihtimali var:((Ne yapamalıyız ya en iyi merkez en işinde uzman doktor kim acaba?Ben bide Adana dan gitmeyi planlıyorum.Kalma masrafı ile bayağı bir yoracak bizi.Ama Allah'tan hayırlısı diyelim.Gözdem canım sende Ankara yazıyor.Ankaradan mı gıttın tedavıye?

Yok canım ben istanbul da yaşıyorum..Nasıl olduysa oraya Ankara yazmışım düzeltemiyorumda.. Aklınızı karıştırmıyım arkadaşlar ben yeni denememi memorialde yapmayı bile düşünüyorum..Bizim sperm sayımız 38 milyon..Embriyolarım 5. güne kadar gitti.1. kalite dendi..Doktorum transfer sırasında çok emin konuştu sonuçta tuuttu..Ama kürtaj sırasında söylenenler aklımı karıştırdı..3. kalite sperm lafını ilk o gün duydum..Kısmet birazda.......................

Yok canım ben istanbul da yaşıyorum..Nasıl olduysa oraya Ankara yazmışım düzeltemiyorumda.. Aklınızı karıştırmıyım arkadaşlar ben yeni denememi memorialde yapmayı bile düşünüyorum..Bizim sperm sayımız 38 milyon..Embriyolarım 5. güne kadar gitti.1. kalite dendi..Doktorum transfer sırasında çok emin konuştu sonuçta tuuttu..Ama kürtaj sırasında söylenenler aklımı karıştırdı..3. kalite sperm lafını ilk o gün duydum..Kısmet birazda.......................

gözdem senin doktorun kimdi canım..

Duygu ve Heraslas kızlar açıklamalarınzı okudum beim eşiminde sayı yapı hareket çok bozuktu sayı son tahlilde 1 milyondu hatta kalitesi çok kötüydü laboratuvardaki görevli embriyolog eşime bilgileri detaylarıyla vermiş. Opu günü yine ihtiyaç olabilir diye eşime tlfnu açık tutun şehir dışına filan gitmeyin denildi bizde sabırla duayla bekledik Allahıma çok şükür sonuç yüzümüzü güldürdü.

Gözdeeeemm canım kısmet işi dediğin gibi canım

Hepinizin en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum

@ esmeralda
çok teşekkür ederim...

evet aynısıymış. bugün tekrar kontrol için gittim...ve tekrar cetrotide almam gerekti ve sordum...

ve ilaçlarda baya bi indirim yapıyorlar. cetrotide internet fiyatı 80 küsür, ben 60 tl verdim...
acaba diğer hastanelerdemi öyle indirim yapıyorlar.
sevindim tabiki...

tekrar tşkler,
ozean

Tüm hastaneler ilaç firmalarıyla indirim yapması konusunda anlaşmışlar yada eczanelre anlaşmışlar hepsi aynı indiirmi yapıyor..Bugünde benim transfer günüm

Gözdem haklısın galiba canım merkeze karşı güvende çok önemli.Zaten yaptığım araştırmalar sonucunda da şunu anladım ki Türkiye de 120 den fazla tüp bebek merkezi var.Ve bu sektörede de büyük paralar dönüyor.Yani bu işi sadece maddi amaçlı ve bilinçsiz yapan birçok merkez var.Bunların arasında en elle tutulur ve işini iyi yapan merkezler arasında memorialde var.Zaten bir elin 5 parmağını geçmiyor iyi merkezlerin sayısı ya ne yapalım:(Gerçekten bu büyük oranda kısmet işi.Ben uzun prıtokol deneyeceğim sanırım ve kasım sonuna doğru inşallaj ilk kez meorial ile görüşmemi yapacağım.Ama ataşehirdekini mi tercih etmeliyim yoksa Prof.dr.Semra kahramanın ekibi olan okmeydanını mı kararsızım sence?

Duygu ve Heraslas kızlar açıklamalarınzı okudum beim eşiminde sayı yapı hareket çok bozuktu sayı son tahlilde 1 milyondu hatta kalitesi çok kötüydü laboratuvardaki görevli embriyolog eşime bilgileri detaylarıyla vermiş. Opu günü yine ihtiyaç olabilir diye eşime tlfnu açık tutun şehir dışına filan gitmeyin denildi bizde sabırla duayla bekledik Allahıma çok şükür sonuç yüzümüzü güldürdü.

Gözdeeeemm canım kısmet işi dediğin gibi canım

Hepinizin en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum

Baharnaz canım gerçekten bizlere umut ışığı oluyorsun ve beni cesaretlendiriyorsun:))İnşallah duaların kabul olur da hepimiz en yakın zamanda bebeişlerimize sağlıkla kavuşuruz:))Bu arada canım sen hangi memorialde denemiştin okmeydanımı yoksa ataşehir mi?

Back
X