- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
slm arkadaşlar..dün test yaptırdım..sonucum negatif malesef..olmadı..ikinci denemeyi iki ay sonra birdaha yapacaz..sorun eşimin sperm yapısında ve şeklinde..ilaç tedavisi görecek..
İnan ki çok üzüldüm senin adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar..dün test yaptırdım..sonucum negatif malesef..olmadı..ikinci denemeyi iki ay sonra birdaha yapacaz..sorun eşimin sperm yapısında ve şeklinde..ilaç tedavisi görecek..
bbenim değerim 17.2'den 7.10 'a düştü kızlar((((
hayırlısı böyleymiş diyorum ama gözyaşlarım sel oldu
slm arkadaşlar..kısaca anlatayım ben..bize eşimin sperm sayısının yüzde 85 nin yapısının ve şeklinin bozuk olduğu söylendi..geri kalanınında iyi olduğu ve tüp bebek tedavisi için yeterli olduğu söylendi..fakat transfer günü embriyolog bizimle ön görüşme yapıp durumu açık açık anlattı..bize transfer günü embriyolarının gelişiminin yavaşladığını ve budurumun gebelik şansını yüzde 15 kadar azalttığını söyledi...negatif sonucu öğrendikten sonra aynur hanım bize neden tutmadığını açıkladı..eşimden alınan spermler ikinci ve üçüncü kaliteymiş..bu yüzden olmadığını söyledi ve ilaç tedavisi önerdi..eşim şimdi ilaç kullanuyor.iki ay sonra hayırlısıyla ikinci denememizi yapacaz..çok üzüldüm ama eşime belli ettirmemeye çalıştım..inanırmısınıız bir damla göz yaşı dökmedim eşim üzülmesin diye..hayırlısı buymuş dedik..ilk denemeyi memorylda yaptık ikinciyide nasipse orda yapmayı düşünüyoruzz..çünkü çok ilgi ve alakadarlar..allah hepsinden razı olsun..
merhaba arkadaşlar,,,
kısaca kendimi tanıtayım
bende memorial de tedavi görüyorum. bugün 5. günüm.
daha öncede memorialda tedavi görmüştüm ve elh. 1 bebeğimiz oldu...
41 yaşında olduğum için arayı fazla açmadan devam etmeyi düşündük.
memorialdan çok memnunum. daha önce 2 defa başka yerlerde yaptırmıştım tutmamıştı...
sizle birde sorum olacak...5 günümde cetrotide iğnesini kullanmamı söylemişlerdi.
fakat cetrotide yerine bize orgalutran diye bir iğne vermişler. (iğneleri eşim almıştı)
acaba aynı görevimi görüyor onlar... kafam karıştı... iğneyi yaptım artık ..inş doğru yaptım...
Canım bende ilk denememi memorialde yaptım..Kimse yanlış anlamasın merkezden çok memnun kaldım ama her tutmayana aynı şeyi söylediklerini fark ettim..Tek mazeret bu.. O zaman yapmasınlar döllenmeyi...Madem 3, kalite spermle sonuç bu olyor denemenin ne alemi var?? Benim ilk denemem tuttu..11. haftada bebeğimin kalbi durdu..Doktor aynen aaaa 3. kalite spermle dölleme yapılmış o yüzden düşük olabilir sebebi bu dedi... Benimde aklım karıştı..Demem o ki iyi hoşlar ama net değiller.....Baştan değil sonradan bigilendiriyolar...Donmuşlarla da yapıp yapmama arasında kararsız kaldım normal olarak.................
arkadaşlar ikinci denemede ücret aynımı acaba..indirim yapıyorlarmı.bilgisi olan vevap verebilirmi
Ben memorıral ataşehirde yapıyorum .2 denememde fiyat düşmediler aynı..Yarın transfer günüm
Canım bende ilk denememi memorialde yaptım..Kimse yanlış anlamasın merkezden çok memnun kaldım ama her tutmayana aynı şeyi söylediklerini fark ettim..Tek mazeret bu.. O zaman yapmasınlar döllenmeyi...Madem 3, kalite spermle sonuç bu olyor denemenin ne alemi var?? Benim ilk denemem tuttu..11. haftada bebeğimin kalbi durdu..Doktor aynen aaaa 3. kalite spermle dölleme yapılmış o yüzden düşük olabilir sebebi bu dedi... Benimde aklım karıştı..Demem o ki iyi hoşlar ama net değiller.....Baştan değil sonradan bigilendiriyolar...Donmuşlarla da yapıp yapmama arasında kararsız kaldım normal olarak.................
Yaaaa cok kafam karıştı valla benimdeEşimden kaynaklanan erkek infertilitesi sebebiyle bizde ilk kez memorialde denemeyi düşünüyorduk.Ve aynen sizin anlattığınız gibi bizde de sayı ve hareket sorunu var yani olanların kalitesini bilmiyoruz ama.Demek ki gebe kalsak bile düşük ihtimali var
(Ne yapamalıyız ya en iyi merkez en işinde uzman doktor kim acaba?Ben bide Adana dan gitmeyi planlıyorum.Kalma masrafı ile bayağı bir yoracak bizi.Ama Allah'tan hayırlısı diyelim.Gözdem canım sende Ankara yazıyor.Ankaradan mı gıttın tedavıye?
Yok canım ben istanbul da yaşıyorum..Nasıl olduysa oraya Ankara yazmışım düzeltemiyorumda.. Aklınızı karıştırmıyım arkadaşlar ben yeni denememi memorialde yapmayı bile düşünüyorum..Bizim sperm sayımız 38 milyon..Embriyolarım 5. güne kadar gitti.1. kalite dendi..Doktorum transfer sırasında çok emin konuştu sonuçta tuuttu..Ama kürtaj sırasında söylenenler aklımı karıştırdı..3. kalite sperm lafını ilk o gün duydum..Kısmet birazda.......................
@ esmeralda
çok teşekkür ederim...
evet aynısıymış. bugün tekrar kontrol için gittim...ve tekrar cetrotide almam gerekti ve sordum...
ve ilaçlarda baya bi indirim yapıyorlar. cetrotide internet fiyatı 80 küsür, ben 60 tl verdim...
acaba diğer hastanelerdemi öyle indirim yapıyorlar.
sevindim tabiki...
tekrar tşkler,
ozean
Yok canım ben istanbul da yaşıyorum..Nasıl olduysa oraya Ankara yazmışım düzeltemiyorumda.. Aklınızı karıştırmıyım arkadaşlar ben yeni denememi memorialde yapmayı bile düşünüyorum..Bizim sperm sayımız 38 milyon..Embriyolarım 5. güne kadar gitti.1. kalite dendi..Doktorum transfer sırasında çok emin konuştu sonuçta tuuttu..Ama kürtaj sırasında söylenenler aklımı karıştırdı..3. kalite sperm lafını ilk o gün duydum..Kısmet birazda.......................
Duygu ve Heraslas kızlar açıklamalarınzı okudum beim eşiminde sayı yapı hareket çok bozuktu sayı son tahlilde 1 milyondu hatta kalitesi çok kötüydü laboratuvardaki görevli embriyolog eşime bilgileri detaylarıyla vermiş. Opu günü yine ihtiyaç olabilir diye eşime tlfnu açık tutun şehir dışına filan gitmeyin denildi bizde sabırla duayla bekledik Allahıma çok şükür sonuç yüzümüzü güldürdü.
Gözdeeeemm canım kısmet işi dediğin gibi canım
Hepinizin en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum